Fasole verde preparată greceşte - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Fasole verde preparată greceşte

Fasole verde preparată greceşte

Reţetă tradiţională din Grecia
Ingrediente: 350 g boabe de fasole verde, o mina de marar, o mina de patrunjel, o mina de leustean, 10-15 fire de ceapa verde, 1 lingurita bulion, 4 linguri ulei, sare, piper.

Mod de preparare: Se spala si se fierbe fasolea in apa sarata. Se strecoara si se lasa sa se scurga de apa. Se pune intr-o cratita la prajit in ulei ceapa tocata marunt. Cind ceapa se inmoaie putin, se adauga verdeturile tocate si se lasa sa se prajeasca pina devin moi. Se adauga bulionul, sarea, piperul si boabele de fasole verde care au fost fierte si bine scurse. Se amesteca si se lasa sa se prajeasca citeva minute.
8.668 vizualizări
1.049 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ouă cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Cremă de ciocolată sau cacao cu gelatină (II) (Dulciuri > Creme)
3. Pizza vegetariană (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
4. Borş de dovlecei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Ştrudel cu varză dulce şi salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Ciuperci umplute (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
8. Plachie de peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Chebe (Kibbeh) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Gâscă cu orez ca în Ardeal (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
11. Supă ţărănească cu slănină afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Ciuperci umplute cu slănină (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
13. Macrouri cu cartofi şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Salată Delicia (Salate > Salate cu carne de pasăre)
15. Mămăligă prăjită cu slăninuţă şi ciuperci (Mâncăruri > Preparate din mălai)
16. Chiftele finlandeze (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Crap umplut cu ciuperci şi orez (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Ciuperci cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Salată de spanac cu ouă şi măsline (Salate > Salate de legume)
20. Pârjoale din peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Piept de pui cu soia şi prune (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Limbă de viţel cu sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
23. Pui cu legume şi salvie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Caşcaval la capac (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Budincă de creier (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Conopidă cu sos de roşii (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Salată de octopus cu cartofi natur (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
28. Zacuscă cu peşte (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
29. Şniţel parizian (II) (Mâncăruri > Fripturi)
30. Sote de ficat cu măr copt (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.