Ciorbă rusească cu carne de vacă - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Ciorbă rusească cu carne de vacă

Ciorbă rusească cu carne de vacă

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 l apa, 1/2 kg carne grasa de vaca, 1/2 kg rosii, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ardei gras, 10 pastai fasole, 1 ceapa, 1 sfecla rosie de marimea unui cartof mare, 1 varza dulce, marar si patrunjel verde tocat, sare, smintina.

Mod de preparare: Se pune carnea taiata bucati la fiert pe foc mic. Se spumeaza pina nu se mai ridica alta spuma; se pune sarea si se lasa sa fiarba incet, acoperit, pina cind carnea este aproape fiarta. Se adauga sfecla, ceapa, morcovul si patrunjelul, totul taiat ca taiteii. Dupa ce a dat citeva clocote, se pune ardeiul taiat felii subtiri, fasolea taiata patratele si varza fideluta. Se lasa sa mai dea citeva clocote, apoi se adauga rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se lasa sa mai fiarba acoperit pina cind tot zarzavatul este fiert. Se pune patrunjelul si mararul tocat.
Se serveste dreasa in farfurii cu cite o lingura de smintina.
6.475 vizualizări
1.108 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
2. Ciorbă ardelenească de salată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Pilaf cu carne de berbec (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Ciorbă de icre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Chifteluţe din carne fiartă de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Ciorbă de legume cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Sandviciuri cu avocado (Aperitive > Sandviciuri)
8. Pateuri cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Salată cu carne de vită şi castraveţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
10. Papricaş din carne cu boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Creier de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
12. Gulii cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Carne în manta de varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Muşchi de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
16. Ciorbă de varză cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Coşuleţe cu carne de miel (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Ciorbă pescărească acrită (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Ciorbă de perişoare de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Ciorbă de roşii cu fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Clătite umplute cu carne şi spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Pască cu brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
23. Supă de gulii cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Ciorbă cu perişoare din pate de soia (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Budincă de brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Ciorbă de potroace (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Sandviciuri cu mozzarella (Aperitive > Sandviciuri)
29. Ciorbă de roşii cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.