Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Crostini cu roşii, mozzarella şi sardele |
Crostini cu roşii, mozzarella şi sardele
Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 20 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 8 felii pîine albă, 1 căţel de usturoi, 3-4 linguri ulei de măsline, 4 roşii (400 g), 200 g mozzarella, 8 fileuri de sardele, sare, piper, oregano. Mod de preparare: Feliile de pîine se rumenesc, stropite cu ulei şi frecate cu usturoi. Se aşează una lîngă alta pe o tavă. Se spală roşiile şi se taie în opt, iar mozzarella se taie în 8 felii. Se acoperă feliile de pîine cu roşii, mozzarella şi fileuri de sardele, se condimentează şi se dau circa 10 minute la cuptorul încins la 180 grade C.
5.129 vizualizări
Versiunea printabilă809 tipăriri 2 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Midii cu pesto şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 2. Salată cu porumb şi ananas (Salate > Salate de legume) 3. Supă pasată de dovleac (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 4. Chifteluţe de cereale şi caş (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 5. Ciorbă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 6. Gogoşari muraţi la rece (Conserve din legume, murături > Murături simple) 7. Friptură înăbuşită de vacă (Mâncăruri > Fripturi) 8. Salată vietnameză cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre) 9. Salată de conopidă cu iaurt şi usturoi (Salate > Salate de legume) 10. Prăjitură cu mere şi migdale (Dulciuri > Prăjituri) 11. Roşii umplute cu cârnat (Aperitive > Aperitive cu carne) 12. Pui cu bame şi borş (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 13. Crochete din ouă cu brânză sau parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă) 14. Musaca de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 15. Sufleu de piersici (Dulciuri > Creme) 16. Piept de gâscă cu portocale şi sos Bigarad (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 17. Sărmăluţe greceşti în foi de viţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 18. Salată de cartofi cu ceapă şi roşii (Salate > Salate de legume) 19. Ciorbă de legume cu varză şi fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 20. Salată de varză acră cu macaroane (Salate > Salate de legume) 21. Gulaş de carne cu cartofi şi chimen (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 22. Aperitiv cu somon afumat şi castravete (Aperitive > Aperitive cu peşte) 23. Salată de varză acră cu caşcaval şi kefir (Salate > Salate de legume) 24. Risotto cu dovlecei şi brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez) 25. Cod cu ciuperci şi cartofi natur (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 26. Supă de roşii şi ardei cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 27. Îngheţată de vişine cu zeamă de lămâie (Dulciuri > Îngheţate) 28. Prăjitură alsaciană cu mere (Dulciuri > Prăjituri) 29. Cârnaţi pe varză roşie călită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 30. Tort cu blat de cacao şi cremă de brânză (Dulciuri > Torturi) |