Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Ghembetz cu varză |
Ghembetz cu varză
Reţetă tradiţională din Ungaria
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: Un ghembetz de 1 kg sau 1,5 kg, varza acra circa trei capatine de preferat murate in vin alb. Mod de preparare: Ghembetzul sa fie afumat si bagat la tava in cuptor la circa 225 de grade, si se lasa cam 15-20 de minute. Ghembetzul este o forma de toba in care se foloseste carne de calitate buna si foarte buna si este afumat. Varza se taie marunt in suvite suptiri si se prajeste in putin ulei pana prinde putina culoare.
7.988 vizualizări
Versiunea printabilă1.097 tipăriri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Supă de carne cu ţelină şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 2. Ciorbă de porc cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 3. Salată caldă de cartofi şi varză (Salate > Salate de legume) 4. Varză ca la Cluj (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 5. Ciorbă de peşte cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 6. Sarmale de varză acră cu carne de curcan şi nuci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 7. Cabanos cu varză călită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 8. Ciorbă de peşte cu hrean şi zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 9. Musaca de varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 10. Friptură de porc la tavă cu varză călită (Mâncăruri > Fripturi) 11. Tartă de varză acră cu praz şi bacon (Aperitive > Aperitive cu carne) 12. Borş de varză cu ciolan afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 13. Ficăţei de pui cu varză acră (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 14. Salată de morcovi şi varză murată (Salate > Salate de legume) 15. Ciorbă mozaic cu ardei şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 16. Supă de varză cu smântână şi orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 17. Borş cu slănină şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 18. Pârjoale de varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 19. Varză la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 20. Budincă de varză dulce cu cârnaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 21. Varză de Bruxelles în aluat de bere (Aperitive > Aperitive cu legume) 22. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume) 23. Frigărui de mînzat cu cartofi noi şi salată de varză (Mâncăruri > Fripturi) 24. Tartă cu varză acră şi costiţă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne) 25. Ficăţei de pasăre cu cartofi şi varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 26. Piroşti cu varză dulce (Aperitive > Aperitive cu legume) 27. Ştrudel cu varză dulce şi salam (Aperitive > Aperitive cu carne) 28. Salată de varză cu maioneză (Salate > Salate de legume) 29. Friptură de porc la tavă cu mere şi varză de Bruxelles (Mâncăruri > Fripturi) 30. Varză cu carne de porc şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) |