Ciorbă rusească fără carne - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Ciorbă rusească fără carne

Ciorbă rusească fără carne

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 l apa, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ceapa mare, 1 mina de fasole verde, 1 sfecla rosie mica, 1/4 varza mica, 2 ardei grasi, 1 lingura unt, 1 lingura marar si patrunjel tocat, 1/2 lingurita faina, sare, 1 pahar smintina.

Mod de preparare: Morcovul, patrunjelul si ceapa se taie ca taiteii si se pun la fiert. Dupa ce a dat citeva clocote, se adauga fasolea taiata bucati si sfecla ca fideaua. Se lasa sa fiarba 1/2 ora, apoi se adauga varza si ardeii taiati ca fideaua, sare, rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se prajeste faina cu uleiul, se stinge cu zeama de legume si se adauga in ciorba. Cind zarzavatul este bine fiert se pune verdeata tocata.
Se drege in farfurii cu cite o lingura de smintina.
13.225 vizualizări
1.131 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă ţărănească de legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Ciorbă de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Castraveţi umpluţi cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
4. Ciorbă de viţel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Carne de porc cu varză (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Musaca de dovlecei cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Ruladă din carne tocată cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Plăcintă cu carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Ruladă de carne cu ouă (Mâncăruri > Fripturi)
10. Cartofi umpluţi cu carne, cu sos de iaurt şi pătrunjel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Ciorbă de roşii cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Mâncare de mazăre cu carne de pasăre şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Rulouri din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Ciorbă rusească (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Mâncare de cartofi cu carne de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Carne de vită înăbuşită în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
18. Ciorbă de dovlecei a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Borş rusesc cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Ciorbă de fasole verde cu ciolan şi sos românesc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ciorbă de burtă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Budincă de mămăligă cu sos de carne (Mâncăruri > Preparate din mălai)
23. Ciorbă de peşte cu hrean (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Supă din carne de viţel şi cimbru (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Chifteluţe din carne de miel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Ghiveci cu carne şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Plăcintă cu carne de pui şi mazăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Ardei umpluţi cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Carne de vacă înăbuşită cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Ciorbă acră de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.