Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Icre negre franţuzeşti |
Icre negre franţuzeşti
Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 15 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 1 conserva icre negre, 2 buc avocado, 1 lamiie. Mod de preparare: Se curata fructul de avocado de coaja, ca si cartoful. Se sectioneaza fructul pe lung, pe jumate si se elimina samburele din mijloc. Se taie felii de-a lungul (circa 1 cm grosime). Scobitura rezultata din scoaterea simburelui se umple cu icrele negre. Se pun pe o farfurie si se orneaza cu jumatati de felii de lamiie.
7.829 vizualizări
Versiunea printabilă1.072 tipăriri 1 trimitere Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 2. Plăcinţele de orez cu peşte afumat şi icre (Aperitive > Aperitive cu peşte) 3. Sirop de zmeură sau coacăze negre, nefiert (Băuturi > Siropuri) 4. Ouă franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu ouă) 5. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte) 6. Cartofi franţuzeşti cu brânză sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume) 7. Sandviciuri cu icre negre (Aperitive > Sandviciuri) 8. Icre Pompadour (Aperitive > Aperitive cu peşte) 9. Icre de brânză (Aperitive > Aperitive cu legume) 10. Icre de fasole (Aperitive > Aperitive cu legume) 11. Salată de vinete cu icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte) 12. Sos vinegrette cu ou (Sosuri > Sosuri reci) 13. Icre de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte) 14. Salată de ridichi negre (Salate > Salate de legume) 15. File de vită cu ulei de trufe negre (Aperitive > Aperitive cu carne) 16. Icre cu măsline şi lămâie (Aperitive > Aperitive cu peşte) 17. Salată de icre imitate (Salate > Salate cu peşte) 18. Negresă cu nuci (Dulciuri > Prăjituri) 19. Dulceaţă de vişine sau de cireşe albe, negre sau amare (Conserve de fructe > Dulceaţă) 20. Ochiuri franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu ouă) 21. Peşte umplut cu ceapă şi icre (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 22. Clătite cu iaurt şi icre Tarama (Aperitive > Aperitive cu peşte) 23. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin) 24. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte) 25. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume) 26. Peşte cu sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 27. Salată de creier imitaţie de icre negre (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 28. Icre de ştiucă (Aperitive > Aperitive cu peşte) 29. Icre de post (Aperitive > Aperitive cu legume) 30. Ciorbă de icre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) |