Ciorbă grecească de vacă cu orez - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Ciorbă grecească de vacă cu orez

Ciorbă grecească de vacă cu orez

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500-600 g carne de vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica, 2 linguri de orez, 1 ou, zeama de la o lamiie, sare, patrunjel verde tocat, 2 l apa.

Mod de preparare: Carnea taiata in bucati se pune la fiert cu apa rece. Dupa primele clocote, se ia spuma si se adauga ceapa si zarzavaturile intregi, curatate si spalate. Dupa ce a fiert, zarzavatul se scoate si se adauga orezul spalat. Cind orezul este fiert, se potriveste ciorba de sare, se trage oala de pe foc si se drege cu un ou batut si zeama de lamiie.
Cind se serveste se pune patrunjelul verde tocat.
8.413 vizualizări
1.140 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Muşchi de vacă umplut (Mâncăruri > Fripturi)
2. Clătite cu zer, brânză de vacă şi căpşuni (Dulciuri > Clătite)
3. Ciorbă de dovlecei (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Peşte cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Ficat cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
6. Gulii umplute cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Sandviciuri cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
8. Tarte cu brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
9. Ciorbă de carne de porc a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Mâncare de ţelină cu carne de orice pasăre, de viţel, vacă, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Pui cu orez şi dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Sandviciuri cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
13. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Ciorbă de dovlecei cu pui (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Budincă cu brânză de vacă şi fructe (Dulciuri > Budinci)
16. Plăcinţele de orez cu peşte afumat şi icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
17. Ciorbă de perişoare (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Ciorbă de roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Ciorbă de cartofi cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Ciorbă de potroace de pasăre cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ciorbă de zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Bame cu carne de vacă sau pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Tartă de căpşuni cu brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
24. Miel cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Budincă de brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Ciorbă de pasăre cu tocmagi din Bucovina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă rusească cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Sandvici cu brânză de vacă şi gogoşar (Aperitive > Sandviciuri)
29. Sandviciuri cu ou răscopt (Aperitive > Sandviciuri)
30. Pască cu brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.