Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Crostini cu ficăţei de pui |
Crostini cu ficăţei de pui
Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 15 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 400 g ficăţei de pui, 1 ceapă, 40 g unt, 1/8 l vin alb, 50 g pastă de tomate, 1/4 l zeamă concentrată de pui (Knorr+apă), 30 g sardele (din conservă), 60 g capere, sare, piper. În plus: 8 felii de pîine albă, 1 căţel de usturoi, 3-4 linguri ulei de măsline, 1/2 legătură pătrunjel verde. Mod de preparare: Se spală ficăţeii, se zvîntă şi se toacă mărunt. Ceapa tăiată cubuleţe se prăjeşte în untul încins. Se adaugă ficăţeii, se prăjesc, se sting cu vin şi se lasă în continuare pe foc, pînă ce se evaporă lichidul. Se încorporează pasta de tomate, se toarnă zeama de carne şi se lasă să fiarbă încet circa 5 minute. Se adaugă sardelele şi 40 g de capere tăiate mărunt şi se gustă de sare şi piper. Se pune compoziţia pe feliile de pîine pregătite (rumenite, stropite cu ulei şi frecate cu usturoi) şi se garnisesc cu pătrunjel verde şi caperele rămase.
5.285 vizualizări
Versiunea printabilă909 tipăriri 13 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Mâncare cu pui şi ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 2. Piept de pui cu soia şi prune (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 3. Pui cu iaurt (II) (Mâncăruri > Fripturi) 4. Ciorbă de pui cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 5. Piept de pui cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 6. Supă de pui cu găluşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 7. Pui cu 40 de căţei de usturoi (Mâncăruri > Fripturi) 8. Piept de pui în pijama (Aperitive > Aperitive cu carne) 9. Pui ţigănesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 10. Piept de pui în manta de şuncă (Mâncăruri > Fripturi) 11. Ciuperci umplute cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 12. Ficăţei cu usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 13. Salată de pui cu ciuperci (II) (Salate > Salate cu carne de pasăre) 14. Pui cu sos de vin şi gogoşari muraţi la cuptor (Mâncăruri > Fripturi) 15. Mâncărică de pui cu mirodenii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 16. Pui cu portocale (Mâncăruri > Fripturi) 17. Ouă puişor (Aperitive > Aperitive cu ouă) 18. Pui cu susan şi dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 19. Supă de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 20. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 21. Piept de pui prăjit cu rozmarin (Mâncăruri > Fripturi) 22. File de pui cu spanac şi brânză topită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 23. Ostropel de pui (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 24. Pui marocan cu şofran (Mâncăruri > Fripturi) 25. Pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi) 26. Pui a la Nick (Mâncăruri > Fripturi) 27. Ficăţei de pasăre în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne) 28. Mâncare chinezească cu porc şi pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 29. Tocană de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 30. Piept de pui (minimum de calorii) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) |