![]() |
Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Coreea » Galbi (Coaste de vită la grătar) |
Galbi (Coaste de vită la grătar)
![]() Reţetă tradiţională din Coreea
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 16 coaste de vită, 1 cană sos de soia, 3/4 cană zahăr, 1/2 cană apă, 1 pară curăţată şi tocată, 1 ceapă tocată, 4 căţei usturoi tocaţi, 4 linguri ulei de susan, 1 lingură piper negru măcinat, 1 lingură zeamă de lămîie, 1 bucată de 3 cm ghimbir tocată, sare. Mod de preparare: Se spala carnea, apoi se inmoaie in apa timp de o ora, dupa care se scurge. Se face un piureu din ceapa si para, folosind un blender. Se transfera piureul intr-un castron si se adauga restul ingredientelor; se amesteca bine. Se marineaza carnea in amestecul obtinut, timp de 8-10 ore, peste noapte. Se prajesc coastele 3-4 minute, pe fiecare parte, pe gratar.
9.253 vizualizări
1.114 tipăriri 6 trimiteri ![]() ![]() ![]() |
Alte reţete |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |