Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » File de porc a la Milano |
File de porc a la Milano
Reţetă tradiţională din Italia
Ingrediente: 2 bucati pulpa porc, 4 felii de carne afumata, ½ ceasca smintina, ½ ceasca zeama de carne, o cantitate mica de bulion, o lingura de faina, 100 gr. telemea rasa, sare, piper.
Mod de preparare: Fileurile se taie in jumatate si se bat usor. Apoi se infasoara feliile de carne afumata peste fileurile de porc si se fixeaza cu scobitori. Se frig apoi la foc puternic pe ambele parti, dupa care se reduce focul si se toarna zeama de carne. Se pune capacul si se lasa la fiert cca 35 minute. Apoi carnea se sareaza si pipereaza. Se amesteca smintina, bulionul, faina si telemeaua. Acest amestec se toarna peste pulpe si se intoarce in cuptorul incalzit, unde se lasa la fript inca 10 minute Fileul se serveste cald cu garnitura.
4.847 vizualizări
Versiunea printabilă786 tipăriri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Conopidă cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 2. Pui cu portocale (Mâncăruri > Fripturi) 3. Quiche Lorraine (Aperitive > Aperitive cu carne) 4. Crochete de covrigei cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 5. Borş de peşte cu leuştean (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 6. Ruladă de porc cu grepfruit (Mâncăruri > Fripturi) 7. Tarte cu ciuperci şi ouă de prepeliţă (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 8. Miel marinat cu vin şi muştar (Mâncăruri > Fripturi) 9. Brioşe cu ciocolată şi mac (Dulciuri > Prăjituri) 10. Mâncărică de ciuperci cu ficat (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 11. Tort de iarnă (Dulciuri > Torturi) 12. Ouă răţuşcă (Aperitive > Aperitive cu ouă) 13. Supă de varză acră cu sfeclă şi cârnaţi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 14. Budincă de morcovi cu unt (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 15. Cartofi copţi cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 16. Turtă andaluză cu struguri, stafide şi nuci (Dulciuri > Prăjituri) 17. Pui în sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 18. Salată de macaroane cu legume călite (Salate > Salate de legume) 19. Stufat de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 20. Tochitură (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 21. Salată cu caşcaval (Salate > Salate de legume) 22. Sos de ouă cu unt (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte) 23. Piept de curcan cu sos tartar (Aperitive > Aperitive cu carne) 24. Peşte cu cartofi şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 25. Fasole uscată cu afumătură (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 26. Crochete din ouă cu brânză sau parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă) 27. Chiftele cu peşte alb (Aperitive > Aperitive cu peşte) 28. Ficat prăjit la tigaie (Mâncăruri > Fripturi) 29. Borş de sfeclă cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 30. Brânză de vaci cu lămâie şi cafea (Dulciuri > Creme) |