File de porc a la Milano - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » File de porc a la Milano

File de porc a la Milano

Reţetă tradiţională din Italia
Ingrediente: 2 bucati pulpa porc, 4 felii de carne afumata, ½ ceasca smintina, ½ ceasca zeama de carne, o cantitate mica de bulion, o lingura de faina, 100 gr. telemea rasa, sare, piper.

Mod de preparare: Fileurile se taie in jumatate si se bat usor. Apoi se infasoara feliile de carne afumata peste fileurile de porc si se fixeaza cu scobitori. Se frig apoi la foc puternic pe ambele parti, dupa care se reduce focul si se toarna zeama de carne. Se pune capacul si se lasa la fiert cca 35 minute. Apoi carnea se sareaza si pipereaza. Se amesteca smintina, bulionul, faina si telemeaua. Acest amestec se toarna peste pulpe si se intoarce in cuptorul incalzit, unde se lasa la fript inca 10 minute
Fileul se serveste cald cu garnitura.
4.812 vizualizări
774 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Terină de ficat de pui şi ardei iute (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Sos de migdale spaniol (Sosuri > Sosuri roşii)
3. Salată ţărănească cu fasole uscată şi sardele (Salate > Salate cu peşte)
4. Ciorbă cu cârnaţi afumaţi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Supă de legume de vară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Supă cu orez şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Dulceaţă de piersici cu mentă (Conserve de fructe > Dulceaţă)
8. Ouă gratinate (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Aperitiv cu şuncă sau parizer (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Salată de legume ţărănească (Salate > Salate de legume)
11. Gulaş de mînzat cu găluşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Pui picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Chiftele de praz (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Prăjitură cu vişine şi cireşe (Dulciuri > Prăjituri)
15. Ciulama de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Supă de limbă de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Borş de vită cu perişoare (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Salată verde secuiască (Salate > Salate de legume)
19. Tartă cu broccoli (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Supă de cartofi şi dovleac cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Legume cu anşoa (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Pui marocan cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Ouă moi cu sparanghel, şuncă şi pâine prăjită (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Salată caldă de cartofi şi varză (Salate > Salate de legume)
25. Pulpă de curcan la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
26. Şniţel cu sos şi smântână (Mâncăruri > Fripturi)
27. Crostini cu fasole boabe şi ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
28. Friptură la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
29. Păstrăv afumat cu salată (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Pulpe de pui cu grapefruit (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.