Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Crostini cu salată verde şi bacon |
Crostini cu salată verde şi bacon
Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 15 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 2 roşii (circa 400 g), sare, piper, 30 g salată, 8 felii bacon (100 g). În plus: 8 felii pîine albă, 1 căţel de usturoi, 3-4 linguri ulei de măsline. Mod de preparare: Se spală roşiile, se taie în două, se sărează şi se piperează. Salata spălată şi scursă se rupe bucăţi potrivite. Baconul se taie fîşii şi se prăjeşte - fără grăsime - pînă ce devine crocant. Feliile de pîine se rumenesc, stropite cu ulei şi frecate cu usturoi. Se taie roşiile fîşii şi se pun pe pîine împreună cu baconul şi salata verde.
4.608 vizualizări
Versiunea printabilă867 tipăriri 1 trimitere Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Miel marinat cu vin şi muştar (Mâncăruri > Fripturi) 2. Fasole verde cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume) 3. Supă de pasăre cu paste făinoase (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 4. Salată de dovlecei cu iaurt (Salate > Salate de legume) 5. Salată verde cu smântână şi zeamă de lămâie (Salate > Salate de legume) 6. Tort de îngheţată Casata (Dulciuri > Torturi) 7. Tartă cu spanac şi mere (Aperitive > Aperitive cu legume) 8. Colţunaşi olandezi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză) 9. Clătite cu iaurt şi icre Tarama (Aperitive > Aperitive cu peşte) 10. Salată mediteraneană cu anşoa (Salate > Salate cu peşte) 11. Clătite cu ciuperci şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 12. Tocăniţă de ciuperci şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 13. Dovlecei umpluţi cu brânză şi mentă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 14. Plăcintă cu carne de pui şi mazăre (Aperitive > Aperitive cu carne) 15. Salată de cicoare de frunze (Salate > Salate de legume) 16. Cartofi cu sos de verdeţuri şi peşte afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte) 17. Supă de ţelină cu ridichi şi măr (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 18. Conopidă cu sos de roşii (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 19. Papanaşi din mere cu drojdie (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 20. Ouă cu măsline şi salată verde (Aperitive > Aperitive cu ouă) 21. Musaca cu ton şi paste făinoase (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 22. Roşii la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 23. Aripioare de pui cu susan şi sos de salată verde (Mâncăruri > Fripturi) 24. Fasole verde cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 25. Cartofi gratinaţi cu cârnaţi şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 26. Salată de sfeclă coaptă (Salate > Salate de legume) 27. Salată de ţelină cu caşcaval şi ciuperci (Salate > Salate de legume) 28. Fasole verde sau ţucără cu sos de roşii şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 29. Tarte cu ciuperci şi ouă de prepeliţă (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 30. Pulpă de miel umplută cu verdeaţă proaspătă (Mâncăruri > Fripturi) |