Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Ciorbă grecească de vacă cu orez |
Ciorbă grecească de vacă cu orez
Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 2 h
Complexitate: redusă Ingrediente: 500-600 g carne de vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica, 2 linguri de orez, 1 ou, zeama de la o lamiie, sare, patrunjel verde tocat, 2 l apa. Mod de preparare: Carnea taiata in bucati se pune la fiert cu apa rece. Dupa primele clocote, se ia spuma si se adauga ceapa si zarzavaturile intregi, curatate si spalate. Dupa ce a fiert, zarzavatul se scoate si se adauga orezul spalat. Cind orezul este fiert, se potriveste ciorba de sare, se trage oala de pe foc si se drege cu un ou batut si zeama de lamiie. Cind se serveste se pune patrunjelul verde tocat.
8.340 vizualizări
Versiunea printabilă1.117 tipăriri 3 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Sandvici cu vinete şi ardei (Aperitive > Sandviciuri) 2. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 3. Tort din brânză de vacă (Pască) (Dulciuri > Prăjituri) 4. Ciorbă de perişoare de vară (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 5. Tarte cu brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri) 6. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 7. Mâncare picantă cu muguri de bambus, orez şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 8. Cremă-spumă din brânză de vacă (Dulciuri > Spume) 9. Tort de piersici cu cremă de iaurt şi brânză de vaci (Dulciuri > Torturi) 10. Salată de orez cu prune uscate (Salate > Salate de legume) 11. Ciorbă pescărească acrită (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 12. Sandvici cu şuncă (I) (Aperitive > Sandviciuri) 13. Prăjitură cu brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri) 14. Ciorbă de legume cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 15. Tort cu brânză de vacă şi căpşuni (Dulciuri > Torturi) 16. Blanchetă de pasăre cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 17. Crap umplut cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 18. Ciorbă de viţel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 19. Orez a la Canton (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez) 20. Ciorbă de perişoare cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 21. Friptură de vacă împănată cu costiţă afumată (Mâncăruri > Fripturi) 22. Muşchi de vacă umplut (Mâncăruri > Fripturi) 23. Crochete de orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez) 24. Salată picantă de orez (Salate > Salate de legume) 25. Muşchiuleţ de vacă cu zarzavat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 26. Ciorbă uşoară de legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 27. Ciorbă cu perişoare de vacă şi porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 28. Supă cu orez şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 29. Sandvici cu piept de pui (Aperitive > Sandviciuri) 30. Cremă de orez cu mere caramelizate (Dulciuri > Creme) |