Ciuperci pane maramureşene - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Ciuperci pane maramureşene

Ciuperci pane maramureşene

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg ciuperci (se folosesc ciuperci din specia manatarcilor, hribilor), 2 oua, 3 linguri faina, 5 linguri pesmet condimentat, sare, piper, patrunjel.

Mod de preparare: Se procedeaza exact ca la prepararea snitelelor din piept de pui. Ciupercile se taie in felii groase de 1 cm, se condimenteaza bine si se lasa acoperite 10 minute. Se trec apoi prin faina, prin ouale batute bine si, in final, prin pesmet. Se prajesc in ulei sau unt bine incins. Inainte de a fi servite, se asaza pe un platou si se presara patrunjel taiate marunt.
9.781 vizualizări
1.058 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Gogoşari umpluţi cu ciuperci (Conserve din legume, murături > Murături combinate)
2. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
3. Peşte umplut cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Ciuperci italieneşti (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
5. Găină cu ciuperci şi praz (Mâncăruri > Fripturi)
6. Ciuperci provensale (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Bruschetta cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
9. Supă cremă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Ciuperci umplute cu brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
11. Ouă la pahar cu şuncă şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Biban de mare cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Ardei umpluţi cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Plăcintă cu ciuperci şi salată verde (Aperitive > Aperitive cu legume)
15. Macaroane cu ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
16. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Ciuperci prăjite cu praz şi sos de usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Sarmale cu orez şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Plăcinţele de morcovi cu garnitură de ciuperci (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Sufleu de ciuperci (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
21. Calamar pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Sarmale cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Pui cu ciuperci pleurotus (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Piept de curcan pane (Mâncăruri > Fripturi)
25. Budincă cu ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Ciuperci cu mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Ciulama de pui cu ciuperci şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Ruladă de curcan cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
29. Cod cu ciuperci şi cartofi natur (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Peşte pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.