Ficăţei de pasăre pate - reţetă tradiţională din Israel - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Israel » Ficăţei de pasăre pate

Ficăţei de pasăre pate

Reţetă tradiţională din Israel
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 lingura unt, 1 ceapa potrivita, tocata, 1 catel de usturoi zdrobit, 250 g ficatei de pasare, 2 oua fierte tari, 1 lingura miez de franzela (proaspata), sare, piper negru, nucsoara.

Mod de preparare: Se topeste untul intr-o tigaie si se prajesc in el ceapa si usturoiul, pana ce se inmoaie. Se adauga ficateii si se prajesc si ei la foc ceva mai iute.
Se lasa sa se raceasca si se amesteca - in robotul de bucatarie - cu ouale fierte si miezul de paine alba.
Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara pisata.
8.762 vizualizări
1.101 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pasteta din carne fiartă de pasăre cu gelatină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Ficăţei la tigaie cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
3. Salată de sparanghel cu carne de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
4. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Salată de varză acră cu ficăţei (Salate > Salate cu carne de pasăre)
6. Dios Pite (Dulciuri > Prăjituri)
7. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Pateuri cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Pate de ficăţei de pui cu ou (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Salată de andive cu piept de pasăre (II) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
11. Pate de ficat de porc cu legume la cuptor (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Perişoare din carne de pasăre cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Perişoare din piept de pasăre cu castraveţi acri (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Ouă umplute cu piept de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Ouă umplute cu pate de ficat (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Bomboane cu pate de ficat şi stafide (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Ficăţei surpriză (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Sote de ficăţei de pui cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
19. Pateuri cu ficăţei şi piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Consome de pasăre cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Salată cu ouă şi piept de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
22. Piftie de pasăre (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Pateuri cu salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Ficăţei de pasăre cu orez şi sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
25. Ficăţei de pasăre pe pâine de grâu (integrală) (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Supă de pasăre cu tăiţei de casă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Aspic de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Risotto cu ficăţei de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
29. Ficăţei de pasăre cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
30. Supă cu ficăţei de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.