Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Israel » Haroset |
Haroset
Reţetă tradiţională din Israel
Timp de preparare: 1 h 10 min.
Complexitate: redusă Porţii: 6 Ingrediente: 2 mere rosii, potrivit de mari, 1/4 ceasca migdale sau miez de nuca tocate marunt, 1 lingurita scortisoara, 2-3 linguri vin rosu, 1-2 linguri miere. Mod de preparare: Se taie merele in doua, se indeparteaza partea lemnoasa si semintele, se taie marunt, cu coaja cu tot, si se pun intr-un castron mai mic. Se adauga nuca, scortisoara, vinul si mierea si se amesteca bine. Se tine o ora la frigider si abia apoi se serveste. Haroset-ul trebuie consumat in aceeasi zi. Daca vinul este prea dulce, se pune miere mai putina.
6.490 vizualizări
Versiunea printabilă1.068 tipăriri 1 trimitere Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |