Franjuri de pui cu fasole verde - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Franjuri de pui cu fasole verde

Franjuri de pui cu fasole verde

Reţetă tradiţională din Ungaria
Timp de preparare: 1 h 40 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 400-500 g piept de pui, 2 catei de usturoi, frunzulite de busuioc, 2 linguri de zeama de lamaie, 3 linguri de ulei de soia sau de masline, 600 g fasole verde, 1 ceapa rosie mare, un cubulet de unt, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Carnea spalata se taie fasii subtiri. Usturoiul curatat se piseaza in mojar, se amesteca cu busuioc, zeama de lamaie si uleiul de soia. Peste ele se adauga carnea fasii si se amesteca bine, dupa care se pune la rece sa patrunda bine aromele in carne. Intre timp, se curata fasolea verde, se taie si se inabusa cu apa.
Separat, se caleste ceapa tocata in unt si se adauga pieptul de pui marinat, lasand sa se prajeasca.
Fasolea, sarata si piperata, se rastoarna peste pui si se mai lasa pe foc 5 minute.
7.301 vizualizări
1.029 tipăriri
17 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui cu iaurt (II) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Pui cu bame (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Plăcintă cu ficăţei de pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Salată verde cu smântână (Salate > Salate de legume)
5. Pulpe de pui pe mere (Mâncăruri > Fripturi)
6. Fasole verde conservată (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
7. Pui cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
8. Pui marinat cu lămâie (Mâncăruri > Fripturi)
9. Fasole verde cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Salată de pui cu ciuperci (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
11. Mâncare de salată verde cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Borş moldovenesc de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Piept de pui cu oregano (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Pui cu ardei iute (Mâncăruri > Fripturi)
15. Peşte alb cu sos de ceapă verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Pui fript cu varză de Bruxelles (Mâncăruri > Fripturi)
17. Ragout de viţel sau miel cu fasole albă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Supă cu ficăţei de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Pui umplut cu castane (Mâncăruri > Fripturi)
21. Ciorbă de fasole boabe (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Pui cu maghiran (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Borş de fasole cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Supă de linte şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Şniţele de pui în susan, cu salată de cartofi şi roşii (Mâncăruri > Fripturi)
26. Pui adobo (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Salată verde cu smântână şi ouă (Salate > Salate cu ouă)
28. Salată de ouă cu mărar şi ceapă verde (Salate > Salate cu ouă)
29. Zacuscă de gogoşari cu fasole albă (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
30. Salată cu piept de pui şi porumb (Salate > Salate cu carne de pasăre)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.