File de miel cu bruschetta - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » File de miel cu bruschetta

File de miel cu bruschetta

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 fileuri de miel (a circa 150 g), sare, piper, 800 g rosii, 6 linguri ulei de masline, 12 felii de paine alba, un catel de usturoi, 40 g parmezan ras (sau cascaval), 4 linguri de ierburi tocate amestecate (de ex. patrunjel, rozmarin, cimbru).

Mod de preparare: Se incinge cuptorul la 200 grade C. Se spala fileurile, se zvanta cu un stergar, se sareaza si se pipereaza. Rosiile spalate se taie cubulete.
Se prajesc fileurile circa 5-10 minute in trei linguri de ulei incins, dupa care se scot din tigaie si se infasoara fiecare in folie de aluminiu. In aceeasi grasime se calesc putin si rosiile si se gusta de sare si piper.
Se baga feliile de paine in cuptor si se lasa sa se rumeneasca circa 3-5 minute. Se scot, se freaca cu catelul de usturoi, se ung cu uleiul ramas si pe fiecare felie se pune cate-un strat de rosii calite si se presara sare, piper si cascaval ras.
Se scoate carnea din folie, se trec toate feliile prin amestecul de ierburi tocate si se servesc cu bruschetta (painea prajita cu usturoi, rosii si cascaval ras).
4.321 vizualizări
789 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Miel cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Miel cu verdeţuri (Mâncăruri > Fripturi)
3. Ciorbă de miel cu măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Muşchi de miel cu rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
5. File de merlucius cu sos Aioli (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Fileuri de cod sau şalău cu alune (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Bruschetta cu fasole (Aperitive > Sandviciuri)
8. Tort de clătite cu carne de miel (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Stufat (ostropel) din carne de orice pasăre, de miel, viţel, vită, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Miel cu fasole albă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Drob de miel (Cighir) (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
12. Supă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. File afumat de peşte cu salată de legume (Aperitive > Aperitive cu peşte)
14. File de peşte cu salată de praz şi varză roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. File de cod cu fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Pilaf de miel sau viţel cu caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Bruschetta cu usturoi (Aperitive > Sandviciuri)
18. Pulpă de miel cu ierburi aromate (Mâncăruri > Fripturi)
19. Miel pane (I) (Mâncăruri > Fripturi)
20. Cotlete de miel cu mentă (Mâncăruri > Fripturi)
21. Pulpă de miel umplută (Mâncăruri > Fripturi)
22. Frigărui din miel dobrogean (Mâncăruri > Fripturi)
23. Pulpă de miel umplută cu verdeaţă proaspătă (Mâncăruri > Fripturi)
24. Miel cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Ficat şi rinichi de miel (Mâncăruri > Fripturi)
26. Angemacht de miel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Fileuri de cod sau şalău cu ratatouille  (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Drob de miel (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Cotlet de miel umplut cu spanac (Mâncăruri > Fripturi)
30. File de peşte alb cu roşii la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.