Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Turcia » Falafel turcesc |
Falafel turcesc
Reţetă tradiţională din Turcia
Timp de preparare: 20 min.
Complexitate: redusă Porţii: 2 Ingrediente: 300 g boabe de naut, patrunjel, o capatina usturoi, 1 praf de copt, ulei pentru prajit. Mod de preparare: Se lasa boabele de naut la inmuiat, ca si fasolea boabe. Cind sint bine de tot inmuiate se dau prin masina de tocat impreuna cu celelalte ingrediente. Din aceasta compozitie se fac chiftelute mici care se prajesc in ulei. Se pun in pita, piine turceasca, sau in baghete taiate, impreuna cu diferite salate proaspete, dupa preferinta.
13.716 vizualizări
Versiunea printabilă1.156 tipăriri 6 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Ceai turcesc (Băuturi > Ceaiuri) 2. Salată de vinete cu dovleac turcesc (Salate > Salate de legume) 3. Falafel israelian (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 4. Ghiveci turcesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) |