Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Franjuri de pui cu fasole verde |
Franjuri de pui cu fasole verde
Reţetă tradiţională din Ungaria
Timp de preparare: 1 h 40 min.
Complexitate: medie Ingrediente: 400-500 g piept de pui, 2 catei de usturoi, frunzulite de busuioc, 2 linguri de zeama de lamaie, 3 linguri de ulei de soia sau de masline, 600 g fasole verde, 1 ceapa rosie mare, un cubulet de unt, sare, piper macinat. Mod de preparare: Carnea spalata se taie fasii subtiri. Usturoiul curatat se piseaza in mojar, se amesteca cu busuioc, zeama de lamaie si uleiul de soia. Peste ele se adauga carnea fasii si se amesteca bine, dupa care se pune la rece sa patrunda bine aromele in carne. Intre timp, se curata fasolea verde, se taie si se inabusa cu apa. Separat, se caleste ceapa tocata in unt si se adauga pieptul de pui marinat, lasand sa se prajeasca. Fasolea, sarata si piperata, se rastoarna peste pui si se mai lasa pe foc 5 minute.
7.341 vizualizări
Versiunea printabilă1.040 tipăriri 17 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Mâncare chinezească cu pui, orez şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 2. Pui cu roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 3. Piept de pui în stil italian (Mâncăruri > Fripturi) 4. Salată verde cu ouă şi mărar (Salate > Salate cu ouă) 5. Fasole verde cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume) 6. Pulpe de pui mexicane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 7. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume) 8. Orez chinezesc cu pui şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez) 9. Mâncare cu pastramă de oaie şi fasole albă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 10. Salată de ouă cu ceapă verde (Salate > Salate cu ouă) 11. Fasole verde cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 12. Mâncare orientală cu piept de pui şi mango sau ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 13. Bruschetta cu pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 14. Lasagna de pui (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 15. Supă cretană de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 16. Salată de fasole verde cu smântână (Salate > Salate de legume) 17. Fasole verde cu sos de ou (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 18. Pui cu conopidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 19. Ouă cu sos şi verdeţuri (Aperitive > Aperitive cu ouă) 20. Şniţel din piept de pui cu salată de cartofi (Mâncăruri > Fripturi) 21. Pui rapid (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 22. Pui cu fasole verde şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 23. Piept de pui cu smântână şi hrean (Aperitive > Aperitive cu carne) 24. Ciorbă de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 25. Pane de piept de pui (Mâncăruri > Fripturi) 26. Pilaf de pui cu unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 27. Pulpă de miel cu fasole (Mâncăruri > Fripturi) 28. Pui cu smântână şi vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 29. Costiţă friptă cu fasole verde (Mâncăruri > Fripturi) 30. Rulou de pui cu ciuperci şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) |