Friptură ucraineană cu ciuperci - reţetă tradiţională din Ucraina - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ucraina » Friptură ucraineană cu ciuperci

Friptură ucraineană cu ciuperci

Reţetă tradiţională din Ucraina
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg cotlet scurt dezosat, 150 g ciuperci, 2 oua fierte tari, 1 ou crud, 50 g unt, 50 g cascaval ras,
sare, piper macinat.

Mod de preparare: Se calesc ciupercile in unt cu sare si piper, pana cand scade zeama.
Se iau de pe foc si se amesteca cu ouale fierte si taiate marunt, oul crud si se mai condimenteaza.
Se cresteaza carnea in lung, pana cand se obtine o deschizatura mai adanca, in forma literei V.
Se umple crestatura cu ciupercile si se sareaza carnea.
Se asaza pe o folie de aluminiu unsa cu unt, se impacheteaza capetele, ca sa nu iasa umplutura. Se da la cuptorul fierbinte si se prajeste 1,5-2 ore.
Se desface din folie si se mai prajeste, pana cand se rumeneste.
Se serveste cu paine alba, moale.
8.288 vizualizări
1.216 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Batoane umplute cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
2. Salată de ciuperci cu brânză topită (Salate > Salate de legume)
3. Friptură de pui cu sos de mere şi cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
4. Mâncare de ţelină cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Ciuperci umplute la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Paste cu kaizer şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Supă de ciuperci cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Friptură de miel la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
9. Ciuperci umplute de post (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
10. Tocăniţă de ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Friptură de viţel cu sos vînătoresc (Mâncăruri > Fripturi)
12. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Ciuperci cu usturoi (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Piept de gâscă împănat cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Salată de ciuperci (III) (Salate > Salate de legume)
16. Friptură de iepure (Mâncăruri > Fripturi)
17. Friptură de viţel (Mâncăruri > Fripturi)
18. Friptură de porc la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
19. Aspic de curcan cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Friptură de porc la tigaie (Mâncăruri > Fripturi)
21. Ciuperci umplute româneşti (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
22. Friptură de porc înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)
23. Ciuperci vînătoreşti (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Salată de ciuperci cu usturoi (Salate > Salate de legume)
25. Ciuperci pane maramureşene (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Pasteta din carne cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Ciuperci greceşti (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Budincă de ciuperci cu sos alb (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
29. Escalop de căprioară cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
30. Păpădie cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.