Fasole verde preparată greceşte - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Fasole verde preparată greceşte

Fasole verde preparată greceşte

Reţetă tradiţională din Grecia
Ingrediente: 350 g boabe de fasole verde, o mina de marar, o mina de patrunjel, o mina de leustean, 10-15 fire de ceapa verde, 1 lingurita bulion, 4 linguri ulei, sare, piper.

Mod de preparare: Se spala si se fierbe fasolea in apa sarata. Se strecoara si se lasa sa se scurga de apa. Se pune intr-o cratita la prajit in ulei ceapa tocata marunt. Cind ceapa se inmoaie putin, se adauga verdeturile tocate si se lasa sa se prajeasca pina devin moi. Se adauga bulionul, sarea, piperul si boabele de fasole verde care au fost fierte si bine scurse. Se amesteca si se lasa sa se prajeasca citeva minute.
8.691 vizualizări
1.057 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cartofi gratinaţi cu peşte afumat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Scrumbie italiană (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Tort de lapte cu nucşoară (Dulciuri > Torturi)
4. Salată de vară cu roşii, castraveţi şi brânză (Salate > Salate de legume)
5. Ouă tunisiene cu ardei şi roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Supă de găină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)
8. Orez cu spanac şi alune (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
9. Pui la capac (Mâncăruri > Fripturi)
10. Salată de ton cu paste făinoase (Salate > Salate cu peşte)
11. Salată de porumb (II) (Salate > Salate de legume)
12. Spumă de căpşuni cu frişcă (Dulciuri > Spume)
13. Orez cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
14. Chifteluţe de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Stridii cu sos de şampanie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Limbă umplută (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
17. Pui pe sticlă (II) (Mâncăruri > Fripturi)
18. Miel cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
19. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Borş de sfeclă cu cartofi şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Supă cremă de ţelină (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de fasole ţucară şi slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Salată de cartofi cu fasole boabe (Salate > Salate de legume)
24. Pilaf cu fructe de mare (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Rulouri de spanac umplute (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Omletă cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
29. Cartofi cu conopidă şi iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Sandviciuri cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.