Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Thailanda » Friptură de pui la grătar în stil thailandez |
Friptură de pui la grătar în stil thailandez
Reţetă tradiţională din Thailanda
Timp de preparare: 55 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 1 lingura curry cu adaos de boia iute (de culoare rosie), 1 lingura ulei de floarea-soarelui, 1 lingura zahar, sucul si coaja rasa de la 1 lamaie, 4 bucati piept de pui curatate de pielite, 250 g taietei de orez, 1 legatura ceapa verde taiata felii, 1 ardei iute taiat felii subtiri, 2 linguri sos de soia. Mod de preparare: Intr-un bol din portelan sau sticla, amesteca uleiul, zaharul, curry si jumatate din cantitatea de suc si coaja de lamaie. Cresteaza pieptul de pui, adauga-l in vas, unge-l uniform cu marinata si lasa deoparte, la rece, minimum 30 de minute. Preincalzeste gratarul la temperatura potrivita si frige carnea timp de 20 minute, intorcand din cand in cand, pana ce se patrunde complet. 3 Intre timp, fierbe taieteii conform indicatiilor de pe ambalaj si stropeste cu restul de suc de lamaie. Presara coaja de lamaie ramasa si adauga ceapa, ardeiul, sosul de soia si patrunjelul. Serveste taieteii fierbinti, asezati intr-un bol preincalzit, cu friptura de pui taiata felii si asezata deasupra.
11.930 vizualizări
Versiunea printabilă1.241 tipăriri 18 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Friptură de berbec cu sos (Mâncăruri > Fripturi) 2. Fasole verde cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 3. Ornamente din zahăr (Dulciuri > Ornamente torturi) 4. Salată de paste cu dovlecei (Salate > Salate de legume) 5. Ardei cu usturoi la borcan (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 6. Budincă de spanac cu franzelă (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 7. Tocăniţă de carne cu măghiran (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 8. Ouă cu gulii şi sos Bechamel (Aperitive > Aperitive cu ouă) 9. Ciuperci umplute cu brânză (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 10. Budincă de spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 11. Pilaf de pui (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 12. Pui a la Nick (Mâncăruri > Fripturi) 13. File afumat de peşte cu salată de legume (Aperitive > Aperitive cu peşte) 14. Limbă cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 15. Iahnie de ţelină cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 16. Supă de legume combinate (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 17. Salată de porumb (I) (Salate > Salate de legume) 18. Pollo Parisianno (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 19. Budincă de tăiţei (Dulciuri > Budinci) 20. Mâncare de varză cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 21. Sirop de trandafiri (Băuturi > Siropuri) 22. Salată de ceapă cu sos de iaurt şi verdeţuri (Salate > Salate de legume) 23. Macaroane cu vinete (Pasta con melanzane) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 24. Peşte la cuptor (dietetic) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 25. Cremă din suc de fructe cu gelatină (Dulciuri > Creme) 26. Pui cu susan şi dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 27. Salată de cartofi de vară (Salate > Salate de legume) 28. Salată de brânză cu chimen (Salate > Salate de legume) 29. Turtă andaluză cu struguri, stafide şi nuci (Dulciuri > Prăjituri) 30. Tort de kiwi cu brânză (Dulciuri > Torturi) |