Ciuperci la cuptor în stil spaniol - reţetă tradiţională din Spania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Ciuperci la cuptor în stil spaniol

Ciuperci la cuptor în stil spaniol

Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 linguri patrunjel tocat, 2 linguri pesmet, 50-100 g brinza sarata, 600 g rosii taiate din conserva, 1 lingura ulei masline, 2 anchovy taiate marunt, piper negru proaspat macinat, 250 g ciuperci champignon.

Mod de preparare: Se amesteca ciupercile, patrunjel, brinza, anchovy, si rosiile din conserva. Se adauga ulei de masline, piper, pesmet si se amesteca. Se pune intr-un vas termorezistent care in prealabil a fost uns cu ulei de masline deasupra se presara pesmet si se da la cuptor preincalzit la temperatura de 180 grade pentru 30 minute.
9.643 vizualizări
1.039 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Omletă cu kaizer şi cabanos (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Peşte înăbuşit (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Andive cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Sos de sana cu muştar (Sosuri > Sosuri reci)
5. Şniţel din piept de pui cu crustă (Mâncăruri > Fripturi)
6. Heringi afumaţi cu plante aromate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Găluşte din brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Crap cu vin negru (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Miel cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Salată de banane cu rom şi frişcă (Dulciuri > Salate de fructe)
11. Îngheţată de zahăr ars (Dulciuri > Îngheţate)
12. Tochitură ţărănească (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Perişoare cu sos de smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Chiflă umplută cu brânză de vaci şi carne (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Vinete pane cu sos tzatziki (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
17. Baclava cu lămâie (Dulciuri > Prăjituri)
18. Ouă ochiuri în cuiburi de mămăligă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Pui umplut la sare (Mâncăruri > Fripturi)
20. Tatin de pui cu mere (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Minipateuri cu crenvuşti (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. File de pui cu spanac şi brânză topită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Ficat şi rinichi de miel (Mâncăruri > Fripturi)
24. Pulpe de pui umplute cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
25. Tocăniţă de ficat (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
26. Sos de muştar şi sfeclă roşie (Sosuri > Sosuri condimentate)
27. Ciuperci la cuptor cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Salată pestriţă (Salate > Salate de legume)
29. Ruladă cu căpşuni (Dulciuri > Prăjituri)
30. Şaşlîk (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.