Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Iepure cu măsline verzi şi mentă |
Iepure cu măsline verzi şi mentă
Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 1 h 15 min.
Complexitate: medie Ingrediente: 1 iepure de 1,5 kg, 200 g măsline verzi, 4 căţei de usturoi, cîteva frunze de mentă proaspătă, 1 pahar oţet din vin alb, ulei de măsline, sare, piper. Mod de preparare: Într-un recipient adecvat, prăjiţi uşor în puţin ulei usturoiul şi măslinele fără sîmbure. Adăugaţi iepurele tăiat în bucăţele şi frunzele de mentă. Aşteptaţi cîteva minute pînă cînd carnea se va rumeni, după care o veţi stropi cu un pahar cu oţet. După ce oţetul se va evaporă, săraţi, piperaţi şi adăugaţi 1-2 polonice de apă sau supă caldă. Acoperiţi recipientul şi mai lăsaţi cîteva minute carnea să fiarba la foc moderat.
4.732 vizualizări
Versiunea printabilă875 tipăriri 3 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Fusilli cu perişoare (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 2. Tort cu nucă şi vanilie (Dulciuri > Torturi) 3. Salată de crudităţi cu sos de brânză de vacă (Salate > Salate de legume) 4. Pizza cu parizer, caşcaval şi gogoşari (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 5. Salată de cartofi cu ardei (Salate > Salate de legume) 6. Salată de legume de vară (Salate > Salate de legume) 7. Rulou de pui cu ciuperci şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 8. Musaca de dovlecei cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 9. Mâncare de praz cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 10. Salată de mere umplute (Salate > Salate de legume) 11. Salată de cartofi cu mere (I) (Salate > Salate de legume) 12. Escalop de porc cu spaghete şi sos tomat (Mâncăruri > Fripturi) 13. Ciuperci provensale (Aperitive > Aperitive cu legume) 14. Roşii cu cartofi la tigaie (Aperitive > Aperitive cu carne) 15. Biscuit de Savoie (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri) 16. Risotto cu dovleac şi parmezan (caşcaval) (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez) 17. Aperitiv cu brânză şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu brânză) 18. Sandviciuri cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri) 19. Dressing pentru salate (Sosuri > Sosuri reci) 20. Salată de portocale (Dulciuri > Salate de fructe) 21. Cartofi copţi cu şuncă slabă şi brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 22. Roşii umplute cu ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 23. Sos de roşii cu legume (II) (Sosuri > Sosuri roşii) 24. Pulpă de miel cu ienupăr şi cartofi gratinaţi (Mâncăruri > Fripturi) 25. Salată rusească cu jambon (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 26. Ouă moi în sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă) 27. Prăjitură caramelizată cu piersici (Dulciuri > Prăjituri) 28. Şalău cu sos tomat şi busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 29. Salată cu peşte afumat (Salate > Salate cu peşte) 30. Omletă cu suc de sfeclă roşie (Aperitive > Aperitive cu ouă) |