![]() |
Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Cacao cu cafea şi lichior de ouă |
Cacao cu cafea şi lichior de ouă
![]() Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 15 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 200 g ciocolată cu lapte, 600 ml lapte, 3 linguriţe pline de cafea măcinată, 150 g frişcă, 1 linguriţă zahăr vanilat, 12 linguri lichior de ouă, fulgi de ciocolată. Mod de preparare: Ciocolata se taie mărunt. Laptele şi cafeaua se încălzesc, se adaugă ciocolata şi se lasă să se topească, amestecând. Se bate frişca cu zahărul vanilat. Se amestecă cacaua cu 8 linguri de lichior şi se toarnă în ceşti. Se pune deasupra frişca, iar peste frişcă, câte 1 lingură de lichior. Se serveşte presărată cu fulgi de ciocolată.
7.945 vizualizări
1.148 tipăriri 7 trimiteri ![]() ![]() ![]() |
Alte reţete |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |