Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Chili con carne |
Chili con carne
Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 1 h
Complexitate: medie Porţii: 4 Ingrediente: 3 ardei iuţi, 2 cepe, 4 căţei de usturoi, 500 g carne tocată de vită, o lingură oregano, 1 vârf de cuţit praf de chimen, 3 rosii opărite fără pieliţă şi tăiate bucăţele, 2 linguri bulion, 200 g fasole boabe fiartă, 100 ml supă de legume, sare, piper, ulei. Mod de preparare: Ceapa tocată se căleşte câteva minute în ulei. Se adaugă carnea tocată şi usturoiul presat şi se lasă 15 min. pe foc. Se condimentează carnea cu sare, piper, oregano, chimen, se adaugă ardeiul iute tocat, supa de legume, bulionul, roşiile bucăţele şi fasolea fiartă şi se lasă 20 min. să fiarbă până scade. Trebuie să aibă consistenţa unui sos gros.
13.804 vizualizări
Versiunea printabilă1.187 tipăriri 10 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Aperitiv cu carne şi varză (Aperitive > Aperitive cu carne) 2. Salată cu ouă, carne şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 3. Chiftele de cartofi cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne) 4. Salată de conopidă cu ouă (Salate > Salate cu ouă) 5. Îngheţată economică (Dulciuri > Îngheţate) 6. Crochete cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne) 7. Budincă de carne (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 8. Spaghete cu bacon (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 9. Supă de gulii cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 10. Budincă de carne cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu carne) 11. Budincă de tăiţei cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne) 12. Mâncărică cu carne şi sfeclă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 13. Carne de porc cu varză (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 14. Pui condimentat (Mâncăruri > Fripturi) 15. Ardei umpluţi cu carne cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 16. Dovlecei cu carne si smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 17. Vinete cu carne şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 18. Spanac cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 19. Conopidă cu chifteluţe la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 20. Tocăniţă cu ceapă şi carne de porc tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 21. Supă de chili verde (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 22. Salată de conopidă cu măsline (Salate > Salate de legume) 23. Tocană din carne de căprioară (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat) 24. Pui "cinci continente" (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 25. Cartofi umpluţi cu carne, cu sos de iaurt şi pătrunjel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 26. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 27. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 28. Sos alb pentru carne fiartă (Sosuri > Sosuri albe) 29. Tartă cu carne, mere şi stafide (Aperitive > Aperitive cu carne) 30. Mâncare de mazăre cu carne de pasăre şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) |