Ficăţei de pasăre pate - reţetă tradiţională din Israel - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Israel » Ficăţei de pasăre pate

Ficăţei de pasăre pate

Reţetă tradiţională din Israel
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 lingura unt, 1 ceapa potrivita, tocata, 1 catel de usturoi zdrobit, 250 g ficatei de pasare, 2 oua fierte tari, 1 lingura miez de franzela (proaspata), sare, piper negru, nucsoara.

Mod de preparare: Se topeste untul intr-o tigaie si se prajesc in el ceapa si usturoiul, pana ce se inmoaie. Se adauga ficateii si se prajesc si ei la foc ceva mai iute.
Se lasa sa se raceasca si se amesteca - in robotul de bucatarie - cu ouale fierte si miezul de paine alba.
Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara pisata.
8.702 vizualizări
1.079 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pateuri cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Pastă de pate vegetal (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Crochete din carne de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Piftie de pasăre (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Tartă cu lapte de pasăre (Dulciuri > Prăjituri)
6. Pate de ficat cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
7. Omletă cu ficăţei de pasăre rumeniţi în unt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Consome de pasăre cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Ciulama de pasăre cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Ciorbă de pasăre cu tocmagi din Bucovina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Pasteta de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Risotto cu ficăţei de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
14. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
15. Mâncare de praz cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Ficăţei la tigaie cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
17. Albuş umplut cu brânză de vaci şi ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Mâncare de castraveţi acri cu carne de pasăre, porc, viţel, vacă, ovine, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Supă de pasăre cu găluşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Mâncare de ficăţei cu broccoli (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
21. Sandviciuri cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
22. Salată de andive cu piept de pasăre (II) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
23. Pateuri cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Lapte de pasăre (Dulciuri > Creme)
25. Ciorbă de potroace de pasăre cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Stufat (ostropel) din carne de orice pasăre, de miel, viţel, vită, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Dios Pite (Dulciuri > Prăjituri)
28. Salată cu carne de pasăre şi ananas (Salate > Salate cu carne de pasăre)
29. Pateuri cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Salată verde cu ficăţei de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.