Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Ciuperci pane maramureşene |
Ciuperci pane maramureşene
Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 20 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 1 kg ciuperci (se folosesc ciuperci din specia manatarcilor, hribilor), 2 oua, 3 linguri faina, 5 linguri pesmet condimentat, sare, piper, patrunjel. Mod de preparare: Se procedeaza exact ca la prepararea snitelelor din piept de pui. Ciupercile se taie in felii groase de 1 cm, se condimenteaza bine si se lasa acoperite 10 minute. Se trec apoi prin faina, prin ouale batute bine si, in final, prin pesmet. Se prajesc in ulei sau unt bine incins. Inainte de a fi servite, se asaza pe un platou si se presara patrunjel taiate marunt.
9.710 vizualizări
Versiunea printabilă1.036 tipăriri 3 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Chifle umplute cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 2. Pate de ficat cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 3. Pui pane (Mâncăruri > Fripturi) 4. Sos de roşii cu ciuperci (Sosuri > Sosuri roşii) 5. Ciuperci umplute cu brânză (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 6. Scrumbii cu ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 7. Papricaş de pui cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 8. Ruladă cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 9. Cartofi cu ciuperci şi caşcaval la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 10. Chec de cartofi cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 11. Paste cu kaizer şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 12. Ochiuri cu sos alb de ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă) 13. Salată de andive cu ciuperci (Salate > Salate de legume) 14. Mâncare chinezească cu pui, orez şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 15. Salată poloneză de ciuperci (Salate > Salate de legume) 16. Mâncărică de ciuperci cu creier (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 17. Budincă de ciuperci şi smântână (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 18. Vinete umplute cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 19. Tocăniţă de ciuperci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 20. Somon cu sos de stridii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 21. File de şalău cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 22. Crap umplut cu ciuperci şi orez (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 23. Sufleu de ciuperci cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 24. Rulou de pui cu ciuperci şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 25. Piept de pui cu ciuperci şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu carne) 26. Risotto cu dovleac şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez) 27. Supă de ciuperci cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 28. Ciuperci fripte cu spanac şi brânză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 29. Ciuperci pane cu sos de iaurt şi brânză de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 30. Căprioară cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat) |