Colţunaşi olandezi cu caşcaval - reţetă tradiţională din Olanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Olanda » Colţunaşi olandezi cu caşcaval

Colţunaşi olandezi cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Olanda
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 250 g aluat de foetaj, 200 g cascaval Gouda (sau alt cascaval), 75 g samburi de nuca, 50 g unt, 4 galbenusuri, seminte de chimen maruntit.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 210 grade C. Zdrobiti (mai mare) samburii de nuca si taiati cascavalul cubulete.
Frecati bine untul pana ce devine spumos si amestecati-l cu cascavalul, nucile si 3 galbenusuri.
Intindeti aluatul pe planseta infainata, decupati - cu un bol rasturnat - 4 cercuri si ungeti-le de jur imprejur cu ultimul galbenus batut usor cu furculita.
Puneti compozitia la mijlocul cercurilor, pliati aluatul in doua si apasati-l pe margini cu degetele, ca sa se lipeasca bine. Ungeti cu ou suprafata coltunasilor si dati-i 20-25 de minute la cuptor, pana ce se rumenesc frumos. Presarati-i apoi cu seminte de chimen si serviti-i calduti.
6.722 vizualizări
1.077 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ochiuri în cuib de parizer cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Clătite cu ciuperci şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
3. Ciuperci cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
4. Ruladă cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Caşcaval în pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Caşcaval pane în făină şi pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Şniţel elveţian cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
8. Andive cu nuci, jambon şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
9. Gogoşi de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Salată de ţelină cu caşcaval şi ciuperci (Salate > Salate de legume)
11. Crap cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Macaroane cu vinete şi mozzarela sau caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
13. Ravioli (găluşte de aluat) cu dovleac, unt şi cascaval ras (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
14. Rulou de vită cu caşcaval şi legume în crustă de nucă (Mâncăruri > Fripturi)
15. Omletă cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Supă cremă de ţelină cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Crochete de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Pilaf cu pui şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Rasol de vacă cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Sufleu cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Clătite cu spanac şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
22. Şniţele umplute cu peşte şi caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
23. Colţunaşi cu carne de vacă din Bucovina (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Salată de varză acră cu caşcaval şi kefir (Salate > Salate de legume)
25. Colţunaşi cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Supă cu caşcaval în stil bavarez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Budincă de cartofi cu caşcaval afumat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
28. Medalioane de vinete cu roşii şi mozzarela sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
29. Ruladă cu caşcaval şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Cartofi franţuzeşti cu brânză sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.