Ciorbă rusească fără carne - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Ciorbă rusească fără carne

Ciorbă rusească fără carne

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 l apa, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ceapa mare, 1 mina de fasole verde, 1 sfecla rosie mica, 1/4 varza mica, 2 ardei grasi, 1 lingura unt, 1 lingura marar si patrunjel tocat, 1/2 lingurita faina, sare, 1 pahar smintina.

Mod de preparare: Morcovul, patrunjelul si ceapa se taie ca taiteii si se pun la fiert. Dupa ce a dat citeva clocote, se adauga fasolea taiata bucati si sfecla ca fideaua. Se lasa sa fiarba 1/2 ora, apoi se adauga varza si ardeii taiati ca fideaua, sare, rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se prajeste faina cu uleiul, se stinge cu zeama de legume si se adauga in ciorba. Cind zarzavatul este bine fiert se pune verdeata tocata.
Se drege in farfurii cu cite o lingura de smintina.
13.268 vizualizări
1.143 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Tartă cu carne, mere şi stafide (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Mâncare de gutui cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Lasagna cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
5. Ciorbă de legume cu varză şi fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Ciorbă de peşte cu hrean (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Ardei umpluţi cu carne şi sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Dovlecei cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Ciorbă de lobodă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Ruladă de carne cu ouă (Mâncăruri > Fripturi)
11. Ciorbă de oase de porc cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Lipie cu legume şi carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Sarmale în foi de varză acră cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Ciorbă de miel cu smântână şi zeamă de lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Mâncărică cu carne şi sfeclă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Bame cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Carne de porc cu mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Plăcintă cu carne de pui şi mazăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Chifteluţe cu carne de vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Ciorbă de peşte cu şofran (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ciorbă de peşte cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ciorbă de peşte cu paste (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă de legume cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Mâncare de roşii cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Borş de carne cu sfeclă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Ouă cu carne şi legume (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Vinete umplute cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
28. Ciorbă de pasăre cu tocmagi din Bucovina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de fasole boabe cu gogonele murate (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.