Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Israel » Humus israelian |
Humus israelian
Reţetă tradiţională din Israel
Timp de preparare: 15 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 1 cană thina, 2 cutii mici de năut pasat sau una mare, 4 căţei usturoi pisaţi, 4 linguri suc de lămâie, 2 linguri ulei de măsline, pătrunjel pentru ornat. Mod de preparare: Se amestecă toate ingredientele şi se dă la rece. Se serveşte la fripturi, cu shaorma sau falafel.
15.144 vizualizări
Versiunea printabilă1.301 tipăriri 9 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Falafel israelian (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 2. Ardei umpluţi cu humus şi peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 3. Roşii umplute cu humus (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 4. Shug israelian (Sosuri > Sosuri condimentate) |