Clafoutis cu morcovi şi ridichi albe (napi) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Clafoutis cu morcovi şi ridichi albe (napi)

Clafoutis cu morcovi şi ridichi albe (napi)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g morcovi, 500 g ridichi albe (napi), 4 oua, 100 ml lapte, 80 g cascaval (svaiter), 20 g unt, 100 g frisca nebatuta, 2 prize nucsoara, sare, piper.

Mod de preparare: Spalati morcovii si ridichile, curatati-le si taiati-le rondele. Fierbeti-le in aburi - fara sa le amestecati - circa 20 de minute si lasati-le sa se raceasca.
Incingeti cuptorul la 180 grade C si radeti cascavalul. Ungeti cu unt o forma si aranjati legumele, alternand un strat de morcovi cu unul de ridichi.
Intr-un castron, bateti ouale cu laptele si frisca, adaugati sare, piper si nucsoara si incorporati cascavalul ras. Turnati amestecul astfel preparat peste legume si dati-le 20 de minute la cuptor.
Serviti-le calde, ca antreu, sau langa carne ori peste la gratar.
Este o reteta bavareza.
9.624 vizualizări
1.122 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Omletă cu suc de sfeclă roşie (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Salată de ouă cu sos de sardele (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Colac cu vişine (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
4. Pâine cu chimen şi măsline (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
5. Brânză de vaci cu lămâie şi cafea (Dulciuri > Creme)
6. Salată de varză albă cu surimi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
7. Salată de fructe proaspete (Dulciuri > Salate de fructe)
8. Dolmade (sărmăluţe în foi de viţă) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Salată de roşii coapte cu brânză, şuncă şi pâine (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Viţel cu sos alb şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Sarmale cu dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Hamsii marinate cu legume (Aperitive > Aperitive cu peşte)
14. Supă de cartofi şi morcovi (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Ciorbă de varză acră dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Pui cu legume şi ouă fierte (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Aperitiv cu roşii şi ardei (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Cornuleţe cu brânză şi mărar (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Turtă andaluză cu struguri, stafide şi nuci (Dulciuri > Prăjituri)
20. Roşii caramelizate umplute cu macedonia de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
21. Salată de cartofi picantă (Salate > Salate de legume)
22. Salată de crudităţi cu sos de iaurt (Salate > Salate de legume)
23. Roşii umplute cu ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Salată de macaroane cu legume călite (Salate > Salate de legume)
25. Papanaşi din lapte bătut sau iaurt (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Friptură de miel cu cimbru şi vin alb (Mâncăruri > Fripturi)
27. Sandviciuri cu sardele şi roşii (Aperitive > Sandviciuri)
28. Salată de ouă cu ridichi de lună (Salate > Salate cu ouă)
29. Orez cu ardei şi fructe de mare (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Roşii umplute cu pastă de ouă (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.