Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Friptură elveţiană cu tarhon |
Friptură elveţiană cu tarhon
Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 1 h 55 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 3 linguri ulei vegetal, 4 bucati de carne pentru friptura (a 225 g), 1 ceapa mare tocata, 3 linguri faina, 1 ceasca vin rosu, 2 cesti supa de vita, 1 lingura pasta de tomate, 1 lingura mustar de Dijon, 1 lingura tarhon proaspat tocat, sare, piper macinat. Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 180 ºC. Intr-o tigaie mare, cu capac, incingeti uleiul la foc potrivit. Prajiti carnea cate 1 minut pe fiecare parte. Scoateti carnea pe o farfurie. Puneti ceapa in tigaie si prajiti-o pana se rumeneste (5-7 minute). Adaugati faina si mai prajiti 2-3 minute, amestecand intruna. Adaugati vinul, supa, pasta de tomate, mustarul si tarhonul, si amestecati pana la omogenizare. Aduceti aproape de punctul de fierbere, apoi adaugati carnea. Acoperiti si dati la cuptor timp de 1-1 1/2 ore sau pana se fragezeste carnea. Scoateti carnea pe un platou. Indepartati grasimea de la suprafata sosului, asezonati-l cu sare si piper si serviti-l alaturi de carne.
7.388 vizualizări
Versiunea printabilă987 tipăriri 3 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Friptură de porc cu crustă (I) (Mâncăruri > Fripturi) 2. Supă de perişoare cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 3. Friptură de raţă caramelizată (Mâncăruri > Fripturi) 4. Miel cu tarhon şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 5. Friptură din cap de piept de berbec (Mâncăruri > Fripturi) 6. Supă de miel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 7. Friptură de pui la grătar în stil thailandez (Mâncăruri > Fripturi) 8. Pui cu tarhon şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 9. Friptură cu sos de roşii (Mâncăruri > Fripturi) 10. Friptură de porc în foi de varză (Mâncăruri > Fripturi) 11. Friptură berlineză cu sos de bere (Mâncăruri > Fripturi) 12. Piept de pui cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 13. Friptură de vită cu sos de ceapă (Mâncăruri > Fripturi) 14. Friptură aromată de vită cu dafin şi vin (Mâncăruri > Fripturi) 15. Friptură de porc cu crustă (II) (Mâncăruri > Fripturi) 16. Friptură de raţă cu mere coapte (Mâncăruri > Fripturi) 17. Friptură de vită la cuptor cu costiţă şi sos de vin roşu (Mâncăruri > Fripturi) 18. Friptură de pui marinat în muştar (Mâncăruri > Fripturi) 19. Friptură de vită cu morcovi şi suc de portocale (Mâncăruri > Fripturi) 20. Friptură de miel împănată (Mâncăruri > Fripturi) 21. Friptură cu roşii, ciuperci şi măsline (Mâncăruri > Fripturi) 22. Friptură de berbec umplută cu ficat (Mâncăruri > Fripturi) 23. Miel cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 24. Friptură de pui cu legume (Mâncăruri > Fripturi) 25. Friptură de miel (Mâncăruri > Fripturi) 26. Friptură cu rasol şi picior de viţel (Mâncăruri > Fripturi) 27. Friptură de miel la tavă (Mâncăruri > Fripturi) 28. Friptură de porc la tavă cu varză călită (Mâncăruri > Fripturi) 29. Friptură gratinată (Mâncăruri > Fripturi) 30. Friptură de porc la cuptor (Mâncăruri > Fripturi) |