Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ucraina » Friptură ucraineană cu ciuperci |
Friptură ucraineană cu ciuperci
Reţetă tradiţională din Ucraina
Timp de preparare: 2 h
Complexitate: redusă Ingrediente: 1 kg cotlet scurt dezosat, 150 g ciuperci, 2 oua fierte tari, 1 ou crud, 50 g unt, 50 g cascaval ras, sare, piper macinat. Mod de preparare: Se calesc ciupercile in unt cu sare si piper, pana cand scade zeama. Se iau de pe foc si se amesteca cu ouale fierte si taiate marunt, oul crud si se mai condimenteaza. Se cresteaza carnea in lung, pana cand se obtine o deschizatura mai adanca, in forma literei V. Se umple crestatura cu ciupercile si se sareaza carnea. Se asaza pe o folie de aluminiu unsa cu unt, se impacheteaza capetele, ca sa nu iasa umplutura. Se da la cuptorul fierbinte si se prajeste 1,5-2 ore. Se desface din folie si se mai prajeste, pana cand se rumeneste. Se serveste cu paine alba, moale.
8.210 vizualizări
Versiunea printabilă1.197 tipăriri 3 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Salată de ciuperci cu andive şi maioneză (Salate > Salate de legume) 2. Friptură de porc în foi de varză (Mâncăruri > Fripturi) 3. Salată de peşte cu ciuperci (Salate > Salate cu peşte) 4. Ciuperci cu carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 5. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume) 6. Supă de ciuperci cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 7. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri) 8. Friptură de curcan cu ananas (Mâncăruri > Fripturi) 9. Pasteta din carne cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 10. Ciuperci umplute cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 11. Ardei umpluţi cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 12. Ciuperci umplute cu brânză de oaie (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 13. Cartofi cu ciuperci şi caşcaval la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 14. Creier cu ciuperci, lămâie şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 15. Salată de cartofi cu ciuperci marinate în vin (Salate > Salate de legume) 16. Budincă de ciuperci (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 17. Ciuperci pane maramureşene (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 18. Friptură de porc înăbuşită cu cartofi gratinaţi (Mâncăruri > Fripturi) 19. Supă de legume cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 20. Friptură de berbec cu fasole boabe (Mâncăruri > Fripturi) 21. Limbă de vită cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 22. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 23. Crap umplut cu ciuperci şi orez (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 24. Friptură de porc cu sos de bulion şi vin (Mâncăruri > Fripturi) 25. Budincă de ciuperci cu verdeaţă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 26. Ciuperci gratinate (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 27. Friptură de porc în aluat (Mâncăruri > Fripturi) 28. Ciuperci pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 29. Friptură de porc la tavă cu macaroane (Mâncăruri > Fripturi) 30. Budincă de andive cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) |