Friptură elveţiană cu tarhon - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Friptură elveţiană cu tarhon

Friptură elveţiană cu tarhon

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 1 h 55 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 3 linguri ulei vegetal, 4 bucati de carne pentru friptura (a 225 g), 1 ceapa mare tocata, 3 linguri faina, 1 ceasca vin rosu, 2 cesti supa de vita, 1 lingura pasta de tomate, 1 lingura mustar de Dijon, 1 lingura tarhon proaspat tocat, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 180 ºC. Intr-o tigaie mare, cu capac, incingeti uleiul la foc potrivit. Prajiti carnea cate 1 minut pe fiecare parte. Scoateti carnea pe o farfurie.
Puneti ceapa in tigaie si prajiti-o pana se rumeneste (5-7 minute). Adaugati faina si mai prajiti 2-3 minute, amestecand intruna.
Adaugati vinul, supa, pasta de tomate, mustarul si tarhonul, si amestecati pana la omogenizare. Aduceti aproape de punctul de fierbere, apoi adaugati carnea.
Acoperiti si dati la cuptor timp de 1-1 1/2 ore sau pana se fragezeste carnea.
Scoateti carnea pe un platou. Indepartati grasimea de la suprafata sosului, asezonati-l cu sare si piper si serviti-l alaturi de carne.
7.443 vizualizări
1.003 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă cu ciolan afumat şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Friptură înăbuşită de vacă (Mâncăruri > Fripturi)
3. Friptură de pui cu banane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Friptură gratinată (Mâncăruri > Fripturi)
5. Friptură de miel împănată (Mâncăruri > Fripturi)
6. Sos de muştar cu tarhon (II) (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
7. Friptură de berbec cu fasole boabe (Mâncăruri > Fripturi)
8. Tartine cu friptură de vită (Aperitive > Sandviciuri)
9. Friptură de porc cu vinete şi cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
10. Friptură înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)
11. Friptură de porc cu varză creaţă (Mâncăruri > Fripturi)
12. Salată de cicoare creaţă cu tarhon şi frişcă (Salate > Salate de legume)
13. Friptură de porc în foi de varză (Mâncăruri > Fripturi)
14. Piept de pui cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)
16. Salată elveţiană cu parizer (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
17. Friptură de pui marinat în muştar (Mâncăruri > Fripturi)
18. Friptură vînătorească (Mâncăruri > Fripturi)
19. Friptură înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi)
20. Papricaş de viţel cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Friptură de porc cu sos de legume (Mâncăruri > Fripturi)
22. Friptură de porc sau de vacă înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi)
23. Friptură de miel (Mâncăruri > Fripturi)
24. Supă cremă de castraveţi cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Ciorbă de viţel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Friptură cu sos de roşii (Mâncăruri > Fripturi)
27. Friptură de mînzat la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
28. Friptură de iepure (Mâncăruri > Fripturi)
29. Sos de tarhon şi ceapă verde (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
30. Friptură de vacă cu sos de brânză (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.