Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Clafoutis cu morcovi şi ridichi albe (napi) |
Clafoutis cu morcovi şi ridichi albe (napi)
Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 1 h
Complexitate: medie Ingrediente: 500 g morcovi, 500 g ridichi albe (napi), 4 oua, 100 ml lapte, 80 g cascaval (svaiter), 20 g unt, 100 g frisca nebatuta, 2 prize nucsoara, sare, piper. Mod de preparare: Spalati morcovii si ridichile, curatati-le si taiati-le rondele. Fierbeti-le in aburi - fara sa le amestecati - circa 20 de minute si lasati-le sa se raceasca. Incingeti cuptorul la 180 grade C si radeti cascavalul. Ungeti cu unt o forma si aranjati legumele, alternand un strat de morcovi cu unul de ridichi. Intr-un castron, bateti ouale cu laptele si frisca, adaugati sare, piper si nucsoara si incorporati cascavalul ras. Turnati amestecul astfel preparat peste legume si dati-le 20 de minute la cuptor. Serviti-le calde, ca antreu, sau langa carne ori peste la gratar. Este o reteta bavareza.
9.665 vizualizări
Versiunea printabilă1.135 tipăriri 2 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Mousaka (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 2. Conopidă sote cu brânză şi unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 3. Salată de varză cu maioneză (Salate > Salate de legume) 4. Salată de andive cu peşte şi sos Aioli (Salate > Salate cu peşte) 5. Dovlecei umpluţi cu brânză şi mentă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 6. Tort cu mere şi dulceaţă (Dulciuri > Torturi) 7. Salată rece de macaroane (Salate > Salate de legume) 8. Săculeţi cu creveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 9. Miel cu cartofi şi usturoi (Mâncăruri > Fripturi) 10. Pastă picantă cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne) 11. Friptură de porc cu vinete şi cartofi (Mâncăruri > Fripturi) 12. Salată tzatziki (II) (Salate > Salate de legume) 13. Borş de sfeclă cu cartofi şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 14. Cotlet umplut cu morcovi (Mâncăruri > Fripturi) 15. Biscuiţi cu ciocolată şi bostan (Dulciuri > Prăjituri) 16. Pui cu chiftele de cartofi şi sos balsamic (Mâncăruri > Fripturi) 17. Cremă cu unt cu diferite culori sau arome (Dulciuri > Creme) 18. Supă de cartofi dreasă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 19. Găină cu ciuperci şi praz (Mâncăruri > Fripturi) 20. Salată de cartofi cu cârnăciori prăjiţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 21. Roşii portugheze cu orez (Aperitive > Aperitive cu legume) 22. Roşii umplute cu ciuperci (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 23. Salată de varză roşie cu mere (Salate > Salate de legume) 24. Salată Aristocrat cu fructe de mare (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare) 25. Şalău cu roşii meridional (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 26. Salată de scrumbie cu ouă (Salate > Salate cu peşte) 27. Aspic de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne) 28. Salată picantă de andive (Salate > Salate de legume) 29. Broccoli cu şuncă şi maioneză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 30. Sandviciuri cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri) |