Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Chiftele de cartofi |
Chiftele de cartofi
Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 25 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 1/2 kg cartofi, 2 oua, 3-4 linguri faina, sare, piper, patrunjel sau marar. Mod de preparare: Cartofii curatati de coaja se dau prin razatoarea mica si se pun intr-un castron in care se adauga ouale. Se amesteca cu faina pana cand devin ca o pasta. Se adauga sarea, piperul si verdeturile si se pun (cu lingura sau lingurita) la prajit in ulei incins. Se prajesc circa 5-10 min. Se servesc calde.
8.746 vizualizări
Versiunea printabilă1.136 tipăriri 7 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Supă de cartofi şi fasole verde cu slăninuţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 2. Miel cu cartofi (Mâncăruri > Fripturi) 3. Ouă moi cu crochete de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă) 4. Salată de cartofi cu fasole boabe (Salate > Salate de legume) 5. Cârnaţi cu cartofi şi ceapă prajită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 6. Supă cremă de cartofi cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 7. Peşte cu cartofi şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu peşte) 8. Chiftele din cartofi cu tărîţe (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 9. Salată de cartofi cu mazăre (Salate > Salate de legume) 10. Cartofi umpluţi cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 11. Cartofi in crustă de ierburi (Aperitive > Aperitive cu legume) 12. Borş de sfeclă şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 13. Cartofi cu castraveţi şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne) 14. Salată de cartofi cu peştişori săraţi (Salate > Salate cu peşte) 15. Budincă de cartofi (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 16. Chec de cartofi cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 17. Omletă cu cartofi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă) 18. Supă cremă de cartofi şi fasole albă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 19. Cartofi wedges (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 20. Sos Aioli cu cartofi (unt provensal) (Sosuri > Sosuri condimentate) 21. Salată de cartofi cu castraveţi şi crenvuşti (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 22. Ouă scoţiene cu cartofi pure (Aperitive > Aperitive cu ouă) 23. Supă de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 24. Chiftele din fasole (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 25. Chiftele din ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 26. Salată de cartofi cu ceapă şi ou (Salate > Salate cu ouă) 27. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume) 28. Cartofi noi la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 29. Salată de cartofi cu castraveţi şi maioneză (Salate > Salate de legume) 30. Chiftele cu salată de sfeclă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) |