Cornuleţe de post cu borş - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Cornuleţe de post cu borş

Cornuleţe de post cu borş

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1/2 l ulei, 350 ml bors, un praf de copt, faina cat cuprinde.

Mod de preparare: Se dizolva praful de copt in bors, se toarna uleiul, se amesteca bine, dupa care se toarna faina in ploaie, pana se formeaza o coca suficient de tare. Se framanta, se intinde cu sucitorul pe tabla infainata, apoi se taie in patrate, cu latura cam de 4 cm. In mijlocul fiecarui patrat se pune gem, rahat taiat sau marmelada. Se infasoara in forma de cornulete si se coc la foc potrivit. Cand sunt gata, se pudreaza cu zahar vanilat.
Este o reteta maramureseana.
14.458 vizualizări
1.362 tipăriri
8 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Borş de urzici cu boia (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Borş de mînzat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. Borş de lobodă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
4. Borş moldovenesc de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Borş de lobodă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Borş de cartofi şi sfeclă dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Cornuleţe cu brânză şi mărar (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Cornuleţe de Crăciun (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
9. Borş moldovenesc (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Cornuleţe din zahăr ars (Dulciuri > Prăjituri)
11. Borş de gulii (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Borş de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Ciuperci umplute de post (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
14. Borş de cartofi cu ochiuri (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Borş de iepure (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Supă de legume cu găluşte de post (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Borş de fasole cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Icre de post (Aperitive > Aperitive cu legume)
19. Borş de găină (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Borş de dovlecei umpluţi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Borş de lobodă cu usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Borş de dovlecei dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Borş de spanac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Borş rusesc cu dafin (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Borş de miel cu leuştean şi ceapă verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Borş de iepure vînat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Borş de ştevie cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Borş de salată cu kaizer (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Borş de ştevie (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.