Ciorbă rusească cu carne de vacă - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Ciorbă rusească cu carne de vacă

Ciorbă rusească cu carne de vacă

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 l apa, 1/2 kg carne grasa de vaca, 1/2 kg rosii, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ardei gras, 10 pastai fasole, 1 ceapa, 1 sfecla rosie de marimea unui cartof mare, 1 varza dulce, marar si patrunjel verde tocat, sare, smintina.

Mod de preparare: Se pune carnea taiata bucati la fiert pe foc mic. Se spumeaza pina nu se mai ridica alta spuma; se pune sarea si se lasa sa fiarba incet, acoperit, pina cind carnea este aproape fiarta. Se adauga sfecla, ceapa, morcovul si patrunjelul, totul taiat ca taiteii. Dupa ce a dat citeva clocote, se pune ardeiul taiat felii subtiri, fasolea taiata patratele si varza fideluta. Se lasa sa mai dea citeva clocote, apoi se adauga rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se lasa sa mai fiarba acoperit pina cind tot zarzavatul este fiert. Se pune patrunjelul si mararul tocat.
Se serveste dreasa in farfurii cu cite o lingura de smintina.
6.388 vizualizări
1.089 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă oltenească de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Pilaf cu carne de oaie sau vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Plăcintă cu carne de pui şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Fasole verde cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Găluşte cu prune din aluat cu brânză de vacă (II) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
6. Supă de carne cu ţelină şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Pasteta din carne cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Ciorbă de fasole verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Ciorbă de agrişe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Pateuri cu carne de viţel (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Tocăniţă de carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Ciorbă de crenvurşti cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Ficat de porc sau de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
14. Supă cremă de ciuperci cu carne de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă de mazăre cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Turtă de carne tocată, cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Ciorbă ţărănească de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Salată din carne de pasăre cu coniac (Salate > Salate cu carne de pasăre)
19. Îngheţată cu brânză de vacă şi zmeură (Dulciuri > Îngheţate)
20. Ciorbă de fasole boabe cu cimbru (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ouă umplute cu sos de carne (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Ciorbă de roşii cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Plăcintă dobrogeană cu carne de oaie (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Colţunaşi cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Chifteluţe din carne fiartă de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Carne de pasăre (pui, curcan, etc.) friptă sau fiartă, în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Mititei (mici) cu carne de oaie (Mâncăruri > Fripturi)
28. Antricot de vacă cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Ciorbă de cartofi cu sos românesc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Sandviciuri cu scrumbie (Aperitive > Sandviciuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.