Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » SUA » Cheese Cake în stil New York |
Cheese Cake în stil New York
Reţetă tradiţională din SUA
Ingrediente: 230 g pesmet prajit, 2+5 oua, 1,135 kg branza de vaci, 350 g zahar, 25 g faina, coaja rasa de la o lamie, 5 g vanilie, 65 g frisca.
Mod de preparare: Se separa doua oua in albusuri si galbenusuri. Se amesteca pesmetul de prajituri cu albusulul de la cele doua oua. Se pune amestecul obtinut intr-o tava de tort cu marginile detasabile, unsa in prealabil, prin presare pe fundul tavii si pe 2/3 din marginile tavii. Se pune la rece. In vasul mixerului se amesteca branza de vaci, zaharul, coaja de lamaie si vanilia la viteza mare. Se adauga 5 oua si cele doua galbenusuri, unul cate unul, amestecand de fiecare data. La sfarirsit se adauga frisca. Se toarna in tava cu amestecul de pesmet racit. Se coace in cuptorul incalzit in prealabil la 260 grade C timp de 10 minute. Se reduce temperatura cuptorului la 120 grade C si se coace pana cand este gata, circa 50 - 60 minute. Se raceste complet. Se decoreaza cu topping de zmeura. Se tine la frigider pana se intarestete, cel putin 8 ore sau peste noapte. Dupa refrigerare se desfac marginile tavii si se taie in felii.
13.719 vizualizări
Versiunea printabilă1.236 tipăriri 14 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Cremşnit cu vişine (Dulciuri > Prăjituri) 2. Chifteluţe de legume cu şofran (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 3. Vin de măceşe (Băuturi > Băuturi cu vin) 4. Supă de legume cu măsline (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 5. Tartă de dovleac cu brânză (Aperitive > Aperitive cu legume) 6. Ţelină cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 7. Andive la cuptor cu sos vienez cu hrean (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 8. Ficat pane (Mâncăruri > Fripturi) 9. Cartofi umpluţi cu spanac (Aperitive > Aperitive cu legume) 10. Pastă de ficat (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu carne) 11. Pulpă de miel marinată cu mirodenii (Mâncăruri > Fripturi) 12. Franzeluţe cu tărîţe şi mere (Aperitive > Aperitive cu legume) 13. Peşte prăjit în aluat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 14. Pastă de măsline (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu legume) 15. Tort cu cremă de vanilie şi căpşuni (Dulciuri > Torturi) 16. Supă de linte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 17. Cremă de ciocolată sau cacao cu gelatină (I) (Dulciuri > Creme) 18. Pui cu legume în stil indian (Mâncăruri > Fripturi) 19. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume) 20. Cremă cu suc de fructe şi gelatină, fără ou (Dulciuri > Creme) 21. Fructe de mare în sos alb (Aperitive > Aperitive cu peşte) 22. Friptură de curcan pe pat de legume (Mâncăruri > Fripturi) 23. Caracatiţă în stil mexican (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 24. Curcan umplut cu castane (II) (Mâncăruri > Fripturi) 25. Fazan fript (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat) 26. Perişoare de mămăligă umplute cu cârnăciori şi spanac (Mâncăruri > Preparate din mălai) 27. Heringi cu cartofi (Aperitive > Aperitive cu peşte) 28. Budincă de caşcaval cu spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 29. Mujdei cu smântână (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte) 30. Tocană de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) |