Frittată cu pui şi sparanghel - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Frittată cu pui şi sparanghel

Frittată cu pui şi sparanghel

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 30 g unt, 4 cepe verzi tocate marunt, 6 oua batute usor, 1 ceasca lapte, 2 lingurite mustar, 1 1/2 ceasca carne fiarta (de pui) si maruntita, 340 g sparanghel din conserva (bine scurs), 1/4 ceasca svaiter (sau alt cascaval) ras.

Mod de preparare: Se pune untul la incins intr-o tigaie mare, se adauga ceapa si se lasa sa se caleasca pana ce se inmoaie, amestecand intruna.
Separat, se bat ouale cu laptele si cu mustarul, se incorporeaza carnea de pui, se sareaza, se pipereaza, se toarna peste ceapa calita si se lasa sa se prajeasca 8 minute, la foc mic.
Se aranjeaza sparanghelul peste frittata (omleta obtinuta), se presara svaiterul ras si se tine la cuptor pana ce cascavalul se topeste. Se serveste fierbinte sau rece, cu salata verde.
4.711 vizualizări
860 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă portugheză cu pâine şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Salată de vinete italienească (Salate > Salate de legume)
3. Şalău a la Balaton (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Ouă umplute cu pate de ficat şi cu sos de şuncă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Salată ţărănească cu brânză de oaie (Salate > Salate de legume)
6. Ciuperci provensale (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Ochiuri cu costiţă afumată pe galete din cartofi şi măr (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Supă de roşii cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Fasole verde cu pui aromat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Şniţel ca la Sântana (Mâncăruri > Fripturi)
11. Salată de crudităţi cu hrean (Salate > Salate de legume)
12. Salată de morcovi şi praz (Salate > Salate de legume)
13. Salată de sfeclă roşie cu alune (Salate > Salate de legume)
14. Compoziţie de şniţel foarte pufoasă (Mâncăruri > Fripturi)
15. Rulouri cu şuncă şi brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Pui cu măsline (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Salată de ciuperci champignon (Salate > Salate de legume)
18. Crap cu usturoi, roşii şi mozzarella (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Salată de cartofi cu măr şi ouă (Salate > Salate de legume)
20. Salată gurmandă cu piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
21. Salată de ouă şi sardele cu măsline (Salate > Salate cu peşte)
22. Pizza siciliană (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
23. Muşchi de vită cu sos de vin şi macaroane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Omletă cu slănină sau costiţă afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Salată verde spaniolă (Salate > Salate de legume)
26. Piept de pui cu susan şi garnitură de conopidă sau broccoli (Mâncăruri > Fripturi)
27. Tartă cu brânză de vacă şi legume (Aperitive > Aperitive cu brânză)
28. Tortilla cu salam şi verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Tartă fină cu rozmarin şi caise (Dulciuri > Prăjituri)
30. Salată şapte straturi (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.