![]() |
Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Ciuperci greceşti |
Ciuperci greceşti
![]() Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 500 g ciuperci, 5 linguri de ulei, 1 ceapa rosie mare, 1 lingura de pasta de rosii, zeama de la o lamaie, 7 linguri de vin alb, sare, piper macinat, 1 crenguta de rozmarin proaspat, 1 varf de cutit de cimbrisor. Mod de preparare: Se caleste ceapa taiata rondele in ulei sub capac, pana devine sticloasa, se adauga pasta de rosii, zeama de lamaie, vinul si condimentele. Se fierb la foc mic sub capac 5 minute, apoi se adauga ciupercile curatate si taiate in patru. Totul se fierbe pana cand se inmoaie, apoi se caleste la foc mare pana cand scade zeama. Se serveste cu garnitura de orez.
10.317 vizualizări
1.228 tipăriri 27 trimiteri ![]() ![]() ![]() |
Alte reţete |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |