Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Ciuperci la cuptor în stil spaniol |
Ciuperci la cuptor în stil spaniol
Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 40 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 2 linguri patrunjel tocat, 2 linguri pesmet, 50-100 g brinza sarata, 600 g rosii taiate din conserva, 1 lingura ulei masline, 2 anchovy taiate marunt, piper negru proaspat macinat, 250 g ciuperci champignon. Mod de preparare: Se amesteca ciupercile, patrunjel, brinza, anchovy, si rosiile din conserva. Se adauga ulei de masline, piper, pesmet si se amesteca. Se pune intr-un vas termorezistent care in prealabil a fost uns cu ulei de masline deasupra se presara pesmet si se da la cuptor preincalzit la temperatura de 180 grade pentru 30 minute.
9.643 vizualizări
Versiunea printabilă1.039 tipăriri 1 trimitere Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Omletă cu kaizer şi cabanos (Aperitive > Aperitive cu ouă) 2. Peşte înăbuşit (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 3. Andive cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 4. Sos de sana cu muştar (Sosuri > Sosuri reci) 5. Şniţel din piept de pui cu crustă (Mâncăruri > Fripturi) 6. Heringi afumaţi cu plante aromate (Aperitive > Aperitive cu peşte) 7. Găluşte din brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză) 8. Crap cu vin negru (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 9. Miel cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 10. Salată de banane cu rom şi frişcă (Dulciuri > Salate de fructe) 11. Îngheţată de zahăr ars (Dulciuri > Îngheţate) 12. Tochitură ţărănească (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 13. Perişoare cu sos de smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 14. Chiflă umplută cu brânză de vaci şi carne (Aperitive > Aperitive cu brânză) 15. Vinete pane cu sos tzatziki (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 16. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume) 17. Baclava cu lămâie (Dulciuri > Prăjituri) 18. Ouă ochiuri în cuiburi de mămăligă (Aperitive > Aperitive cu ouă) 19. Pui umplut la sare (Mâncăruri > Fripturi) 20. Tatin de pui cu mere (Aperitive > Aperitive cu carne) 21. Minipateuri cu crenvuşti (Aperitive > Aperitive cu carne) 22. File de pui cu spanac şi brânză topită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 23. Ficat şi rinichi de miel (Mâncăruri > Fripturi) 24. Pulpe de pui umplute cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi) 25. Tocăniţă de ficat (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 26. Sos de muştar şi sfeclă roşie (Sosuri > Sosuri condimentate) 27. Ciuperci la cuptor cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 28. Salată pestriţă (Salate > Salate de legume) 29. Ruladă cu căpşuni (Dulciuri > Prăjituri) 30. Şaşlîk (Mâncăruri > Fripturi) |