Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Ciorbă rusească fără carne |
Ciorbă rusească fără carne
Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 15 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 3 l apa, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ceapa mare, 1 mina de fasole verde, 1 sfecla rosie mica, 1/4 varza mica, 2 ardei grasi, 1 lingura unt, 1 lingura marar si patrunjel tocat, 1/2 lingurita faina, sare, 1 pahar smintina. Mod de preparare: Morcovul, patrunjelul si ceapa se taie ca taiteii si se pun la fiert. Dupa ce a dat citeva clocote, se adauga fasolea taiata bucati si sfecla ca fideaua. Se lasa sa fiarba 1/2 ora, apoi se adauga varza si ardeii taiati ca fideaua, sare, rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se prajeste faina cu uleiul, se stinge cu zeama de legume si se adauga in ciorba. Cind zarzavatul este bine fiert se pune verdeata tocata. Se drege in farfurii cu cite o lingura de smintina.
13.121 vizualizări
Versiunea printabilă1.111 tipăriri 2 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Musaca de clătite cu carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 2. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 3. Ghiveci cu carne şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 4. Ciorbă de bulion cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 5. Lipie cu legume şi carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 6. Tort de nuci cu cremă fără unt (Dulciuri > Torturi) 7. Ciorbă de berbec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 8. Pasteta din carne fiartă de pasăre cu gelatină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 9. Ciorbă de varză dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 10. Ciorbă de oase de porc cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 11. Musaca de dovlecei cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 12. Mâncare picantă cu muguri de bambus, orez şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 13. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume) 14. Tocană de carne de vită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 15. Varză cu carne de porc şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 16. Ciorbă ardelenească de perişoare (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 17. Carne cu curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 18. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne) 19. Ţelină umplută cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 20. Supă de cartofi cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 21. Rulouri din carne de viţel cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 22. Ciorbă de potroace cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 23. Varză murată cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 24. Ciorbă de viţel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 25. Ciorbă de burtă cu cheie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 26. Tocană cu carne şi costiţă afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 27. Găluşte de ficat cu franzelă pentru supă de carne, de zarzavat sau de roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 28. Mâncare de mazăre cu carne de pasăre şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 29. Ciorbă de fasole verde cu ciolan şi sos românesc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 30. Ciorbă de varză acră dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) |