![]() |
Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Suedia » Cotlet suedez |
Cotlet suedez
![]() Reţetă tradiţională din Suedia
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Porţii: 8 Ingrediente: 8 felii de cotlet dezosat, 200 g ciuperci, crema de ţelină, 1 lingură de ulei, sare. Mod de preparare: Carnea bătută şi sărată se prăjeşte pe ambele părţi, se scoate şi se dă la o parte. Se călesc ciupercile în grăsimea rămasă, se sting cu crema de ţelină şi puţină apă, se toarnă peste feliile de carne şi se mai dă un clocot. Se serveşte cu cartofi fierţi în apă cu sare.
6.617 vizualizări
1.056 tipăriri 1 trimitere ![]() ![]() ![]() |
Alte reţete |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |