Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Frittată cu pui şi sparanghel |
Frittată cu pui şi sparanghel
Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 40 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 30 g unt, 4 cepe verzi tocate marunt, 6 oua batute usor, 1 ceasca lapte, 2 lingurite mustar, 1 1/2 ceasca carne fiarta (de pui) si maruntita, 340 g sparanghel din conserva (bine scurs), 1/4 ceasca svaiter (sau alt cascaval) ras. Mod de preparare: Se pune untul la incins intr-o tigaie mare, se adauga ceapa si se lasa sa se caleasca pana ce se inmoaie, amestecand intruna. Separat, se bat ouale cu laptele si cu mustarul, se incorporeaza carnea de pui, se sareaza, se pipereaza, se toarna peste ceapa calita si se lasa sa se prajeasca 8 minute, la foc mic. Se aranjeaza sparanghelul peste frittata (omleta obtinuta), se presara svaiterul ras si se tine la cuptor pana ce cascavalul se topeste. Se serveste fierbinte sau rece, cu salata verde.
4.679 vizualizări
Versiunea printabilă848 tipăriri 2 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Vinete cu ceapă şi roşii la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 2. Pâine umplută provensală (Aperitive > Aperitive cu carne) 3. Salată ca la Nisa (III) (Salate > Salate cu peşte) 4. Andive cu brânză rasă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 5. Tort cu zmeură sau mure (Dulciuri > Torturi) 6. Prăjitură alsaciană cu mere (Dulciuri > Prăjituri) 7. Roşii umplute cu ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 8. Sos de roşii pentru peşte (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte) 9. Supă de cartofi pasată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 10. Creier cu ciuperci, lămâie şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 11. Budincă de pâine cu şuncă sau salam (Aperitive > Aperitive cu carne) 12. Supă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 13. Salată cu ouă, şuncă şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 14. Salată de ciuperci cu brânză topită (Salate > Salate de legume) 15. Salată verde ardelenească (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 16. Supă groasă de cartofi cu piept de pui afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 17. Cocteil de mango şi piersici (Băuturi > Cocteiluri nealcoolizate) 18. Fasole albă cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 19. Supă de roşii cu unt de arahide (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 20. Salată de fasole verde şi galbenă (Salate > Salate de legume) 21. Sos din şuncă, vin alb şi cimbru (Sosuri > Sosuri cu legume) 22. Pulpă de miel cu ienupăr şi cartofi gratinaţi (Mâncăruri > Fripturi) 23. Lipie cu ceapă şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 24. Compot din piersici, caise, pere (Conserve de fructe > Compoturi) 25. Tortilla cu dovleac şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne) 26. Pateuri cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 27. Piept de pui cu lămâie şi miere (Mâncăruri > Fripturi) 28. Roşii umplute cu cârnat (Aperitive > Aperitive cu carne) 29. Pui cu ardei gras şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 30. Tartă cu peşte şi dovlecei (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte) |