Ciuperci la cuptor în stil spaniol - reţetă tradiţională din Spania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Ciuperci la cuptor în stil spaniol

Ciuperci la cuptor în stil spaniol

Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 linguri patrunjel tocat, 2 linguri pesmet, 50-100 g brinza sarata, 600 g rosii taiate din conserva, 1 lingura ulei masline, 2 anchovy taiate marunt, piper negru proaspat macinat, 250 g ciuperci champignon.

Mod de preparare: Se amesteca ciupercile, patrunjel, brinza, anchovy, si rosiile din conserva. Se adauga ulei de masline, piper, pesmet si se amesteca. Se pune intr-un vas termorezistent care in prealabil a fost uns cu ulei de masline deasupra se presara pesmet si se da la cuptor preincalzit la temperatura de 180 grade pentru 30 minute.
9.605 vizualizări
1.028 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tuslama de burtă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
2. Saleuri cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Ciuperci umplute cu brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Salată cu macrou afumat şi legume (Salate > Salate cu peşte)
5. Şalău cu garnitură de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Salată şvăbească din Banat (Salate > Salate de legume)
7. Cocteil cu ananas (Băuturi > Cocteiluri alcoolizate)
8. Tăiţei cu lapte (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
9. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Salată cu ouă, carne şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
11. Prăjitură cu brânză de vacă şi vişine (Dulciuri > Prăjituri)
12. Merlucius împachetat la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Şalău la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Pui cu ciuperci în aluat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Chiftele finlandeze (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
16. Caviar de vinete (Aperitive > Sandviciuri)
17. Budincă de peşte cu busuioc şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Plachie de peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Sufleu de ciuperci (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
20. Salată verde franţuzească (Salate > Salate de legume)
21. Ornamente din zahăr (Dulciuri > Ornamente torturi)
22. Salată din carne de căprioară (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
23. Salată de ouă cu ridichi de lună (Salate > Salate cu ouă)
24. Cremă de zahăr ars franţuzească (Dulciuri > Creme)
25. Salată de pui cu miere şi lămâie (Salate > Salate cu carne de pasăre)
26. Borş de iepure vînat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Perişoare cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
28. Tortilla cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Friptură argentiniană (Mâncăruri > Fripturi)
30. Crap la cuptor cu usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.