Carne de porc în sos de bere - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Carne de porc în sos de bere

Carne de porc în sos de bere

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 700 g carne macră de porc, piper, sare, câte 1/2 linguriţă măghiran, cimbru şi rozmarin, 2 cepe, 30 g untură de porc, 1 lingură chimen, 1/2 l bere blondă, 1/2 felie pâine neagră.

Mod de preparare: Carnea de porc se spală, se şterge cu un şervet şi se taie în bucăţele groase de cca 3 cm. Se pune într-un vas, se sărează, piperează şi se amestecă şi cu verdeţurile. Se lasă să stea cca 30 de minute. Între timp, se curăţă ceapa şi se taie sferturi. Se încinge untura într-o cratiţă, se căleşte ceapa, se adaugă carnea şi se prăjeşte pe toate părţile. Se presară cu chimen, se toarnă 1/4 l bere şi se lasă să se înăbuşe cca 30 de minute, la foc potrivit. Cu puţin timp înainte de a fi gata, se adaugă pâinea neagră fărâmiţată ca pesmetul. Se amestecă cu restul de bere, sare şi piper după gust şi se serveşte caldă. Cu o halbă de bere, evident, fiind o reţetă bavareză.
15.146 vizualizări
1.153 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tort pina colada (Dulciuri > Torturi)
2. Dovlecei cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Dressing pentru salate (Sosuri > Sosuri reci)
4. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Piept de pui cu şuncă şi brânză topită (Mâncăruri > Fripturi)
6. Sos de muştar cu tarhon (II) (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
7. Friptură de iepure înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
8. Andive natur (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Ţelină cu ciuperci şi măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. Plăcintă cu varză (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Shepherd`s Pie (Turta ciobanului) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Cremă universală de vanilie (Dulciuri > Creme)
13. Colţunaşi cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Ciuperci prăjite cu praz şi sos de usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă de linte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Orez a la Cubana (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
19. Andive cu pesmet (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Supă de pâine cu ochiuri româneşti (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Omletă cu ficăţei de pasăre rumeniţi în unt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Ciorbă de cartofi dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Sufleu de spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Bomboane Rafaello (Dulciuri > Prăjituri)
25. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Plăcinţele cu ceapă şi brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Pate ţărănesc de porc cu praz (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Miel pane cu lapte şi pesmet (Mâncăruri > Fripturi)
29. Friptură de porc cu vin roşu şi rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
30. Budincă de cartofi cu franzelă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.