Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Chec cu nuci şi dulceaţă |
Chec cu nuci şi dulceaţă
Reţetă tradiţională din Rusia
Ingrediente: 2 oua, 200 g smantana, un pahar zahar, un pahar faina, o lingura de ulei, 20 nuci, 1/2 lingurita carbonat de sodiu, otet, zahar vanilat, 2 linguri visine din dulceata.
Mod de preparare: Se amesteca ouale, smantana, zaharul, faina, uleiul, nucile taiate marunt, bicarbonatul de sodiu stins in otet, zaharul vanilat. Se ornamenteaza cu visinile din dulceata. Totul se pune la cuptor.
11.962 vizualizări
Versiunea printabilă1.256 tipăriri 17 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Bouri (Chefal tunisian cu legume) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 2. Salată de ţelină cu caşcaval şi ciuperci (Salate > Salate de legume) 3. Tort cu căpşuni şi brânză de vacă (Dulciuri > Torturi) 4. Roşii caramelizate umplute cu macedonia de fructe (Dulciuri > Salate de fructe) 5. Farfalle cu dovleac şi şuncă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 6. Salată de crudităţi cu smântână (Salate > Salate de legume) 7. Musaca de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 8. Salată de varză acră cu caise uscate şi măr (Salate > Salate de legume) 9. Salată de ouă cu sos picant (Salate > Salate cu ouă) 10. Rulouri de piept de pui cu unt şi condimente (Mâncăruri > Fripturi) 11. Pizza siciliană (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 12. Salată de vinete cu brânză (Salate > Salate de legume) 13. Salată de crudităţi cu creveţi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare) 14. Ruladă cu nucă (Dulciuri > Prăjituri) 15. Dulceaţă de fragi, zmeură sau mure (Conserve de fructe > Dulceaţă) 16. Macaroane cu legume şi sos de brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 17. Ţelină cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 18. Bame cu carne de vacă sau pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 19. Friptură de porc sau de vacă înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi) 20. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 21. Budincă cu nucă de cocos rasă (Dulciuri > Budinci) 22. Budincă de cartofi şi ţelină (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 23. Supă de roşii cu castraveţi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 24. Borş de sfeclă cu cartofi şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 25. Kabak Tatlisi (Dulciuri > Salate de fructe) 26. Ciuperci cu orez sîrbesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 27. Tort cu brânză de vacă şi caise (Dulciuri > Torturi) 28. Aperitiv cu ou şi brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă) 29. Salată cu fructe de mare, paste şi spanac (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare) 30. Conopidă în aluat de susan (Aperitive > Aperitive cu legume) |