Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » India » Chiftele de peşte în stil indian |
Chiftele de peşte în stil indian
Reţetă tradiţională din India
Timp de preparare: 25 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 600 g cod dezosat, 2 ardei iuti curatati de vine si seminte si taiati felii, 1 lingura ghimbir ras, 1 lingurita praf de curry, 2 lingurite seminte de mustar, 2 linguri patrunjel proaspat tocat, 100 g paine alba inmuiata in lapte dulce si stoarsa, 4 catei de usturoi tocati, 100 g faina, 6 linguri ulei de floarea-soarelui. Mod de preparare: Amestecati si omogenizati pestele, painea si condimentele (cel mai bine este cu ajutorul unui robot de bucatarie). Formati 12 chiftele si dati-le prin faina. Incingeti uleiul la temperatura potrivita si prajiti cate 3-4 chiftele deodata, circa 5 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc. Serviti chiftelele cu salata de rosii cu ceapa de apa si menta si stropite cu iaurt si sos picant.
6.863 vizualizări
Versiunea printabilă1.081 tipăriri 11 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Spirale crocante de dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 2. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză) 3. Supă de spanac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 4. Pâine cu mac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 5. Mâncărică de pui cu gulii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 6. Frittată cu spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă) 7. Pasteta din carne cu sardele (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 8. Antricot de vacă cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 9. Pană de somn (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 10. Şalău în aspic (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 11. Caviar de vinete cu sardele (Aperitive > Sandviciuri) 12. Sărăţele cu smântână şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză) 13. Plăcintă cu spanac (Aperitive > Aperitive cu legume) 14. Ouă umplute cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă) 15. Pulpe de pui în aluat de bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 16. Tarte cu brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri) 17. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 18. Mămăligă jandarm (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 19. Găluşte tăiate în patru (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 20. Pipote cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 21. Chiftele de vinete (Aperitive > Aperitive cu legume) 22. Tocăniţă de miel cu tăiţei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 23. Salată din piept de pui cu ciuperci (Salate > Salate cu carne de pasăre) 24. Pui cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 25. Îngheţată din lapte şi ouă (Dulciuri > Îngheţate) 26. Penne cu fasole verde şi slăninuţă afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 27. Macrouri cu cartofi şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 28. Ochiuri cu pâine (Aperitive > Aperitive cu ouă) 29. Crap la cuptor stropit cu vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 30. Plăcinţele cu ceapă şi brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu carne) |