Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga) - reţetă tradiţională din Japonia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Japonia » Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga)

Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga)

Reţetă tradiţională din Japonia
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Pentru 4 persoane: o ceapa, 140 g carne de porc (taiata in bucati subtiri), 1 morcov (taiat in jumatati de rondele de aprox. 1cm grosime), 2 cartofi de marime potrivita (curatati de coaja si taiati in patru), 1 lingurita praf ghimbir, 1 lingura ulei vegetal, 2 linguri zahar, 2 linguri sos de soia, 2 linguri sake(sau vin alb), 240 ml apa sau supa (pentru aroma, preferabil sa fie de peste), 3 linguri mazare fiarta.

Mod de preparare: Se calesc in ulei ceapa, carnea de porc, morcovul, cartofii pentru 3-4 min. Separat, praful de ghimbir, zaharul, sosul de soia, vinul si supa se amesteca si se adauga peste carnea si legumele calite si se lasa pe foc pana se absoarbe aproape tot lichidul. Se adauga mazarea, se amesteca usor si se inchide focul.
Se serveste fierbinte, in castronele.
10.938 vizualizări
1.134 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cartofi ţărăneşti cu şunculiţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Plăcinte de omletă cu cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Păstrăvi fierţi cu cartofi noi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Salată de cartofi cu peştişori săraţi (Salate > Salate cu peşte)
5. Peşte cu cartofi şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Chifteluţe din carne de miel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
7. Borş de perişoare cu carne de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Conopidă cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Supă cremă de cartofi (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Tocană de cartofi cu gogoşari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Tocană cu ceapă şi carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Mâncare de varză cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Ciorbă de cartofi cu smântână şi legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Muşchi de porc cu cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
15. Rozete de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Tocană picantă cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Salată cu carne de vită şi castraveţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
18. Ciorbă de cartofi cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Cartofi cu legume la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Dovlecei cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Salată de carne cu cartofi şi castraveţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
22. Miel cu cartofi şi usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
23. Roşii cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Cartofi gratinaţi (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Salată de spanac cu brânză şi cartofi (Salate > Salate de legume)
26. Rulouri din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
27. Sos Aioli cu cartofi (unt provensal) (Sosuri > Sosuri condimentate)
28. Bule de varză cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Cartofi copţi cu şuncă slabă şi brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Ciulama de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.