Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Crostini cu roşii, mozzarella şi sardele |
Crostini cu roşii, mozzarella şi sardele
Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 20 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 8 felii pîine albă, 1 căţel de usturoi, 3-4 linguri ulei de măsline, 4 roşii (400 g), 200 g mozzarella, 8 fileuri de sardele, sare, piper, oregano. Mod de preparare: Feliile de pîine se rumenesc, stropite cu ulei şi frecate cu usturoi. Se aşează una lîngă alta pe o tavă. Se spală roşiile şi se taie în opt, iar mozzarella se taie în 8 felii. Se acoperă feliile de pîine cu roşii, mozzarella şi fileuri de sardele, se condimentează şi se dau circa 10 minute la cuptorul încins la 180 grade C.
5.174 vizualizări
Versiunea printabilă822 tipăriri 2 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Tort cu blat de cacao şi cremă de brânză (Dulciuri > Torturi) 2. Mâncare de gutui cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 3. Pacheţele de şuncă şi vinete (Aperitive > Aperitive cu carne) 4. Supă de fasole ţucară şi slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 5. Salată festivă de citrice (Dulciuri > Salate de fructe) 6. Salată de fasole boabe cu heringi (Salate > Salate cu peşte) 7. Dulceaţă de vişine sau de cireşe albe, negre sau amare (Conserve de fructe > Dulceaţă) 8. Tagliatelle cu smântână şi busuioc (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 9. Chec aperitiv cu brânză şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne) 10. Roşii umplute cu soia (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 11. Macaroane cu roşii şi piept de pui (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 12. Borş cu varză şi conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 13. Salată de dovlecei (II) (Salate > Salate de legume) 14. Plăcintă dospită cu mere şi slăninuţă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne) 15. Salată de crudităţi (I) (Salate > Salate de legume) 16. File de şalău cu roşii la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 17. Sardele marinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 18. Supă de varză acră cu sfeclă şi cârnaţi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 19. Salată combinată (II) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 20. Andive surpriză cu bacon şi costiţă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne) 21. Chec aperitiv cu şuncă, caşcaval şi măsline (Aperitive > Aperitive cu carne) 22. Salată de cartofi cu ficăţei de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre) 23. Aperitiv cu ou şi brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă) 24. Salată de ardei copţi (II) (Salate > Salate de legume) 25. Salată de cartofi (I) (Salate > Salate de legume) 26. Macaroane cu piept de pui şi ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 27. Tăiţei sicilieni cu măsline (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 28. Papară cu cartofi, mărar şi sos de iaurt (Aperitive > Aperitive cu ouă) 29. Salată cu macrouri marinate (Salate > Salate cu peşte) 30. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză) |