Friptură de pui la grătar în stil thailandez - reţetă tradiţională din Thailanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Thailanda » Friptură de pui la grătar în stil thailandez

Friptură de pui la grătar în stil thailandez

Reţetă tradiţională din Thailanda
Timp de preparare: 55 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 lingura curry cu adaos de boia iute (de culoare rosie), 1 lingura ulei de floarea-soarelui, 1 lingura zahar, sucul si coaja rasa de la 1 lamaie, 4 bucati piept de pui curatate de pielite, 250 g taietei de orez, 1 legatura ceapa verde taiata felii, 1 ardei iute taiat felii subtiri, 2 linguri sos de soia.

Mod de preparare: Intr-un bol din portelan sau sticla, amesteca uleiul, zaharul, curry si jumatate din cantitatea de suc si coaja de lamaie. Cresteaza pieptul de pui, adauga-l in vas, unge-l uniform cu marinata si lasa deoparte, la rece, minimum 30 de minute.
Preincalzeste gratarul la temperatura potrivita si frige carnea timp de 20 minute, intorcand din cand in cand, pana ce se patrunde complet.
3 Intre timp, fierbe taieteii conform indicatiilor de pe ambalaj si stropeste cu restul de suc de lamaie. Presara coaja de lamaie ramasa si adauga ceapa, ardeiul, sosul de soia si patrunjelul.
Serveste taieteii fierbinti, asezati intr-un bol preincalzit, cu friptura de pui taiata felii si asezata deasupra.
12.011 vizualizări
1.262 tipăriri
18 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Mâncare de ardei graşi yoga (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Escalop de viţel cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Salată festivă de citrice (Dulciuri > Salate de fructe)
4. Îngheţată vanilată (Dulciuri > Îngheţate)
5. Salată de ridichi de lună cu ouă şi ceapă (Salate > Salate de legume)
6. Varză de Bruxelles cu smântână (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Friptură de porc la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
8. Peşte cu mâncărică de castraveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Imitaţie de ciuperci din roşii şi ouă tari (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Salată cu mortadella (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
11. Pilaf de ardei verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Gogoşi din cartofi cu lămâie (Dulciuri > Gogoşi)
13. Găină umplută (Mâncăruri > Fripturi)
14. Ouă fierte cu spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Mâncare de praz (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Îngheţată de iaurt (Dulciuri > Îngheţate)
17. Mini-tort cu migdale (Dulciuri > Torturi)
18. Salată de pâine (Salate > Salate de legume)
19. Tort de îngheţată Casata (Dulciuri > Torturi)
20. Perişoare din peşte cu sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Salată dobrogeană cu peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
22. Piept de pui cu felii de măr (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Costiţă de porc în folie de aluminiu (Mâncăruri > Fripturi)
24. Andive la cuptor cu sos vienez cu hrean (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Mâncărică de varză acră şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Prăjitură cu brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
27. Salată chinezească cu peşte (Salate > Salate cu peşte)
28. Lasagna de chifle sărate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Salată de fasole verde cu usturoi, boia şi verdeaţă (Salate > Salate de legume)
30. Mâncare de peşte cu brânză la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.