Iepure cu măsline verzi şi mentă - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Iepure cu măsline verzi şi mentă

Iepure cu măsline verzi şi mentă

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 iepure de 1,5 kg, 200 g măsline verzi, 4 căţei de usturoi, cîteva frunze de mentă proaspătă, 1 pahar oţet din vin alb, ulei de măsline, sare, piper.

Mod de preparare: Într-un recipient adecvat, prăjiţi uşor în puţin ulei usturoiul şi măslinele fără sîmbure. Adăugaţi iepurele tăiat în bucăţele şi frunzele de mentă.
Aşteptaţi cîteva minute pînă cînd carnea se va rumeni, după care o veţi stropi cu un pahar cu oţet.
După ce oţetul se va evaporă, săraţi, piperaţi şi adăugaţi 1-2 polonice de apă sau supă caldă.
Acoperiţi recipientul şi mai lăsaţi cîteva minute carnea să fiarba la foc moderat.
4.687 vizualizări
866 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Salată de cartofi (II) (Salate > Salate de legume)
3. Salată grecească (I) (Salate > Salate cu ouă)
4. Salată de fructe cu iaurt bătut (Dulciuri > Salate de fructe)
5. Salată de cartofi cu peştişori săraţi (Salate > Salate cu peşte)
6. Supă de legume verzi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Salată picantă (III) (Salate > Salate de legume)
8. Salată de păpădie fiartă (Salate > Salate de legume)
9. Pâine cu brânză coaptă şi roşii (Aperitive > Sandviciuri)
10. Tort de biscuiţi şi nuci (Dulciuri > Torturi)
11. Brioşe cu măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
12. Salată de praz cu somon afumat (Salate > Salate cu peşte)
13. Salată de măr verde cu brânză de capră (Salate > Salate de legume)
14. Peşte cu portocale şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Sufleu cu cartofi şi dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Salată de roşii coapte cu brânză, şuncă şi pâine (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Prăjitură în camaşă de ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
18. Salată uşoară cu jambon (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
19. Salată de ridichi de lună (Salate > Salate de legume)
20. Castraveţi muraţi la soare (covăsiţi) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
21. Supă de porumb cu smântână şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Mâncare de ţelină cu carne de orice pasăre, de viţel, vacă, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Clătite cu morcovi şi compot de mere (Dulciuri > Clătite)
24. Cremă cu suc de vişine, cireşe, zmeură, frăguţe, caise, ananas (Dulciuri > Creme)
25. Crap sicilian (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Saleuri cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Ciorbă de pui cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Dulceaţă de coacăze roşii sau albe (Conserve de fructe > Dulceaţă)
29. Salată de fasole verde (Salate > Salate de legume)
30. Crap cu sos de roşii şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.