Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Israel » Caved catzutz |
Caved catzutz
Reţetă tradiţională din Israel
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 500 g ficat de pui, 700 g ceapa, 4 oua mari fierte, sare, piper. Mod de preparare: Ficatul se prajeste intreg in ulei, apoi se scoate si se lasa la racit. In acelasi ulei se caleste ceapa taiata pestisori pana devine aurie, nu sa se arda. Ficatul impreuna cu ceapa si ouale fierte tari se dau prin masina de tocat inclusiv uleiul de la prajit. Pasta rezultata se amesteca cu sare su piper si se da la rece. Se serveste cu castraveciori murati sau cu salata de rosii sau pe paine.
8.166 vizualizări
Versiunea printabilă1.186 tipăriri 11 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |