Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Ciorbă rusească fără carne |
Ciorbă rusească fără carne
Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 15 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 3 l apa, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ceapa mare, 1 mina de fasole verde, 1 sfecla rosie mica, 1/4 varza mica, 2 ardei grasi, 1 lingura unt, 1 lingura marar si patrunjel tocat, 1/2 lingurita faina, sare, 1 pahar smintina. Mod de preparare: Morcovul, patrunjelul si ceapa se taie ca taiteii si se pun la fiert. Dupa ce a dat citeva clocote, se adauga fasolea taiata bucati si sfecla ca fideaua. Se lasa sa fiarba 1/2 ora, apoi se adauga varza si ardeii taiati ca fideaua, sare, rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se prajeste faina cu uleiul, se stinge cu zeama de legume si se adauga in ciorba. Cind zarzavatul este bine fiert se pune verdeata tocata. Se drege in farfurii cu cite o lingura de smintina.
13.185 vizualizări
Versiunea printabilă1.126 tipăriri 2 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Tocăniţă de carne cu măghiran (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 2. Ciorbă de miel cu lobodă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 3. Mâncare de gutui cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 4. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 5. Ciorbă de legume cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 6. Ciorbă cu perişoare de peşte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 7. Pacheţele cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne) 8. Carne de vită înăbuşită în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi) 9. Ciorbă de miel a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 10. Pateuri cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 11. Carne de vacă cu legume şi orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 12. Ciorbă de cartofi cu cârnaţi afumaţi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 13. Aspic cu gelatină fără oase (Aperitive > Aperitive cu carne) 14. Salată din carne de pasăre cu coniac (Salate > Salate cu carne de pasăre) 15. Tocană din carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 16. Ciorbă de crap (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 17. Ciorbă de fasole verde, viţel şi şunculiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 18. Dovlecei umpluţi cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 19. Ciorbă de căprioară cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 20. Ciorbă de crenvurşti cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 21. Legume cu carne şi sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 22. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 23. Ciorbă de fasole boabe cu gogonele murate (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 24. Ciorbă de varză dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 25. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 26. Ciorbă de cartofi acrită (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 27. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 28. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 29. Supă de carne cu ţelină şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 30. Pilaf cu carne de oaie sau vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) |