Conopidă cu tocătură de pui - reţetă tradiţională din Brazilia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Brazilia » Conopidă cu tocătură de pui

Conopidă cu tocătură de pui

Reţetă tradiţională din Brazilia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 1 kg conopida, 100 g unt, 2 piepti de pui, 100 g ciuperci si verdeata, putin piper, 5 g sare, putina nucsoara, 25 g ceapa prajita, un ou, 50 g pesmet si 150 g grasime.

Mod de preparare: Conopida fiarta se inabusa in unt. Se prepara apoi o tocatura din carne de pui (poate fi si de vita), se amesteca cu ciupercile inabusite si tocate, verdeata, piper, sare, nucsoara si ceapa prajita. Cu aceasta compozitie se impresoara buchetelele de conopida, li se da o forma de chiftele, apoi se dau prin ou si pesmet si se prajesc in grasime incinsa.
Se serveste cu sos tomat in care s-au pus putina zeama de lamaie si zahar sau chiar cu un sos Bechamel.
6.803 vizualizări
1.048 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui cu rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
2. Pilaf de pui cu unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Piept de pui cu salsa de roşii şi măsline (Mâncăruri > Fripturi)
4. Pui la rotisor (Mâncăruri > Fripturi)
5. Salată vietnameză cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
6. Macaroane cu piept de pui şi ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
7. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
8. Tortiglioni cu pui şi ardei (Tortiglioni con pollame e peperoni) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
9. Ciulama de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Supă de pui cu găluşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Pui cu ananas (Salate > Salate cu carne de pasăre)
12. Plăcintă cu ficăţei de pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Pui italienesc (cacciatore) (Mâncăruri > Fripturi)
14. Ostropel de pui (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Supă cu conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Pui cu ardei iute (Mâncăruri > Fripturi)
17. Inel de cuş-cuş cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Pui cu bame (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Pui cu ciuperci pleurotus (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Piept de pui cu smântână şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Piept de pui cu smântână şi vin dulce (Mâncăruri > Fripturi)
22. Pui cu bame şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Fasole verde cu pui aromat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Piept de pui cu fasole (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Conopidă la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Piept de pui cu nuci pecan (Salate > Salate cu carne de pasăre)
27. Pui cu orez şi dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Salată de andive cu pui şi sos tartar (Salate > Salate cu carne de pasăre)
29. Medalioane de viţel sau pui cu sote de castraveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Pui cu roşii şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.