Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ucraina » Friptură ucraineană cu ciuperci |
Friptură ucraineană cu ciuperci
Reţetă tradiţională din Ucraina
Timp de preparare: 2 h
Complexitate: redusă Ingrediente: 1 kg cotlet scurt dezosat, 150 g ciuperci, 2 oua fierte tari, 1 ou crud, 50 g unt, 50 g cascaval ras, sare, piper macinat. Mod de preparare: Se calesc ciupercile in unt cu sare si piper, pana cand scade zeama. Se iau de pe foc si se amesteca cu ouale fierte si taiate marunt, oul crud si se mai condimenteaza. Se cresteaza carnea in lung, pana cand se obtine o deschizatura mai adanca, in forma literei V. Se umple crestatura cu ciupercile si se sareaza carnea. Se asaza pe o folie de aluminiu unsa cu unt, se impacheteaza capetele, ca sa nu iasa umplutura. Se da la cuptorul fierbinte si se prajeste 1,5-2 ore. Se desface din folie si se mai prajeste, pana cand se rumeneste. Se serveste cu paine alba, moale.
8.250 vizualizări
Versiunea printabilă1.206 tipăriri 3 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne) 2. Salată de ciuperci cu maioneză (Salate > Salate de legume) 3. Păpădie cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 4. Ciuperci cu mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 5. Peşte umplut cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 6. File de peşte cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 7. Ciuperci a la grec (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 8. Ciuperci umplute cu brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 9. Budincă de macaroane cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 10. Crochete de covrigei cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 11. Ciuperci greceşti (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 12. Ştrudel tirolez cu ciuperci şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne) 13. Friptură de miel cu cimbru (Mâncăruri > Fripturi) 14. Gogoşari umpluţi cu ciuperci (Conserve din legume, murături > Murături combinate) 15. Friptură de miel la tavă (Mâncăruri > Fripturi) 16. Mămăligă cu roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Preparate din mălai) 17. Frigărui pe grătar cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi) 18. Friptură de porc la cuptor (Mâncăruri > Fripturi) 19. Pui cu roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 20. Ciuperci cu orez sîrbesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 21. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri) 22. Supă de legume cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 23. Pui cu ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 24. Salată de ciuperci (III) (Salate > Salate de legume) 25. Chifteluţe din carne de pui şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 26. Budincă de ciuperci (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 27. Ciuperci umplute cu slăninuţă (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 28. Ţelină cu ciuperci şi măsline (Aperitive > Aperitive cu legume) 29. Ciuperci pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 30. Cartofi umpluţi cu carne şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) |