![]() |
Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Ciorbă moldovenească de potroace |
Ciorbă moldovenească de potroace
![]() Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 1 h 30 min.
Complexitate: redusă Porţii: 6 Ingrediente: 1 kg măruntaie de pasăre (aripi, gâturi, pipote, gheare), 100 g morcovi, 100 g ţelină, 100 g ceapă, 50 g orez, 1 l zeamă de varză, 1 leg. pătrunjel verde, 1 leg. leuştean. Mod de preparare: Măruntaiele de pasăre se curăţă, se spală, se pun la fiert în apă cu sare şi se spumează cât este necesar. Ceapa se toacă mărunt, iar zarzavaturile de supă se taie julien, se trag împreună în ulei şi se adaugă la ciorbă. Orezul se fierbe separat şi se pune în ciorbă în acelaşi timp cu zeama de varză. Se mai potriveşte o dată gustul de sare, iar la sfârşit se adaugă verdeaţa tocată.
13.368 vizualizări
1.107 tipăriri 2 trimiteri ![]() ![]() ![]() |
Alte reţete |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |