Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Ciorbă moldovenească de potroace |
Ciorbă moldovenească de potroace
Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 1 h 30 min.
Complexitate: redusă Porţii: 6 Ingrediente: 1 kg măruntaie de pasăre (aripi, gâturi, pipote, gheare), 100 g morcovi, 100 g ţelină, 100 g ceapă, 50 g orez, 1 l zeamă de varză, 1 leg. pătrunjel verde, 1 leg. leuştean. Mod de preparare: Măruntaiele de pasăre se curăţă, se spală, se pun la fiert în apă cu sare şi se spumează cât este necesar. Ceapa se toacă mărunt, iar zarzavaturile de supă se taie julien, se trag împreună în ulei şi se adaugă la ciorbă. Orezul se fierbe separat şi se pune în ciorbă în acelaşi timp cu zeama de varză. Se mai potriveşte o dată gustul de sare, iar la sfârşit se adaugă verdeaţa tocată.
13.305 vizualizări
Versiunea printabilă1.084 tipăriri 2 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Ciorbă de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 2. Ciorbă de agrişe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 3. Ciorbă cu perişoare de peşte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 4. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 5. Ciorbă de peşte cu paste (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 6. Ciorbă de porc cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 7. Ciorbă pescărească (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 8. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 9. Ciorbă cu perişoare din pate de soia (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 10. Ciorbă de fasole de post (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 11. Ciorbă de ouă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 12. Ciorbă de roşii cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 13. Ciorbă de găină (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 14. Ciorbă de miel cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 15. Acreală moldovenească cu lobodă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 16. Ciorbă de varză cu lapte bătut (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 17. Ciorbă ţărănească de porc sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 18. Ciorbă de berbec (reţetă arabă) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 19. Ciorbă de dovlecei cu pui (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 20. Ciorbă de potroace cu mentă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 21. Ciorbă de fasole acrită cu corcoduşe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 22. Ciorbă de salată cu usturoi şi omletă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 23. Ciorbă de bucăţele (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 24. Ciorbă de perişoare a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 25. Ciorbă de salată cu omletă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 26. Ciorbă de varză albă cu sos românesc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 27. Ciorbă de bulion cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 28. Ciorbă de burtă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 29. Ciorbă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 30. Ciorbă ca la Rădăuţi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) |