Chiftele de peşte în stil indian - reţetă tradiţională din India - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » India » Chiftele de peşte în stil indian

Chiftele de peşte în stil indian

Reţetă tradiţională din India
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 600 g cod dezosat, 2 ardei iuti curatati de vine si seminte si taiati felii, 1 lingura ghimbir ras, 1 lingurita praf de curry, 2 lingurite seminte de mustar, 2 linguri patrunjel proaspat tocat, 100 g paine alba inmuiata in lapte dulce si stoarsa, 4 catei de usturoi tocati, 100 g faina, 6 linguri ulei de floarea-soarelui.

Mod de preparare: Amestecati si omogenizati pestele, painea si condimentele (cel mai bine este cu ajutorul unui robot de bucatarie). Formati 12 chiftele si dati-le prin faina.
Incingeti uleiul la temperatura potrivita si prajiti cate 3-4 chiftele deodata, circa 5 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc.
Serviti chiftelele cu salata de rosii cu ceapa de apa si menta si stropite cu iaurt si sos picant.
6.942 vizualizări
1.106 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Bărcuţe de vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Mazăre cu frigănele (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Ouă ochiuri în cuiburi de mămăligă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Ciuperci vînătoreşti (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Ochi românesc cu sos de brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Tochitură din carne de miel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Mâncare de vinete cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Salată arădeană (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
9. Salată marocană (Salate > Salate de legume)
10. Chec aperitiv cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Supă cremă de spanac cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Peşte pescăresc (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Mâncare de morcovi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Crochete din carne cu legume (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Frigărui de pui cu rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
16. Andive natur (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Tartă de dovleac cu brânză (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Curcan umplut cu ţelină şi boabe de porumb (Mâncăruri > Fripturi)
19. Terină de legume cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Tort cu smântână ca la Bucovina (Dulciuri > Torturi)
21. Salată de ciuperci cu andive şi maioneză (Salate > Salate de legume)
22. Ciuperci pe frigănele (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
23. Checul îndrăgostiţilor (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
24. Iepure cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Ouă cu ficat de pasăre sau cabanos (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Pui Dijon (varianta dietetică) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Pui cu ciuperci în aluat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Prăjitură cu mere şi brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
29. Pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
30. Budincă de cornuri (Dulciuri > Budinci)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.