Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Ciorbă rusească cu carne de vacă |
Ciorbă rusească cu carne de vacă
Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 30 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 3 l apa, 1/2 kg carne grasa de vaca, 1/2 kg rosii, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ardei gras, 10 pastai fasole, 1 ceapa, 1 sfecla rosie de marimea unui cartof mare, 1 varza dulce, marar si patrunjel verde tocat, sare, smintina. Mod de preparare: Se pune carnea taiata bucati la fiert pe foc mic. Se spumeaza pina nu se mai ridica alta spuma; se pune sarea si se lasa sa fiarba incet, acoperit, pina cind carnea este aproape fiarta. Se adauga sfecla, ceapa, morcovul si patrunjelul, totul taiat ca taiteii. Dupa ce a dat citeva clocote, se pune ardeiul taiat felii subtiri, fasolea taiata patratele si varza fideluta. Se lasa sa mai dea citeva clocote, apoi se adauga rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se lasa sa mai fiarba acoperit pina cind tot zarzavatul este fiert. Se pune patrunjelul si mararul tocat. Se serveste dreasa in farfurii cu cite o lingura de smintina.
6.320 vizualizări
Versiunea printabilă1.074 tipăriri 4 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Ciorbă de pui a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 2. Muşchi de vacă cu ciuperci în aluat (Mâncăruri > Fripturi) 3. Ciorbă ţărănească de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 4. Ruladă de carne cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 5. Budincă de carne cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu carne) 6. Ciorbă de fasole verde, viţel şi şunculiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 7. Cremă de brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză) 8. Tocăniţă de carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 9. Pilaf cu carne de oaie sau vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 10. Ciorbă uşoară de legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 11. Ardei umpluţi cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 12. Mere umplute cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 13. Ciorbă de măruntaie de pasăre a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 14. Ciuperci umplute cu brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 15. Sandviciuri cu salam şi şuncă (Aperitive > Sandviciuri) 16. Ciorbă de hamei (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 17. Rulouri din carne de viţel cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 18. Carne de pasăre cu smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 19. Turtă de carne tocată, cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 20. Pate din carne de iepure în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne) 21. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 22. Ciorbă de fasole verde cu ciolan şi sos românesc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 23. Ţelină umplută cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 24. Chili con carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 25. Gulii cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 26. Ciorbă pescărească acrită (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 27. Ciorbă de zarzavat şi legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 28. Ciorbă de icre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 29. Bame cu carne de vacă sau pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 30. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) |