Icre negre franţuzeşti - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Icre negre franţuzeşti

Icre negre franţuzeşti

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 conserva icre negre, 2 buc avocado, 1 lamiie.

Mod de preparare: Se curata fructul de avocado de coaja, ca si cartoful. Se sectioneaza fructul pe lung, pe jumate si se elimina samburele din mijloc. Se taie felii de-a lungul (circa 1 cm grosime). Scobitura rezultata din scoaterea simburelui se umple cu icrele negre.
Se pun pe o farfurie si se orneaza cu jumatati de felii de lamiie.
7.870 vizualizări
1.083 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă de icre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Sirop de zmeură sau coacăze negre, nefiert (Băuturi > Siropuri)
3. Cartofi franţuzeşti cu brânză sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Salată de andive cu maioneză, carne şi sos Vinegrette (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
6. Icre de brânză (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Icre de fasole (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Ochiuri franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Icre cu măsline şi lămâie (Aperitive > Aperitive cu peşte)
11. Icre de post (Aperitive > Aperitive cu legume)
12. Clătite cu iaurt şi icre Tarama (Aperitive > Aperitive cu peşte)
13. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Peşte umplut cu ceapă şi icre (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
16. Icre de ştiucă (Aperitive > Aperitive cu peşte)
17. Icre de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
18. Dulceaţă de vişine sau de cireşe albe, negre sau amare (Conserve de fructe > Dulceaţă)
19. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin)
20. Peşte cu sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Salată de ridichi negre (Salate > Salate de legume)
22. Sos vinegrette cu ou (Sosuri > Sosuri reci)
23. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Crutoane cu ulei cu trufe albe sau negre (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Sandviciuri cu icre negre (Aperitive > Sandviciuri)
26. Salată de creier imitaţie de icre negre (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
27. Ochiuri cu trufe albe sau negre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Icre Pompadour (Aperitive > Aperitive cu peşte)
29. Salată de icre cu ceapă şi usturoi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.