Frittată cu pui şi sparanghel - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Frittată cu pui şi sparanghel

Frittată cu pui şi sparanghel

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 30 g unt, 4 cepe verzi tocate marunt, 6 oua batute usor, 1 ceasca lapte, 2 lingurite mustar, 1 1/2 ceasca carne fiarta (de pui) si maruntita, 340 g sparanghel din conserva (bine scurs), 1/4 ceasca svaiter (sau alt cascaval) ras.

Mod de preparare: Se pune untul la incins intr-o tigaie mare, se adauga ceapa si se lasa sa se caleasca pana ce se inmoaie, amestecand intruna.
Separat, se bat ouale cu laptele si cu mustarul, se incorporeaza carnea de pui, se sareaza, se pipereaza, se toarna peste ceapa calita si se lasa sa se prajeasca 8 minute, la foc mic.
Se aranjeaza sparanghelul peste frittata (omleta obtinuta), se presara svaiterul ras si se tine la cuptor pana ce cascavalul se topeste. Se serveste fierbinte sau rece, cu salata verde.
4.733 vizualizări
867 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de fructe cu iaurt (Dulciuri > Salate de fructe)
2. Ouă roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Salată de hering cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
4. Hamsii marinate cu legume (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Ştrudel tirolez cu ciuperci şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Salată de fasole verde şi galbenă (Salate > Salate de legume)
7. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
8. Pui cu nectarine (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Romburi cu caise şi ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
10. Consome de pasăre cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Salată iepurică (Salate > Salate cu ouă)
12. Ciuperci cu cartofi noi şi slănină afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Salată de crudităţi de iarnă (II) (Salate > Salate de legume)
14. Supă de ţelină cu caşcaval şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Salată de fasole albă cu legume şi sardele (Salate > Salate de legume)
16. Tort cu blat de cacao şi cremă de brânză (Dulciuri > Torturi)
17. Tartă cu dovlecei şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Clafoutis cu piersici (Dulciuri > Prăjituri)
19. Sfeclă roşie gratinată (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Sos Chutney cu piersici şi ardei graşi (Sosuri > Sosuri cu legume)
21. Chiftele de vinete cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Salată de cicoare de vară (Salate > Salate de legume)
23. Tocăniţă de cartofi cu măsline şi jambon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Şniţele de pui în susan, cu salată de cartofi şi roşii (Mâncăruri > Fripturi)
25. Friptură de pui cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
26. Piept de pui cu ţelină (Mâncăruri > Fripturi)
27. Cartofi cu sos de verdeţuri şi peşte afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
28. Friptură de porc cu vin roşu şi rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
29. Negresă cu nuci (Dulciuri > Prăjituri)
30. Croq Monsieur (Aperitive > Sandviciuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.