Conopidă cu tocătură de pui - reţetă tradiţională din Brazilia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Brazilia » Conopidă cu tocătură de pui

Conopidă cu tocătură de pui

Reţetă tradiţională din Brazilia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 1 kg conopida, 100 g unt, 2 piepti de pui, 100 g ciuperci si verdeata, putin piper, 5 g sare, putina nucsoara, 25 g ceapa prajita, un ou, 50 g pesmet si 150 g grasime.

Mod de preparare: Conopida fiarta se inabusa in unt. Se prepara apoi o tocatura din carne de pui (poate fi si de vita), se amesteca cu ciupercile inabusite si tocate, verdeata, piper, sare, nucsoara si ceapa prajita. Cu aceasta compozitie se impresoara buchetelele de conopida, li se da o forma de chiftele, apoi se dau prin ou si pesmet si se prajesc in grasime incinsa.
Se serveste cu sos tomat in care s-au pus putina zeama de lamaie si zahar sau chiar cu un sos Bechamel.
6.842 vizualizări
1.060 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Piept de pui la cuptor cu vin şi ardei muraţi (Mâncăruri > Fripturi)
2. Chifteluţe din piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Salată de conopidă şi morcov (Salate > Salate de legume)
4. Salată de fasole cu piept de pui afumat (Salate > Salate cu carne de pasăre)
5. Chifteluţe din carne de pui şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Supă de pui calmantă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Pui fracasse (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Pui cu legume şi ouă fierte (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Pui în stil spaniol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Conopidă conservată (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
11. Conopidă cu parmezan (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
12. Pui umplut cu mere (Mâncăruri > Fripturi)
13. Pui pe sare (Mâncăruri > Fripturi)
14. Conopidă cu chifteluţe la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
15. Fatteh cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Cartofi cu conopidă şi iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Pui cu mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Supă de pui dreasă cu ou şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Pui cu cimbru şi conopidă (Mâncăruri > Fripturi)
20. Mâncare chinezească cu porc şi pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Frigărui din aripi de pui în stil thailandez (Mâncăruri > Fripturi)
22. Frittată cu pui şi sparanghel (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Pilaf de pui, găină, raţă, curcă, vită, viţel, miel, iepure, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Piept de pui cu felii de măr (II) (Mâncăruri > Fripturi)
25. Pui cu iaurt (II) (Mâncăruri > Fripturi)
26. Salată verde cu ficăţei de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
27. Tom Yum Gai (Supă de pui iute-acrişoară) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Budincă de conopidă (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
29. Pui cu sos de vin şi roşii (Mâncăruri > Fripturi)
30. Pui cu măsline (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.