Clătite chinezeşti cu piept de raţă - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Clătite chinezeşti cu piept de raţă

Clătite chinezeşti cu piept de raţă

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: Aluat: 60 g făină, 2 ouă, sare, 40 g unt.
Umplutura: 400 g piept de raţă, 80 g morcovi, 80 g pere, 50 g muguri de soia, 20 g ghimbir proaspăt, 40 g alune americane, sos de soia, 1 leg. ceapă verde, sare, piper.

Mod de preparare: Făina se amestecă cu 125 ml apă, ouă, sare şi 1/2 din unt şi se vor prăji cu cealată 1/2. Carnea se taie felii subţiri, morcovul se taie felii subţiri. Para se taie felii subţiri, se curăţă mugurii de soia, ghimbirul se dă prin răzătoare şi se amestecă cu sosul de soia. Într-o tigaie se topeşte pieliţa de pe piept şi în ea se trage carnea, se adaugă morcovul, para, sosul de soia, se lasă să scadă după care se adaugă alunele prăjite fără grăsime, mugurii de soia, se toarnă pe fiecare clătită şi pliază dublu.
Se taie ceapa verde mărunt şi se presară peste clătite în momentul servirii.
8.282 vizualizări
1.162 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Clătite cu lapte de soia (Dulciuri > Clătite)
2. Raţă la cuptor cu morcovi caramelizaţi în miere (Mâncăruri > Fripturi)
3. Vinete în aluat de clătite (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Şalău la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Vinete gratinate cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Legume la grătar (grill) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Ouă umplute cu piept de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Antricot de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
9. Clătite cu vinete (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. Piept de pui toscan (Mâncăruri > Fripturi)
11. Castraveţi muraţi la soare (covăsiţi) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
12. Piept de gâscă fondanat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Aperitiv New Zealand (Aperitive > Aperitive cu peşte)
14. Perişoare din piept de pasăre cu suc de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
15. Orecchiette gratinate cu vinete (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
16. Pilaf de pui, găină, raţă, curcă, vită, viţel, miel, iepure, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Ciocănele de pui cu ratatouille (Mâncăruri > Fripturi)
18. Piept de pui cu smântână şi vin dulce (Mâncăruri > Fripturi)
19. Piept de raţă în sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
20. Clătite cu urdă şi mărar (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Grătare de porc pane cu parmezan (Mâncăruri > Fripturi)
22. Piept de pui cu fasole (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Sparanghel gratinat (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Inimă de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
25. Piept de pui cu mozzarella (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Ciorbă de fasole acrită cu corcoduşe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Clătite picante umplute cu dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Raţă prăjită cu bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Piept de pui cu legume şi bacon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Cartofi gratinaţi cu nucşoară (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.