Ciorbă grecească de vacă cu orez - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Ciorbă grecească de vacă cu orez

Ciorbă grecească de vacă cu orez

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500-600 g carne de vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica, 2 linguri de orez, 1 ou, zeama de la o lamiie, sare, patrunjel verde tocat, 2 l apa.

Mod de preparare: Carnea taiata in bucati se pune la fiert cu apa rece. Dupa primele clocote, se ia spuma si se adauga ceapa si zarzavaturile intregi, curatate si spalate. Dupa ce a fiert, zarzavatul se scoate si se adauga orezul spalat. Cind orezul este fiert, se potriveste ciorba de sare, se trage oala de pe foc si se drege cu un ou batut si zeama de lamiie.
Cind se serveste se pune patrunjelul verde tocat.
8.375 vizualizări
1.126 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sandviciuri cu mozzarella (Aperitive > Sandviciuri)
2. Ciorbă moldovenească de potroace (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Ciorbă de sfeclă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Ciorbă de potroace acrită cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Sarmale cu orez şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Baclava grecească (Dulciuri > Prăjituri)
7. Orez a la Canton (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
8. Tartă cu dovlecei şi orez (Aperitive > Aperitive cu legume)
9. Ciorbă de varză acră (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Mere cu orez şi şodou (Dulciuri > Prăjituri)
11. Orez cu salată de morcovi (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
12. Ciorbă de găină (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Mâncare de castraveţi acri cu carne de pasăre, porc, viţel, vacă, ovine, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Salată de ciuperci cu orez (Salate > Salate de legume)
15. Ciorbă de pui a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Budincă fiartă din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Friptură de vacă înăbuşită cu piure de legume (Mâncăruri > Fripturi)
18. Ciorbă de varză cu lapte bătut (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Salată de surimi şi orez (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
20. Sandviciuri cu scrumbie (Aperitive > Sandviciuri)
21. Ciorbă de varză acră dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Tort de mere cu orez (Dulciuri > Torturi)
23. Orez grecesc cu roşii şi brânză de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Ciorbă de roşii cu fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă de tarhon cu carne de pasăre sau vită (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă de căprioară cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Bame cu carne de vacă sau pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Sandvici cu piept de pui (Aperitive > Sandviciuri)
29. Ciorbă de viţel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.