Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga) - reţetă tradiţională din Japonia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Japonia » Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga)

Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga)

Reţetă tradiţională din Japonia
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Pentru 4 persoane: o ceapa, 140 g carne de porc (taiata in bucati subtiri), 1 morcov (taiat in jumatati de rondele de aprox. 1cm grosime), 2 cartofi de marime potrivita (curatati de coaja si taiati in patru), 1 lingurita praf ghimbir, 1 lingura ulei vegetal, 2 linguri zahar, 2 linguri sos de soia, 2 linguri sake(sau vin alb), 240 ml apa sau supa (pentru aroma, preferabil sa fie de peste), 3 linguri mazare fiarta.

Mod de preparare: Se calesc in ulei ceapa, carnea de porc, morcovul, cartofii pentru 3-4 min. Separat, praful de ghimbir, zaharul, sosul de soia, vinul si supa se amesteca si se adauga peste carnea si legumele calite si se lasa pe foc pana se absoarbe aproape tot lichidul. Se adauga mazarea, se amesteca usor si se inchide focul.
Se serveste fierbinte, in castronele.
10.935 vizualizări
1.133 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Conopidă cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Rulouri din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Budincă de macaroane cu spanac şi carne tocată (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Piure de cartofi şi sfeclă cu ochiuri (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Ruladă de carne cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
6. Plăcinţele de cartofi şi morcovi cu mac (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Fasole verde cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Ruladă de carne cu ouă (Mâncăruri > Fripturi)
10. Supă de conopidă cu smântână şi găluşte de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Carne de vacă înăbuşită cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Salată de vară cu roşii şi cartofi (Salate > Salate de legume)
13. Ghiveci cu carne de vacă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Cartofi umpluţi cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
15. Carne cu curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Supă de cartofi cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă ţărănească cu roşii şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Castraveţi muraţi cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Supă cremă de cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
21. Peşte înăbuşit cu cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Pateuri cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Salată de cartofi cu ardei (Salate > Salate de legume)
24. Supă deasă de cartofi preparată greceşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Ciorbă cu carne acrită cu corcoduşe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Friptură de iepure înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
27. Supă de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Salată orientală cu cartofi şi roşii (Salate > Salate de legume)
29. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Carne de berbec în sos de chili (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.