Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Ciorbă spaniolă cu peşte |
Ciorbă spaniolă cu peşte
Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 1 h
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 7-8 cartofi, 500 g mazare (din cutie sau congelata), 4 bucati de peste (cod sau dupa preferinta), 2 cepe, 2 l apa, 1 legatura coriandru, 1 legatura patrunjel, 1-2 catei usturoi, sare, piper, un varf de cutit boia iute de ardei. Mod de preparare: Cartofii taiati in bucati, ceapa taiata rondele, se pun la fiert in apa cu putina sare, cand cartofii se inmoaie, dupa aproximativ 20 minute, se adauga mazarea, sare, piper si boia. Cand legumele au fiert bine se adauga pestele taiat bucati, se continua fierberea inca 15 minute, pana cand fierbe si pestele. Se adauga verdeata tocata fin. Se serveste calda si este foarte gustoasa daca se pun in farfurie cateva picaturi de Tabasco.
8.330 vizualizări
Versiunea printabilă1.097 tipăriri 13 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Ciorbă ardelenească (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 2. Salată de macaroane cu peşte afumat (Salate > Salate cu peşte) 3. Peşte în aspic (Aperitive > Aperitive cu peşte) 4. Peşte cu sos de usturoi (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 5. Plachie de peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 6. Peşte în aluat (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 7. Ciorbă de sfeclă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 8. Ciorbă de zarzavat cu mezeluri (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 9. Ciorbă de fasole albă cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 10. Ciorbă de văcuţă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 11. Salată ucraineană cu peşte afumat (Salate > Salate cu peşte) 12. Ciorbă de perişoare (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 13. Ciorbă de post cu ştevie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 14. Ciorbă de perişoare de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 15. Ciorbă de roşii cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 16. File de peşte cu sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 17. Supă de peşte cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 18. Ciorbă de fasole boabe (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 19. Rasol de peşte cu cartofi natur (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 20. Peşte cu sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 21. Ciorbă de potroace acrită cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 22. Ciorbă de perişoare de vară (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 23. Peşte cu orez prăjit (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 24. Peşte cu ardei la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 25. Ardei umpluţi cu humus şi peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 26. Marinată de peşte cu suc de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 27. Ouă umplute cu pastă de peşte (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă) 28. Ciorbă cu cârnaţi afumaţi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 29. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 30. Friptură de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) |