Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Cima alla genovese |
Cima alla genovese
Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 25 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: Ulei de masline, o ceapa taiata julien, un morcov, un dovlecel, un ardei gras, 2 frunze de spanac, o mina mazare verde sau fiarta, sare, piper, 8 oua, 100 g parmezan, 100 g sunca. Mod de preparare: Se taie legumele fisii si se calesc in ulei la foc mare, cu sare si piper pina se inmoaie (5 minute). Intr-un vas se bat ouale cu sare si piper dupa care se adauga brinza si se bat bine. Se adauga si ouale peste legume si se lasa pina se intaresc, la fel ca la omleta. Se serveste cu sunca bine calita.
8.243 vizualizări
Versiunea printabilă1.146 tipăriri 4 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Tortilla Espanola (Aperitive > Aperitive cu legume) 2. Quesadillas rapidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 3. Tortilla cu dovlecei şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 4. Tortilla cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 5. Tortilla cu dovleac şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne) 6. Tortilla de patatas (I) (Aperitive > Aperitive cu legume) 7. Tortilla de patatas (II) (Aperitive > Aperitive cu legume) 8. Tortilla cu salam şi verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 9. Tortilla cu piept de pui şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 10. Tortilla cu dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 11. Pesto Genovese (I) (Sosuri > Sosuri pentru spaghete) 12. Pesto Genovese (II) (Sosuri > Sosuri pentru spaghete) 13. Ton alla genovese (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 14. Bucatini alla matriciana (Aperitive > Aperitive cu carne) 15. Prăjitură în camaşă de ciocolată (Dulciuri > Prăjituri) 16. Spaghete cu sardele, masline si capere (Spaghetti alla Puttanesca) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 17. Tortilla (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 18. Peşte alb în camaşă de brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 19. Fusilli cu perişoare (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 20. Sos Ragu (ragu alla bolognese) (Sosuri > Sosuri pentru spaghete) 21. Tortilla (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 22. Cubuleţe de tortilla cu măsline (Aperitive > Aperitive cu ouă) |