Carne de porc în sos de bere - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Carne de porc în sos de bere

Carne de porc în sos de bere

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 700 g carne macră de porc, piper, sare, câte 1/2 linguriţă măghiran, cimbru şi rozmarin, 2 cepe, 30 g untură de porc, 1 lingură chimen, 1/2 l bere blondă, 1/2 felie pâine neagră.

Mod de preparare: Carnea de porc se spală, se şterge cu un şervet şi se taie în bucăţele groase de cca 3 cm. Se pune într-un vas, se sărează, piperează şi se amestecă şi cu verdeţurile. Se lasă să stea cca 30 de minute. Între timp, se curăţă ceapa şi se taie sferturi. Se încinge untura într-o cratiţă, se căleşte ceapa, se adaugă carnea şi se prăjeşte pe toate părţile. Se presară cu chimen, se toarnă 1/4 l bere şi se lasă să se înăbuşe cca 30 de minute, la foc potrivit. Cu puţin timp înainte de a fi gata, se adaugă pâinea neagră fărâmiţată ca pesmetul. Se amestecă cu restul de bere, sare şi piper după gust şi se serveşte caldă. Cu o halbă de bere, evident, fiind o reţetă bavareză.
15.225 vizualizări
1.175 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Şarlotă cu brânză de vacă si căpşuni (Dulciuri > Creme)
2. Plăcintă cu iaurt (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Creier cu ciuperci, lămâie şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
5. Ciuperci pane maramureşene (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Musaca cu ton şi paste făinoase (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Pastă din peşte sărat sau afumat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Lasagna cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. Frişcă cu gelatină pentru ornat (Dulciuri > Ornamente torturi)
11. Sos din şuncă, vin alb şi cimbru (Sosuri > Sosuri cu legume)
12. Miel Lancashire (Mâncăruri > Fripturi)
13. Prăjitură cu brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
14. Sos de muştar (cald) (Sosuri > Sosuri condimentate)
15. Omletă ţărănească cu ton (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Pulpă de berbec înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi)
17. Friptură de porc cu sos de legume (Mâncăruri > Fripturi)
18. Ghiveci de morcovi, vinete, dovlecei, ardei gras şi fasole verde (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
19. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Cotlete de pui pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Peşte marinat (uşor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Limbă cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
23. Banane cu bezea (Dulciuri > Salate de fructe)
24. Gulii cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Musaca de vinete (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
27. Paste cu vinete (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
28. Găluşte pentru papricaş de pui sau miel cu smântână (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
29. Orez la cuptor cu scoici şi vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Sardele marinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.