Colţunaşi olandezi cu caşcaval - reţetă tradiţională din Olanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Olanda » Colţunaşi olandezi cu caşcaval

Colţunaşi olandezi cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Olanda
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 250 g aluat de foetaj, 200 g cascaval Gouda (sau alt cascaval), 75 g samburi de nuca, 50 g unt, 4 galbenusuri, seminte de chimen maruntit.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 210 grade C. Zdrobiti (mai mare) samburii de nuca si taiati cascavalul cubulete.
Frecati bine untul pana ce devine spumos si amestecati-l cu cascavalul, nucile si 3 galbenusuri.
Intindeti aluatul pe planseta infainata, decupati - cu un bol rasturnat - 4 cercuri si ungeti-le de jur imprejur cu ultimul galbenus batut usor cu furculita.
Puneti compozitia la mijlocul cercurilor, pliati aluatul in doua si apasati-l pe margini cu degetele, ca sa se lipeasca bine. Ungeti cu ou suprafata coltunasilor si dati-i 20-25 de minute la cuptor, pana ce se rumenesc frumos. Presarati-i apoi cu seminte de chimen si serviti-i calduti.
6.663 vizualizări
1.063 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Colţunaşi cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Bulete de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Rasol de vacă cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. ColţunaşI cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Caşcaval pane cu salată de primăvară (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Gogoşele cu caşcaval (reţetă din Burgundia) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Ciuperci umplute cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
8. Sufleu cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Roşii umplute cu slăninuţă afumată şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Sos de caşcaval şi hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. Ciocănele de pui in crustă de caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
12. Pui cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
13. Cartofi franţuzeşti cu brânză sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
14. Sandviciuri calde cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Crap cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Risotto cu dovleac şi parmezan (caşcaval) (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
17. Triunghiuri cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Legume cu turtiţe de cascaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Medalioane de vinete cu roşii şi mozzarela sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Ardei umpluţi cu ciuperci, caşcaval şi mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
21. Peşte umplut cu caşcaval şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Caşcaval pane în făină şi pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Rulou de pui cu ciuperci şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Budincă de cartofi cu caşcaval afumat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
25. Sărăţele cu smântână şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Salată cu caşcaval (Salate > Salate de legume)
27. Dovleac cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Pliculeţe cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.