Friptură elveţiană cu tarhon - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Friptură elveţiană cu tarhon

Friptură elveţiană cu tarhon

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 1 h 55 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 3 linguri ulei vegetal, 4 bucati de carne pentru friptura (a 225 g), 1 ceapa mare tocata, 3 linguri faina, 1 ceasca vin rosu, 2 cesti supa de vita, 1 lingura pasta de tomate, 1 lingura mustar de Dijon, 1 lingura tarhon proaspat tocat, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 180 ºC. Intr-o tigaie mare, cu capac, incingeti uleiul la foc potrivit. Prajiti carnea cate 1 minut pe fiecare parte. Scoateti carnea pe o farfurie.
Puneti ceapa in tigaie si prajiti-o pana se rumeneste (5-7 minute). Adaugati faina si mai prajiti 2-3 minute, amestecand intruna.
Adaugati vinul, supa, pasta de tomate, mustarul si tarhonul, si amestecati pana la omogenizare. Aduceti aproape de punctul de fierbere, apoi adaugati carnea.
Acoperiti si dati la cuptor timp de 1-1 1/2 ore sau pana se fragezeste carnea.
Scoateti carnea pe un platou. Indepartati grasimea de la suprafata sosului, asezonati-l cu sare si piper si serviti-l alaturi de carne.
7.463 vizualizări
1.008 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de jambon cu sos de măceşe (Mâncăruri > Fripturi)
2. Salată elveţiană cu parizer (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
3. Friptură de miel împănată (Mâncăruri > Fripturi)
4. Friptură din carne tocată cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
5. Sos de muştar cu tarhon (I) (Sosuri > Sosuri condimentate)
6. Friptură de viţel înăbuşită, cu piure de spanac (Mâncăruri > Fripturi)
7. Supă de roşii cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Friptură de porc înăbuşită cu cartofi gratinaţi (Mâncăruri > Fripturi)
9. Friptură de viţel cu macaroane (Mâncăruri > Fripturi)
10. Friptură de pui cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
11. Friptură de iepure (Mâncăruri > Fripturi)
12. Friptură aromată de vită cu dafin şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
13. Friptură de vită cu sos de ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
14. Sos de tarhon şi ceapă verde (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
15. Friptură de raţă caramelizată (Mâncăruri > Fripturi)
16. Friptură de pui cu sos de mere şi cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
17. Miel cu tarhon şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Friptură de vacă înăbuşită cu gogoşi din cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
19. Friptură de porc cu crustă (II) (Mâncăruri > Fripturi)
20. Friptură de pui la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
21. Friptură de pui cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
22. Friptură vînătorească (Mâncăruri > Fripturi)
23. Friptură ucraineană cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
24. Friptură de porc cu vin roşu şi rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
25. Friptură de pui cu banane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Friptură de mînzat la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
27. Friptură de porc marinărească (Mâncăruri > Fripturi)
28. Friptură de curcan pe pat de legume (Mâncăruri > Fripturi)
29. Friptură de vită cu măsline (Mâncăruri > Fripturi)
30. Friptură de porc cu vin la tavă (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.