![]() |
Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Chiftele spaniole |
Chiftele spaniole
![]() Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 600 g carne tocată, sos de roşii italian, 3 cepe, puţină făină, ulei pentru prăjit. Mod de preparare: Se face un amestec obişnuit din tocătură, se prepară chiftele de mărime medie şi se rumenesc bine în ulei încins. Se toarnă sos de roşii, iar deasupra se presară rondele de ceapă, tăvălite prin făină şi rumenite în ulei încins.
10.788 vizualizări
1.169 tipăriri 7 trimiteri ![]() ![]() ![]() |
Alte reţete |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |