Ciorbă ca la Rădăuţi - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Ciorbă ca la Rădăuţi

Ciorbă ca la Rădăuţi

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: medie

Porţii: 6

Ingrediente: O gaina (mai batrina), 2 legaturi patrunjel, 3 legaturi marar, 1 morcov, 2 cepe medii, 1 gogosar (sau ardei gras), 1 varf de cutit boia iute, 50 ml ulei (sau grasime de la gaina), 6 oua, 300 ml smantana, sare, piper.

Mod de preparare: Se pune gaina la fiert, fara legume, fara sare, si se tine pe aragaz pana cade carnea de pe oase. Se sa deoparte de pe foc si se lasa jumatate de ora sa-si dea duhul. Intre timp, se caleste ceapa in untura (sau in ulei) timp de 2 minute. Peste ceapa usor rumenita, se pun morcovul, gogosarul, mararul, patrunjelul - toate tocate. Se adauga, mai apoi, si boiaua si se trage totul 3-4 minute la tigaie.
12.337 vizualizări
1.279 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de ouă cu costiţă şi sparanghel (Salate > Salate cu ouă)
2. Ravioli cu ciuperci şi sos Alfredo (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
3. Ciorbă de miel cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Sandviciuri cu icre negre (Aperitive > Sandviciuri)
5. Tortilla de patatas (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
6. Gulii umplute cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Salată de fructe proaspete (Dulciuri > Salate de fructe)
8. Supă de castraveţi dulce-acrişoară (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Supă de cartofi cu ardei şi crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Pui cu cimbru şi conopidă (Mâncăruri > Fripturi)
11. Aperitiv cu şuncă sau parizer (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Friptură de miel la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
13. Salată de spanac cu ouă moi şi peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
14. Limbă cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
15. Salată de conopidă cu ouă (Salate > Salate cu ouă)
16. Tort cu cremă de căpşuni (Dulciuri > Torturi)
17. Macrou la cuptor cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Salată de ţelină crudă (II) (Salate > Salate de legume)
19. Omletă cu cartofi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Tocăniţă de ciuperci şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Somon file cu ciuperci şi sos de rodii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Ciorbă de peşte cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciuperci umplute (III) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
24. Salată de ţelină cu mere (Salate > Salate de legume)
25. Salată de crudităţi (V) (Salate > Salate de legume)
26. Ciorbă de bulion cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Supă de fasole ţucară şi slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Plăcintă franţuzească cu ceapă (Aperitive > Aperitive cu legume)
29. Ciolan afumat chilian (Pernil de chancho a la chileea) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Cafea caraibiană (Băuturi > Cafele)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.