Friptură ucraineană cu ciuperci - reţetă tradiţională din Ucraina - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ucraina » Friptură ucraineană cu ciuperci

Friptură ucraineană cu ciuperci

Reţetă tradiţională din Ucraina
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg cotlet scurt dezosat, 150 g ciuperci, 2 oua fierte tari, 1 ou crud, 50 g unt, 50 g cascaval ras,
sare, piper macinat.

Mod de preparare: Se calesc ciupercile in unt cu sare si piper, pana cand scade zeama.
Se iau de pe foc si se amesteca cu ouale fierte si taiate marunt, oul crud si se mai condimenteaza.
Se cresteaza carnea in lung, pana cand se obtine o deschizatura mai adanca, in forma literei V.
Se umple crestatura cu ciupercile si se sareaza carnea.
Se asaza pe o folie de aluminiu unsa cu unt, se impacheteaza capetele, ca sa nu iasa umplutura. Se da la cuptorul fierbinte si se prajeste 1,5-2 ore.
Se desface din folie si se mai prajeste, pana cand se rumeneste.
Se serveste cu paine alba, moale.
8.326 vizualizări
1.226 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sarmale maramureşene de post cu ciuperci şi păsat (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Ciulama de pasăre cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. File de cod cu ciuperci şi mozzarela (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Limbă cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
5. Plăcintă cu ciuperci şi salată verde (Aperitive > Aperitive cu legume)
6. Friptură cu sos de roşii (Mâncăruri > Fripturi)
7. Friptură de miel în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
8. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Ţelină cu ciuperci şi măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. Şalău cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Friptură de oaie (Mâncăruri > Fripturi)
12. Tartă cu carne tocată şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Supă de vin cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Carne de viţel cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Pate de ficat cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
16. Ciuperci umplute cu brânză (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
17. Friptură de miel cu cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
18. Tartă cu ciuperci (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
19. Friptură de vacă înăbuşită cu găluşte din brânză (Mâncăruri > Fripturi)
20. Friptură de miel împănată (Mâncăruri > Fripturi)
21. Cotlete de berbec cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
22. Chifteluţe la cuptor cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
23. Clătite cu ciuperci şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
24. Corăbioare cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
25. Crap umplut cu ciuperci şi orez (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Biftec la grătar cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
27. Friptură argentiniană (Mâncăruri > Fripturi)
28. Rulouri de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Chefal cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Friptură de curcan pe pat de legume (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.