Clătite chinezeşti cu piept de raţă - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Clătite chinezeşti cu piept de raţă

Clătite chinezeşti cu piept de raţă

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: Aluat: 60 g făină, 2 ouă, sare, 40 g unt.
Umplutura: 400 g piept de raţă, 80 g morcovi, 80 g pere, 50 g muguri de soia, 20 g ghimbir proaspăt, 40 g alune americane, sos de soia, 1 leg. ceapă verde, sare, piper.

Mod de preparare: Făina se amestecă cu 125 ml apă, ouă, sare şi 1/2 din unt şi se vor prăji cu cealată 1/2. Carnea se taie felii subţiri, morcovul se taie felii subţiri. Para se taie felii subţiri, se curăţă mugurii de soia, ghimbirul se dă prin răzătoare şi se amestecă cu sosul de soia. Într-o tigaie se topeşte pieliţa de pe piept şi în ea se trage carnea, se adaugă morcovul, para, sosul de soia, se lasă să scadă după care se adaugă alunele prăjite fără grăsime, mugurii de soia, se toarnă pe fiecare clătită şi pliază dublu.
Se taie ceapa verde mărunt şi se presară peste clătite în momentul servirii.
8.235 vizualizări
1.148 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de raţă caramelizată (Mâncăruri > Fripturi)
2. Budincă de clătite cu spanac şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
3. Scrumbii proaspete la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Cartofi cu piept afumat (bacon) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Macaroane cu piept de pui şi ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
6. Cartofi cu brânză Roquefort au gratin (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Piept de curcan cu cremă de brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Piept de pui cu ciuperci şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Platou cu aperitive (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. Cotlete de berbec la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
11. Cuburi de somn în aluat de clătite (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Piept de curcan cu garnitură de pere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Chec aperitiv cu şuncă şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Clătite umplute cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Vinete gratinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Boboc de raţă pe varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Friptură de raţă cu gutui coapte la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
18. Clătite cu spanac şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
19. Pâine umplută aperitiv (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Raţă la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
21. Coaste de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
22. Ciuperci la grătar (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
23. Pateuri cu ficăţei şi piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Rulouri de omletă gratinate (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Ficat, măduvioară, fudulii, momiţe la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
26. Clătite cu căpşuni "marinate" şi îngheţată (Dulciuri > Clătite)
27. Raţă pe portocale (Mâncăruri > Fripturi)
28. Piept de pui cu felii de măr (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Raţă prăjită cu bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Clătite cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.