Ciuperci pane maramureşene - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Ciuperci pane maramureşene

Ciuperci pane maramureşene

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg ciuperci (se folosesc ciuperci din specia manatarcilor, hribilor), 2 oua, 3 linguri faina, 5 linguri pesmet condimentat, sare, piper, patrunjel.

Mod de preparare: Se procedeaza exact ca la prepararea snitelelor din piept de pui. Ciupercile se taie in felii groase de 1 cm, se condimenteaza bine si se lasa acoperite 10 minute. Se trec apoi prin faina, prin ouale batute bine si, in final, prin pesmet. Se prajesc in ulei sau unt bine incins. Inainte de a fi servite, se asaza pe un platou si se presara patrunjel taiate marunt.
9.747 vizualizări
1.045 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciuperci umplute (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
2. Creier cu ciuperci, lămâie şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
3. Salată din piept de pui cu cartofi, ciuperci şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
4. Chifteluţe din carne de pui şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
5. Sfeclă roşie umplută cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu legume)
6. Mâncare de ţelină cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Chec aperitiv cu şuncă şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Supă de ciuperci cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Ouă cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Ciulama de ciuperci cu usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Pui cu ciuperci stropit cu vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Ciuperci greceşti (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Salată poloneză de ciuperci (Salate > Salate de legume)
14. Ciulama de ciuperci ca la Putna (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Iepure cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Ardei umpluţi cu ciuperci şi verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Drob de ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
18. Ciuperci a la grec (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
19. Clătite umplute cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
20. Ciuperci umplute cu ouă jumări si smântână (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
21. Ciuperci în oţet (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
22. Salată de ciuperci cu sos de lămâie (Salate > Salate de legume)
23. Salată de pui cu ciuperci (II) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
24. Chifteluţe cu carne şi sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Ravioli cu ciuperci şi sos Alfredo (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Ciuperci umplute cu brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
27. Ciuperci gratinate (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
28. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Ciuperci marinate (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Ciuperci cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.