Cheese Cake în stil New York - reţetă tradiţională din SUA - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » SUA » Cheese Cake în stil New York

Cheese Cake în stil New York

Reţetă tradiţională din SUA
Ingrediente: 230 g pesmet prajit, 2+5 oua, 1,135 kg branza de vaci, 350 g zahar, 25 g faina, coaja rasa de la o lamie, 5 g vanilie, 65 g frisca.

Mod de preparare: Se separa doua oua in albusuri si galbenusuri. Se amesteca pesmetul de prajituri cu albusulul de la cele doua oua. Se pune amestecul obtinut intr-o tava de tort cu marginile detasabile, unsa in prealabil, prin presare pe fundul tavii si pe 2/3 din marginile tavii. Se pune la rece.
In vasul mixerului se amesteca branza de vaci, zaharul, coaja de lamaie si vanilia la viteza mare. Se adauga 5 oua si cele doua galbenusuri, unul cate unul, amestecand de fiecare data. La sfarirsit se adauga frisca. Se toarna in tava cu amestecul de pesmet racit. Se coace in cuptorul incalzit in prealabil la 260 grade C timp de 10 minute. Se reduce temperatura cuptorului la 120 grade C si se coace pana cand este gata, circa 50 - 60 minute. Se raceste complet. Se decoreaza cu topping de zmeura. Se tine la frigider pana se intarestete, cel putin 8 ore sau peste noapte. Dupa refrigerare se desfac marginile tavii si se taie in felii.
13.780 vizualizări
1.251 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Mâncare de spanac cu carne de pasăre, miel, viţel, vacă, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Găină umplută (Mâncăruri > Fripturi)
3. Mâncare cu midii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Macaroane cu ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
5. Antricot de viţel în staniol (Mâncăruri > Fripturi)
6. Frigărui din carne de berbec (Mâncăruri > Fripturi)
7. Plăcinţele cu mere şi flori de soc (Dulciuri > Prăjituri)
8. Ouă răscoapte cu sos picant (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Prăjitură cu brânză de vacă şi magiun de prune (Dulciuri > Prăjituri)
10. Mini-eclere cu cremă (Dulciuri > Prăjituri)
11. Salată de spanac cu brânză şi cartofi (Salate > Salate de legume)
12. Urdă cu mărar şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Limonadă finlandeză (Băuturi > Sucuri)
14. Bastonaşe din caşcaval pentru ceai (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Batoane cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Salată de crudităţi cu sos de brânză de vacă (Salate > Salate de legume)
17. Salată germană de ouă (Salate > Salate cu ouă)
18. Analele istoriei (Dulciuri > Prăjituri)
19. Budincă de porumb cu pulpe de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Curcan cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
21. Mâncare de ardei graşi yoga (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Pateuri cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Gogoşi de vin (Dulciuri > Gogoşi)
24. Îngheţată de lămâie (I) (Dulciuri > Îngheţate)
25. Salată de ţelină fiartă a la grec (Salate > Salate de legume)
26. Supă de dovleac cu găluşte de brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Mâncare de salată verde cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Ouă umplute cu anchois (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Salată chinezească de varză creaţă cu sos de soia şi ghimbir (Salate > Salate de legume)
30. Coq au vin (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.