Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » File de miel cu bruschetta |
File de miel cu bruschetta
Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 4 fileuri de miel (a circa 150 g), sare, piper, 800 g rosii, 6 linguri ulei de masline, 12 felii de paine alba, un catel de usturoi, 40 g parmezan ras (sau cascaval), 4 linguri de ierburi tocate amestecate (de ex. patrunjel, rozmarin, cimbru). Mod de preparare: Se incinge cuptorul la 200 grade C. Se spala fileurile, se zvanta cu un stergar, se sareaza si se pipereaza. Rosiile spalate se taie cubulete. Se prajesc fileurile circa 5-10 minute in trei linguri de ulei incins, dupa care se scot din tigaie si se infasoara fiecare in folie de aluminiu. In aceeasi grasime se calesc putin si rosiile si se gusta de sare si piper. Se baga feliile de paine in cuptor si se lasa sa se rumeneasca circa 3-5 minute. Se scot, se freaca cu catelul de usturoi, se ung cu uleiul ramas si pe fiecare felie se pune cate-un strat de rosii calite si se presara sare, piper si cascaval ras. Se scoate carnea din folie, se trec toate feliile prin amestecul de ierburi tocate si se servesc cu bruschetta (painea prajita cu usturoi, rosii si cascaval ras).
4.299 vizualizări
Versiunea printabilă782 tipăriri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Cotlete de miel marinate (Mâncăruri > Fripturi) 2. Ciorbă de miel a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 3. Cotlet de miel umplut cu spanac (Mâncăruri > Fripturi) 4. File de şalău sau cod cu fenicul (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 5. Fileuri de peşte coapte în pâine (Aperitive > Aperitive cu peşte) 6. Friptură de miel cu slănină la cuptor (Mâncăruri > Fripturi) 7. File de pui cu spanac şi brânză topită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 8. Supă de miel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 9. Cotlete de miel pane (Mâncăruri > Fripturi) 10. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi) 11. File de merlucius cu sos Aioli (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 12. Supă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 13. Costiţe de miel în sos de vin (Mâncăruri > Fripturi) 14. Miel cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi) 15. Ciulama de miel cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 16. Pulpă de miel cu ienupăr şi cartofi gratinaţi (Mâncăruri > Fripturi) 17. Fileuri de cod pe morcovi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 18. Gratin de cartofi cu costiţe de miel sau berbecuţ (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 19. Miel Lancashire (Mâncăruri > Fripturi) 20. Pilaf de pui, găină, raţă, curcă, vită, viţel, miel, iepure, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 21. File de peşte cu sos de smântână şi curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 22. Pilaf de miel sau viţel cu caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 23. File de păstrăv în şampanie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 24. Drob de miel în foaie (Aperitive > Aperitive cu carne) 25. Ciorbă de miel cu lobodă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 26. Şniţele din fileuri de peşte congelat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 27. Fileuri de cod sau şalău cu ratatouille (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 28. Bruschetta cu pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 29. File de peşte cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 30. Miel pane (I) (Mâncăruri > Fripturi) |