Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Ciuperci la cuptor în stil spaniol |
Ciuperci la cuptor în stil spaniol
Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 40 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 2 linguri patrunjel tocat, 2 linguri pesmet, 50-100 g brinza sarata, 600 g rosii taiate din conserva, 1 lingura ulei masline, 2 anchovy taiate marunt, piper negru proaspat macinat, 250 g ciuperci champignon. Mod de preparare: Se amesteca ciupercile, patrunjel, brinza, anchovy, si rosiile din conserva. Se adauga ulei de masline, piper, pesmet si se amesteca. Se pune intr-un vas termorezistent care in prealabil a fost uns cu ulei de masline deasupra se presara pesmet si se da la cuptor preincalzit la temperatura de 180 grade pentru 30 minute.
9.605 vizualizări
Versiunea printabilă1.028 tipăriri 1 trimitere Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Tuslama de burtă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 2. Saleuri cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză) 3. Ciuperci umplute cu brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză) 4. Salată cu macrou afumat şi legume (Salate > Salate cu peşte) 5. Şalău cu garnitură de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 6. Salată şvăbească din Banat (Salate > Salate de legume) 7. Cocteil cu ananas (Băuturi > Cocteiluri alcoolizate) 8. Tăiţei cu lapte (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 9. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 10. Salată cu ouă, carne şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 11. Prăjitură cu brânză de vacă şi vişine (Dulciuri > Prăjituri) 12. Merlucius împachetat la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 13. Şalău la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 14. Pui cu ciuperci în aluat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 15. Chiftele finlandeze (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 16. Caviar de vinete (Aperitive > Sandviciuri) 17. Budincă de peşte cu busuioc şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 18. Plachie de peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 19. Sufleu de ciuperci (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 20. Salată verde franţuzească (Salate > Salate de legume) 21. Ornamente din zahăr (Dulciuri > Ornamente torturi) 22. Salată din carne de căprioară (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat) 23. Salată de ouă cu ridichi de lună (Salate > Salate cu ouă) 24. Cremă de zahăr ars franţuzească (Dulciuri > Creme) 25. Salată de pui cu miere şi lămâie (Salate > Salate cu carne de pasăre) 26. Borş de iepure vînat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 27. Perişoare cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 28. Tortilla cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 29. Friptură argentiniană (Mâncăruri > Fripturi) 30. Crap la cuptor cu usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) |