Ciuperci la cuptor în stil spaniol - reţetă tradiţională din Spania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Ciuperci la cuptor în stil spaniol

Ciuperci la cuptor în stil spaniol

Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 linguri patrunjel tocat, 2 linguri pesmet, 50-100 g brinza sarata, 600 g rosii taiate din conserva, 1 lingura ulei masline, 2 anchovy taiate marunt, piper negru proaspat macinat, 250 g ciuperci champignon.

Mod de preparare: Se amesteca ciupercile, patrunjel, brinza, anchovy, si rosiile din conserva. Se adauga ulei de masline, piper, pesmet si se amesteca. Se pune intr-un vas termorezistent care in prealabil a fost uns cu ulei de masline deasupra se presara pesmet si se da la cuptor preincalzit la temperatura de 180 grade pentru 30 minute.
9.662 vizualizări
1.046 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de crudităţi de iarnă (II) (Salate > Salate de legume)
2. Ochiuri cu slăninuţă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Bomboane cu pate de ficat şi stafide (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Sfeclă cu perişoare (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
5. Salată mexicană de porumb (Salate > Salate de legume)
6. Salată de pipote cu maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
7. Salată tzatziki (II) (Salate > Salate de legume)
8. Risotto cu dovlecei şi brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
9. Pui la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
10. Chiftele de păstrăv cu salată (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Salată iepurică (Salate > Salate cu ouă)
12. Salată egeană (Salate > Salate de legume)
13. Budincă de morcovi (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
14. Sorbet din pepene galben (Dulciuri > Îngheţate)
15. Salată de măsline (Salate > Salate de legume)
16. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
17. Peşte sicilian (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Ciorbă de cartofi dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Mujdei de usturoi dobrogean (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
20. Supă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Ciorbă de perişoare a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Crap cu sparanghel (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Ouă umplute în coajă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Aripioare picante (Mâncăruri > Fripturi)
25. Mini-tarte cu banane (Dulciuri > Prăjituri)
26. Castraveţi muraţi la soare (covăsiţi) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
27. Cremă de lămâie pentru foi (Dulciuri > Creme)
28. Sos vânătoresc (Sosuri > Sosuri condimentate)
29. Chifteluţe de vinete (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Budincă de creier şi cascaval (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.