Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Fasole verde preparată greceşte |
Fasole verde preparată greceşte
Reţetă tradiţională din Grecia
Ingrediente: 350 g boabe de fasole verde, o mina de marar, o mina de patrunjel, o mina de leustean, 10-15 fire de ceapa verde, 1 lingurita bulion, 4 linguri ulei, sare, piper.
Mod de preparare: Se spala si se fierbe fasolea in apa sarata. Se strecoara si se lasa sa se scurga de apa. Se pune intr-o cratita la prajit in ulei ceapa tocata marunt. Cind ceapa se inmoaie putin, se adauga verdeturile tocate si se lasa sa se prajeasca pina devin moi. Se adauga bulionul, sarea, piperul si boabele de fasole verde care au fost fierte si bine scurse. Se amesteca si se lasa sa se prajeasca citeva minute.
8.643 vizualizări
Versiunea printabilă1.038 tipăriri 4 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Cârnaţi cu cartofi şi ceapă prajită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 2. Pizza din mămăligă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 3. Supă de pui cu lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 4. Păpădie cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 5. Spaghete cu sos la cuptor (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 6. Budincă de andive cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 7. Chifteluţe de cartofi cu roşii (Aperitive > Aperitive cu legume) 8. Bulete de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte) 9. Tort cu nucă (Dulciuri > Torturi) 10. Omletă italiană (Aperitive > Aperitive cu ouă) 11. Mămăligă prăjită cu slăninuţă şi ciuperci (Mâncăruri > Preparate din mălai) 12. Vinete umplute cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 13. Scrumbii de Dunăre la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 14. Omletă cu creier (Aperitive > Aperitive cu ouă) 15. Pui rumenit la cuptor în stil rustic (Mâncăruri > Fripturi) 16. Tocinei (Kartoffelnpuffer) (Aperitive > Aperitive cu legume) 17. Cubuleţe de peşte dulci acrişoare (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 18. Desert rapid cu căpşuni şi bezele (Dulciuri > Creme) 19. Salată cu porumb şi ananas (Salate > Salate de legume) 20. Musaca de cartofi şi antricot (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 21. Limbă cu măsline în sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 22. Găluşte cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză) 23. Ceai de măceşe (Băuturi > Ceaiuri) 24. Cremă de orez cu frişcă (Dulciuri > Creme) 25. Salată de carne cu cartofi şi castraveţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 26. Peşte cu susan şi sos acrişor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 27. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 28. Salată de vinete cu brânză (Salate > Salate de legume) 29. Budincă de cartofi cu mere (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 30. Supă dulce cu scorţişoară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) |