Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Cubuleţe de peşte dulci acrişoare |
Cubuleţe de peşte dulci acrişoare
Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 40 min.
Complexitate: medie Ingrediente: 400 g biban file, sucul de la o jumatate de lamaie, 2 linguri de sos de soia si doua linguri de otet, sare, piper alb macinat, coriandru, chimion macinat, ghimbir pudra (cate un varf de cutit), zahar dupa gust, patru linguri de ulei de arahide pentru prajit, un ou batut, 2 linguri si jumatate de amidon de porumb, 2 morcovi taiati romburi, 50 g mazare congelata, o jumatate de ceapa taiata cubulete, 150 g rosii pasate. Mod de preparare: Pestele file se taie in cubulete, se stropeste cu suc de lamaie, sos de soia si otet, se lasa scurt sa se patrunda, se scoate din marinata, se condimenteaza cu sare, piper, celelalte condimente si zahar, dupa gust. Uleiul se infierbanta intr-un vas Wok, cubuletele de peste se dau prin ou apoi prin amidon, se prajesc in ulei se scot si se pastreaza calde. In uleiul ramas se prajesc legumele, amestecand. Se toarna marinata si tomatele pasate si totul se pune la fiert. Se adauga cubuletele de peste in sos si se mai da un clocot. Se potrivesc cu taitei de orez fierti,
5.678 vizualizări
Versiunea printabilă1.062 tipăriri 3 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Salată cu peşte şi maioneză (Salate > Salate cu peşte) 2. Marinată de peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 3. Stufat de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 4. Peşte alb în camaşă de brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 5. Chifteluţe din peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 6. File de peşte cu roşii şi verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 7. Rulouri cu peşte (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte) 8. Peşte cu sos de usturoi (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 9. Rondele de peşte cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 10. Ciorbă de peşte dreasă ca la Sulina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 11. Plachie de peşte (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 12. Cubuleţe de pui marinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 13. Peşte în aluat crocant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 14. Peşte fript cu sos de unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 15. Ardei umpluţi cu humus şi peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 16. Plăcinţele de orez cu peşte afumat şi icre (Aperitive > Aperitive cu peşte) 17. Jumări dulci indiene (Aperitive > Aperitive cu ouă) 18. Salată de spanac cu ouă moi şi peşte afumat (Salate > Salate cu peşte) 19. Ciorbă de peşte cu şofran (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 20. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 21. Ciorbă de peşte cu hrean (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 22. Peşte cu sos de castraveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 23. Peşte spadă la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 24. File afumat de peşte cu salată de legume (Aperitive > Aperitive cu peşte) 25. Ouă suedeze cu peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte) 26. Chiftele cu peşte alb (Aperitive > Aperitive cu peşte) 27. Peşte alb în suc de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 28. Supă de peşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 29. Peşte umplut cu ceapă şi icre (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 30. Salată ca la Nisa cu peşte proaspăt şi lipie (Salate > Salate cu peşte) |