Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Coreea » Galbi (Coaste de vită la grătar) |
Galbi (Coaste de vită la grătar)
Reţetă tradiţională din Coreea
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 16 coaste de vită, 1 cană sos de soia, 3/4 cană zahăr, 1/2 cană apă, 1 pară curăţată şi tocată, 1 ceapă tocată, 4 căţei usturoi tocaţi, 4 linguri ulei de susan, 1 lingură piper negru măcinat, 1 lingură zeamă de lămîie, 1 bucată de 3 cm ghimbir tocată, sare. Mod de preparare: Se spala carnea, apoi se inmoaie in apa timp de o ora, dupa care se scurge. Se face un piureu din ceapa si para, folosind un blender. Se transfera piureul intr-un castron si se adauga restul ingredientelor; se amesteca bine. Se marineaza carnea in amestecul obtinut, timp de 8-10 ore, peste noapte. Se prajesc coastele 3-4 minute, pe fiecare parte, pe gratar.
9.190 vizualizări
Versiunea printabilă1.101 tipăriri 6 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Glazură galbenă (Dulciuri > Creme) 2. Salată cu maioneză şi nucă (Salate > Salate de legume) 3. Ruladă Simona (Aperitive > Aperitive cu carne) 4. Prăjitură regală cu căpşuni (Dulciuri > Prăjituri) 5. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă) 6. Salată de vinete cu gogoşari (Conserve din legume, murături > Murături combinate) 7. Piept de pui cu lămâie şi miere (Mâncăruri > Fripturi) 8. Bucatini alla matriciana (Aperitive > Aperitive cu carne) 9. Limbă de vită cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 10. Salată de conopidă cu ouă (Salate > Salate cu ouă) 11. Unt de lămâie (Dulciuri > Creme) 12. Salată de conopidă cu măsline (Salate > Salate de legume) 13. Friptură de porc cu sos de bulion şi vin (Mâncăruri > Fripturi) 14. Ruladă cu ciocolată şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri) 15. Salată de vinete cu roşii (Salate > Salate de legume) 16. Tort baiser cu lămâie (Dulciuri > Torturi) 17. Fursecuri cu glazură de ciocolată (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri) 18. Friptură de viţel în lapte (Mâncăruri > Fripturi) 19. Limbă cu lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 20. Salată de octopus cu cartofi natur (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare) 21. Ciorbă ţărănească de linte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 22. Tortilla cu dovlecei şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 23. Clătite umplute cu ciuperci şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 24. Prăjitură de griş cu coajă de portocală (Dulciuri > Prăjituri) 25. Ficat prăjit la tigaie (Mâncăruri > Fripturi) 26. Ciulama de pasăre cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 27. Îngheţată de lămâie (I) (Dulciuri > Îngheţate) 28. Salată de dovlecei cu iaurt (Salate > Salate de legume) 29. Salată de crab (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare) 30. Salată de crudităţi cu sos de iaurt (Salate > Salate de legume) |