Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Olanda » Colţunaşi olandezi cu caşcaval |
Colţunaşi olandezi cu caşcaval
Reţetă tradiţională din Olanda
Timp de preparare: 40 min.
Complexitate: medie Porţii: 4 Ingrediente: 250 g aluat de foetaj, 200 g cascaval Gouda (sau alt cascaval), 75 g samburi de nuca, 50 g unt, 4 galbenusuri, seminte de chimen maruntit. Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 210 grade C. Zdrobiti (mai mare) samburii de nuca si taiati cascavalul cubulete. Frecati bine untul pana ce devine spumos si amestecati-l cu cascavalul, nucile si 3 galbenusuri. Intindeti aluatul pe planseta infainata, decupati - cu un bol rasturnat - 4 cercuri si ungeti-le de jur imprejur cu ultimul galbenus batut usor cu furculita. Puneti compozitia la mijlocul cercurilor, pliati aluatul in doua si apasati-l pe margini cu degetele, ca sa se lipeasca bine. Ungeti cu ou suprafata coltunasilor si dati-i 20-25 de minute la cuptor, pana ce se rumenesc frumos. Presarati-i apoi cu seminte de chimen si serviti-i calduti.
6.663 vizualizări
Versiunea printabilă1.063 tipăriri 7 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Colţunaşi cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză) 2. Bulete de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză) 3. Rasol de vacă cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 4. ColţunaşI cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne) 5. Caşcaval pane cu salată de primăvară (Aperitive > Aperitive cu brânză) 6. Gogoşele cu caşcaval (reţetă din Burgundia) (Aperitive > Aperitive cu brânză) 7. Ciuperci umplute cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 8. Sufleu cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză) 9. Roşii umplute cu slăninuţă afumată şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu carne) 10. Sos de caşcaval şi hrean (Sosuri > Sosuri condimentate) 11. Ciocănele de pui in crustă de caşcaval (Mâncăruri > Fripturi) 12. Pui cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi) 13. Cartofi franţuzeşti cu brânză sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume) 14. Sandviciuri calde cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză) 15. Crap cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 16. Risotto cu dovleac şi parmezan (caşcaval) (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez) 17. Triunghiuri cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză) 18. Legume cu turtiţe de cascaval (Aperitive > Aperitive cu brânză) 19. Medalioane de vinete cu roşii şi mozzarela sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume) 20. Ardei umpluţi cu ciuperci, caşcaval şi mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 21. Peşte umplut cu caşcaval şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 22. Caşcaval pane în făină şi pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză) 23. Rulou de pui cu ciuperci şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 24. Budincă de cartofi cu caşcaval afumat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 25. Sărăţele cu smântână şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză) 26. Salată cu caşcaval (Salate > Salate de legume) 27. Dovleac cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume) 28. Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză) 29. Pliculeţe cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză) 30. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) |