Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Israel » Ficăţei de pasăre pate |
Ficăţei de pasăre pate
Reţetă tradiţională din Israel
Timp de preparare: 25 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 1 lingura unt, 1 ceapa potrivita, tocata, 1 catel de usturoi zdrobit, 250 g ficatei de pasare, 2 oua fierte tari, 1 lingura miez de franzela (proaspata), sare, piper negru, nucsoara. Mod de preparare: Se topeste untul intr-o tigaie si se prajesc in el ceapa si usturoiul, pana ce se inmoaie. Se adauga ficateii si se prajesc si ei la foc ceva mai iute. Se lasa sa se raceasca si se amesteca - in robotul de bucatarie - cu ouale fierte si miezul de paine alba. Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara pisata.
8.741 vizualizări
Versiunea printabilă1.093 tipăriri 7 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Pateuri cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză) 2. Caise cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 3. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne) 4. Dios Pite (Dulciuri > Prăjituri) 5. Ciorbă de pasăre cu tocmagi din Bucovina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 6. Pasteta de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 7. Pate imitat (Aperitive > Aperitive cu ouă) 8. Crostini cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 9. Salată din carne de pasăre cu coniac (Salate > Salate cu carne de pasăre) 10. Pateuri cu salam (Aperitive > Aperitive cu carne) 11. Ciorbă de măruntaie de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 12. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne) 13. Colţunaşi cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 14. Pateuri cu carne de viţel (Aperitive > Aperitive cu carne) 15. Ficăţei surpriză (Aperitive > Aperitive cu carne) 16. Salată cu piept de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre) 17. Pate de ficat cu salată (Aperitive > Aperitive cu carne) 18. Pate de somon cu hrean (Aperitive > Aperitive cu peşte) 19. Mâncare de fasole boabe cu carne de porc, vită, ovine, pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 20. Găluşte dospite cu magiun de prune (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 21. Mâncare de pasăre cu mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 22. Tartă cu lapte de pasăre (Dulciuri > Prăjituri) 23. Perişoare din carne de pasăre cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 24. Pateuri cu praz şi brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză) 25. Pateuri aperitiv (Aperitive > Aperitive cu brânză) 26. Mâncare de gutui cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 27. Mâncare de ţelină cu carne de orice pasăre, de viţel, vacă, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 28. Ouă umplute cu pate de ficat şi cu sos de şuncă (Aperitive > Aperitive cu ouă) 29. Plăcintă cu ficăţei de pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne) 30. Mâncare de castraveţi acri cu carne de pasăre, porc, viţel, vacă, ovine, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) |