Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Clătite chinezeşti cu piept de raţă |
Clătite chinezeşti cu piept de raţă
Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: Aluat: 60 g făină, 2 ouă, sare, 40 g unt. Umplutura: 400 g piept de raţă, 80 g morcovi, 80 g pere, 50 g muguri de soia, 20 g ghimbir proaspăt, 40 g alune americane, sos de soia, 1 leg. ceapă verde, sare, piper. Mod de preparare: Făina se amestecă cu 125 ml apă, ouă, sare şi 1/2 din unt şi se vor prăji cu cealată 1/2. Carnea se taie felii subţiri, morcovul se taie felii subţiri. Para se taie felii subţiri, se curăţă mugurii de soia, ghimbirul se dă prin răzătoare şi se amestecă cu sosul de soia. Într-o tigaie se topeşte pieliţa de pe piept şi în ea se trage carnea, se adaugă morcovul, para, sosul de soia, se lasă să scadă după care se adaugă alunele prăjite fără grăsime, mugurii de soia, se toarnă pe fiecare clătită şi pliază dublu. Se taie ceapa verde mărunt şi se presară peste clătite în momentul servirii.
8.178 vizualizări
Versiunea printabilă1.137 tipăriri 7 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Ciorbă de salată cu cabanos acrită cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 2. Raţă cu castraveţi acri (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 3. Mâncare de vinete preparată ruseşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 4. Marinată (bast) pentru fezandare de durată (Sosuri > Sosuri reci) 5. Boboc de raţă cu mazăre verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 6. Clătite cu cremă de unt şi căpşuni (Dulciuri > Clătite) 7. Festin delicios cu grătare (Mâncăruri > Fripturi) 8. Ceapă murată în oţet (I) (Conserve din legume, murături > Murături simple) 9. Clătite umplute cu ciuperci şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 10. Ardei pişcători bulgăreşti muraţi (Conserve din legume, murături > Murături simple) 11. Aperitiv din legume la minut (Aperitive > Aperitive cu legume) 12. Cartofi cu brânză şi piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 13. Sos de castraveţi muraţi şi capere (Sosuri > Sosuri cu legume) 14. Cartofi cu piept afumat (bacon) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 15. Cartofi gratinaţi cu cârnaţi şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 16. Clătite cu urdă dulce (Dulciuri > Clătite) 17. Creveţi la grătar cu orez picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 18. Tort de clătite cu peşte afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte) 19. Antricot de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi) 20. Cartofi gratinaţi cu peşte afumat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 21. Supă de carne cu frittata (fîşii de clătite) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 22. Aperitiv cu brânză şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu brânză) 23. Frigărui pe grătar cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi) 24. Conopidă gratinată (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 25. Crochete de piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 26. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză) 27. Orez cu piept de pui file (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 28. Andive gratinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 29. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne) 30. Raţă sălbatică friptă (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat) |