Franjuri de pui cu fasole verde - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Franjuri de pui cu fasole verde

Franjuri de pui cu fasole verde

Reţetă tradiţională din Ungaria
Timp de preparare: 1 h 40 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 400-500 g piept de pui, 2 catei de usturoi, frunzulite de busuioc, 2 linguri de zeama de lamaie, 3 linguri de ulei de soia sau de masline, 600 g fasole verde, 1 ceapa rosie mare, un cubulet de unt, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Carnea spalata se taie fasii subtiri. Usturoiul curatat se piseaza in mojar, se amesteca cu busuioc, zeama de lamaie si uleiul de soia. Peste ele se adauga carnea fasii si se amesteca bine, dupa care se pune la rece sa patrunda bine aromele in carne. Intre timp, se curata fasolea verde, se taie si se inabusa cu apa.
Separat, se caleste ceapa tocata in unt si se adauga pieptul de pui marinat, lasand sa se prajeasca.
Fasolea, sarata si piperata, se rastoarna peste pui si se mai lasa pe foc 5 minute.
7.395 vizualizări
1.057 tipăriri
17 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Gujon picant de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Borş moldovenesc de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. Pui în sos de bere (Mâncăruri > Fripturi)
4. Sos verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
5. Pui pane (Mâncăruri > Fripturi)
6. Şalău cu pătrunjel verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Chiftele din fasole (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Şniţele de pui în susan, cu salată de cartofi şi roşii (Mâncăruri > Fripturi)
9. Salată de fasole albă cu legume şi sardele (Salate > Salate de legume)
10. Pui cu conopidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Pui umplut cu miez de pâine (Mâncăruri > Fripturi)
12. Pui condimentat la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
13. Pui cu ravioli (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Borş de lobodă cu ceapă verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Cartofi cu sos de verdeţuri şi peşte afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
16. Pui fracasse (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Plăcintă cu carne de pui şi mazăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Mâncare de salată verde cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Ciorbă de pui cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Borş de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. File de cod cu fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Ardei umpluţi cu fasole şi orez  (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
24. Pui cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
25. Mazăre verde cu mentă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Salată verde secuiască (Salate > Salate de legume)
27. Pulpe de pui în aluat de bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Piept de pui cu smântână şi vin dulce (Mâncăruri > Fripturi)
29. Calamar cu sos verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Piept de pui pane cu pere (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.