Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval |
Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval
Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 40 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 250 g aluat fraged, 2 ardei graşi roşii, 200 g caşcaval, câteva picături de Tabasco (sos foarte picant), 1 gălbenuş, sare, piper. Mod de preparare: Coaceţi ardeii uniform, puneţi-i într-o pungă de plastic şi lăsaţi-i puţin să se răcească. Curăţaţi-i de pieliţă, îndepărtaţi seminţele şi nervurile şi tăiaţi-i fâşii mai late. Încingeţi cuptorul la 180 °C. Tăiaţi caşcavalul lamele fine, întindeţi aluatul pe planşetă şi decupaţi 4 cercuri de dimensiuni egale. Puneţi pe fiecare cerc fâşii de ardei copt şi lamele de caşcaval, săraţi, piperaţi şi turnati puţin sos picant. Îndoiţi aluatul în două (în formă de galete) şi apăsaţi marginile cu degetele ca să se lipească bine. Ungeţi galetele cu gălbenuşul bătut, daţi-le la cuptor, lăsaţi-le să se rumenească frumos aproximativ 10-15 min. şi serviţi-le fierbinţi.
7.548 vizualizări
Versiunea printabilă1.104 tipăriri 1 trimitere Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Supă minestrone cu jambon şi tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 2. Tartă cu dovlecei şi brânză de oaie (Aperitive > Aperitive cu legume) 3. Gogoşari feliaţi în oţet (Conserve din legume, murături > Murături simple) 4. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 5. Sacul lui Moş Crăciun (Aperitive > Aperitive cu legume) 6. Compot din piersici, caise, pere (Conserve de fructe > Compoturi) 7. Sos de ardei iuţi chilian (Salsa de ají colorado a la chileea) (Sosuri > Sosuri condimentate) 8. Clătite cu ciuperci şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 9. File de pui cu spanac şi brânză topită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 10. Salată ca la Nisa cu peşte proaspăt şi lipie (Salate > Salate cu peşte) 11. Ouă umplute cu şuncă şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă) 12. Ştiucă cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 13. Dulceaţă din flori de salcîm (Conserve de fructe > Dulceaţă) 14. Şniţel de porc cu bacon şi must (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 15. Prăjitură cu orez şi brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri) 16. Macrouri cu smântână şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 17. Salată de ceapă cu sos de iaurt şi verdeţuri (Salate > Salate de legume) 18. Tocăniţă de vită cu ardei de trei culori (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 19. Sote de miel cu curry şi stafide (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 20. Andive cu brânză rasă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 21. File de şalău cu roşii la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 22. Ciulama de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 23. Tort cu nucă şi mere (Dulciuri > Torturi) 24. Ardei umpluţi cu ton (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 25. Salată cu maioneză şi nucă (Salate > Salate de legume) 26. Salată Waldorf (I) (Salate > Salate de legume) 27. Papricaş de Sibiu (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 28. Sufleu de pătlăgele roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 29. Salată de macrou cu acrituri (Salate > Salate cu peşte) 30. Salată de heringi (II) (Salate > Salate cu peşte) |