Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » File de miel cu bruschetta |
File de miel cu bruschetta
Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 4 fileuri de miel (a circa 150 g), sare, piper, 800 g rosii, 6 linguri ulei de masline, 12 felii de paine alba, un catel de usturoi, 40 g parmezan ras (sau cascaval), 4 linguri de ierburi tocate amestecate (de ex. patrunjel, rozmarin, cimbru). Mod de preparare: Se incinge cuptorul la 200 grade C. Se spala fileurile, se zvanta cu un stergar, se sareaza si se pipereaza. Rosiile spalate se taie cubulete. Se prajesc fileurile circa 5-10 minute in trei linguri de ulei incins, dupa care se scot din tigaie si se infasoara fiecare in folie de aluminiu. In aceeasi grasime se calesc putin si rosiile si se gusta de sare si piper. Se baga feliile de paine in cuptor si se lasa sa se rumeneasca circa 3-5 minute. Se scot, se freaca cu catelul de usturoi, se ung cu uleiul ramas si pe fiecare felie se pune cate-un strat de rosii calite si se presara sare, piper si cascaval ras. Se scoate carnea din folie, se trec toate feliile prin amestecul de ierburi tocate si se servesc cu bruschetta (painea prajita cu usturoi, rosii si cascaval ras).
4.267 vizualizări
Versiunea printabilă770 tipăriri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Friptură de miel la tavă (Mâncăruri > Fripturi) 2. File de şalău cu roşii la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 3. File de chefal aromat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 4. Drob de miel (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne) 5. Friptură de miel (Mâncăruri > Fripturi) 6. Fileuri de mihalţ sau de somotei (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 7. Salată de cartofi cu fileuri de hering murat (Salate > Salate cu peşte) 8. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi) 9. Bulete din carne de miel cu mentă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 10. Ciorbă de miel a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 11. File de şalău cu sos de smântână şi şofran (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 12. Miel cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 13. Miel cu cartofi (Mâncăruri > Fripturi) 14. File de peşte cu salată de praz şi varză roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 15. Borş de miel cu leuştean şi ceapă verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 16. Fileuri de peşte alb cu usturoi şi migdale sau nuci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 17. Fileuri de anşoa cu lămâie (Aperitive > Aperitive cu peşte) 18. Şniţele de miel (Mâncăruri > Fripturi) 19. Friptură de miel împănată (Mâncăruri > Fripturi) 20. Pulpă de miel cu busuioc (Mâncăruri > Fripturi) 21. File de vită cu ulei de trufe negre (Aperitive > Aperitive cu carne) 22. File de peşte cu sos de smântână şi curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 23. Găluşte pentru papricaş de pui sau miel cu smântână (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 24. Drob de miel (III) (Aperitive > Aperitive cu carne) 25. File de morun cu sparanghel şi sos olandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 26. Friptură de miel cu slănină la cuptor (Mâncăruri > Fripturi) 27. Ciorbă de miel cu lobodă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 28. File de peşte cu condimente (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 29. Pulpă de miel cu ratatouille (Mâncăruri > Fripturi) 30. Ciorbă de miel cu măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) |