Ciorbă rusească cu carne de vacă - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Ciorbă rusească cu carne de vacă

Ciorbă rusească cu carne de vacă

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 l apa, 1/2 kg carne grasa de vaca, 1/2 kg rosii, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ardei gras, 10 pastai fasole, 1 ceapa, 1 sfecla rosie de marimea unui cartof mare, 1 varza dulce, marar si patrunjel verde tocat, sare, smintina.

Mod de preparare: Se pune carnea taiata bucati la fiert pe foc mic. Se spumeaza pina nu se mai ridica alta spuma; se pune sarea si se lasa sa fiarba incet, acoperit, pina cind carnea este aproape fiarta. Se adauga sfecla, ceapa, morcovul si patrunjelul, totul taiat ca taiteii. Dupa ce a dat citeva clocote, se pune ardeiul taiat felii subtiri, fasolea taiata patratele si varza fideluta. Se lasa sa mai dea citeva clocote, apoi se adauga rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se lasa sa mai fiarba acoperit pina cind tot zarzavatul este fiert. Se pune patrunjelul si mararul tocat.
Se serveste dreasa in farfurii cu cite o lingura de smintina.
6.433 vizualizări
1.096 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sarmale de varză acră cu carne de curcan şi nuci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Salată de crudităţi cu sos de brânză de vacă (Salate > Salate de legume)
3. Cartofi umpluţi cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
4. Ciorbă de năut cu legume şi măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Sandviciuri cu salam şi şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
7. Ciorbă de fasole boabe cu gogonele murate (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Ciorbă de bucăţele (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Pizza din carne tocată cu ardei (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
10. Pacheţele cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Papanaşi prăjiţi din brânză de vacă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
12. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Ţelină umplută cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Ciorbă de salată verde cu ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Ciorbă cu ciolan afumat şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Ciorbă de hamei (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Carne de porc cu varză (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Îngheţată cu brânză de vacă şi zmeură (Dulciuri > Îngheţate)
19. Pateuri cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Tocană din orice fel de carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Carne de porc cu ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Ciorbă de fasole boabe (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Mâncare de ţelină cu carne de orice pasăre, de viţel, vacă, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Supă de carne cu frittata (fîşii de clătite) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Salată de carne de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
26. Supă de mazăre cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Salată de legume cu friptură de vacă (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
28. Ciorbă de văcuţă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Carne de porc cu varză (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Salată din carne de pasăre cu coniac (Salate > Salate cu carne de pasăre)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.