Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Chec cu nuci şi dulceaţă |
Chec cu nuci şi dulceaţă
Reţetă tradiţională din Rusia
Ingrediente: 2 oua, 200 g smantana, un pahar zahar, un pahar faina, o lingura de ulei, 20 nuci, 1/2 lingurita carbonat de sodiu, otet, zahar vanilat, 2 linguri visine din dulceata.
Mod de preparare: Se amesteca ouale, smantana, zaharul, faina, uleiul, nucile taiate marunt, bicarbonatul de sodiu stins in otet, zaharul vanilat. Se ornamenteaza cu visinile din dulceata. Totul se pune la cuptor.
12.017 vizualizări
Versiunea printabilă1.271 tipăriri 17 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Salată verde cu ouă şi mărar (Salate > Salate cu ouă) 2. Zacuscă de gogoşari cu fasole albă (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 3. Tartă cu dovlecei şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 4. Salată de conopidă cu mărar şi muştar (Salate > Salate de legume) 5. Salată de ouă cu ceapă verde şi pătrunjel (Salate > Salate cu ouă) 6. Pasteta din ficat de pasăre sau viţel (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 7. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte) 8. Salată de ceapă cu sos de iaurt şi verdeţuri (Salate > Salate de legume) 9. Omletă simplă (Aperitive > Aperitive cu ouă) 10. Salată de roşii cu telemea prăjită şi cimbru (Salate > Salate de legume) 11. Ficat cu ciuperci şi orez fiert (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 12. Salată verde cu hrean (Salate > Salate de legume) 13. Sandvici cu vinete şi ardei (Aperitive > Sandviciuri) 14. Salată de sfeclă roşie (Salate > Salate de legume) 15. Tortiglioni cu pui şi ardei (Tortiglioni con pollame e peperoni) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 16. File de păstrăv în şampanie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 17. Caviar de vinete cu sardele (Aperitive > Sandviciuri) 18. Ouă umplute cu ficăţei de pasăre si smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă) 19. Chec aperitiv cu brânză şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne) 20. Friptură aromată de vită cu dafin şi vin (Mâncăruri > Fripturi) 21. Ciorbă de salată cu usturoi şi omletă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 22. Colac cu migdale şi cremă de ciocolată (Dulciuri > Prăjituri) 23. Salată de fructe cu frişcă (Dulciuri > Salate de fructe) 24. Friptură de porc la tavă cu mere şi varză de Bruxelles (Mâncăruri > Fripturi) 25. Tartă cu roşii (Aperitive > Aperitive cu legume) 26. Ciorbă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 27. Salată de roşii cu usturoi (Salate > Salate de legume) 28. Salată de cartofi cu ţelină şi ficat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 29. Ciuperci cu cartofi noi şi slănină afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 30. Ciuperci pane cu sos de iaurt şi brânză de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) |