Chiftele de peşte în stil indian - reţetă tradiţională din India - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » India » Chiftele de peşte în stil indian

Chiftele de peşte în stil indian

Reţetă tradiţională din India
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 600 g cod dezosat, 2 ardei iuti curatati de vine si seminte si taiati felii, 1 lingura ghimbir ras, 1 lingurita praf de curry, 2 lingurite seminte de mustar, 2 linguri patrunjel proaspat tocat, 100 g paine alba inmuiata in lapte dulce si stoarsa, 4 catei de usturoi tocati, 100 g faina, 6 linguri ulei de floarea-soarelui.

Mod de preparare: Amestecati si omogenizati pestele, painea si condimentele (cel mai bine este cu ajutorul unui robot de bucatarie). Formati 12 chiftele si dati-le prin faina.
Incingeti uleiul la temperatura potrivita si prajiti cate 3-4 chiftele deodata, circa 5 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc.
Serviti chiftelele cu salata de rosii cu ceapa de apa si menta si stropite cu iaurt si sos picant.
6.904 vizualizări
1.094 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Frişcă cu gelatină pentru ornat (Dulciuri > Ornamente torturi)
2. Ruladă de piure de spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Peşte rasol (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Praz cu orez şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Inimă de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
6. Ochiuri cu slăninuţă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Sandvici cu brânză de vacă şi gogoşar (Aperitive > Sandviciuri)
8. Ciorbă de miel cu smântână şi zeamă de lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Salată de nuci cu ţelină (Salate > Salate de legume)
10. Dovlecei pane (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Mâncare de morcovi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Chiflă umplută cu brânză de vaci şi carne (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Pulpă de curcan la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
14. Salată berlineză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
15. Peşte alb în camaşă de brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Mâncare orientală din carne de vânat (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
17. Budincă de orez (Dulciuri > Budinci)
18. Doradă cu vin alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Rasol de iepure împănat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Supă de ceapă cu parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Tort elveţian de morcovi (Dulciuri > Torturi)
22. Pastă de măsline (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Supă din carne de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Salată mexicană cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
25. Garnitură de portocale, mere şi vin alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Pasteta de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Clafoutis sărat cu două feluri de brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
28. Ruladă economică cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Pui împănat cu sos de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Salată rusească cu peşte afumat (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.