Humus israelian - reţetă tradiţională din Israel - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Israel » Humus israelian

Humus israelian

Reţetă tradiţională din Israel
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 cană thina, 2 cutii mici de năut pasat sau una mare, 4 căţei usturoi pisaţi, 4 linguri suc de lămâie, 2 linguri ulei de măsline, pătrunjel pentru ornat.

Mod de preparare: Se amestecă toate ingredientele şi se dă la rece.
Se serveşte la fripturi, cu shaorma sau falafel.
15.144 vizualizări
1.301 tipăriri
9 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Falafel israelian (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Ardei umpluţi cu humus şi peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Roşii umplute cu humus (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Shug israelian (Sosuri > Sosuri condimentate)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.