Iepure cu măsline verzi şi mentă - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Iepure cu măsline verzi şi mentă

Iepure cu măsline verzi şi mentă

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 iepure de 1,5 kg, 200 g măsline verzi, 4 căţei de usturoi, cîteva frunze de mentă proaspătă, 1 pahar oţet din vin alb, ulei de măsline, sare, piper.

Mod de preparare: Într-un recipient adecvat, prăjiţi uşor în puţin ulei usturoiul şi măslinele fără sîmbure. Adăugaţi iepurele tăiat în bucăţele şi frunzele de mentă.
Aşteptaţi cîteva minute pînă cînd carnea se va rumeni, după care o veţi stropi cu un pahar cu oţet.
După ce oţetul se va evaporă, săraţi, piperaţi şi adăugaţi 1-2 polonice de apă sau supă caldă.
Acoperiţi recipientul şi mai lăsaţi cîteva minute carnea să fiarba la foc moderat.
4.762 vizualizări
883 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Chifteluţe de şalău sau cod (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Mâncare de gutui cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Păstrăvi cu piper verde şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Plăcinte de legume cu sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu legume)
5. Ciuperci cu orez sîrbesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Salată de brânză şi avocado (Salate > Salate de legume)
7. Salată de pepene galben (I) (Dulciuri > Salate de fructe)
8. Pârjoale din resturi de carne sau din rasol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Salată grecească cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
10. Salată de roşii, ardei, castraveţi şi ţelină (Salate > Salate de legume)
11. Piersici prăjite (Dulciuri > Creme)
12. Ţelină cu măsline (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Supă de zarzavat cu griş sau tapioca (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Şalău sau cod cu roşii, alune şi stafide (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Cornuri umplute cu brânză de vacă şi chimen (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Ciorbă de salată verde cu ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Perişoare cu sos de smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
18. Roşii cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Mousaka (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
20. Cotlete cu ceapă verde şi usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
21. Compot de piersici cu trandafiri (Conserve de fructe > Compoturi)
22. Supă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Omletă cu telemea de oaie si mărar (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Tort cu şampanie (Dulciuri > Torturi)
25. Salata şefului (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
26. Salată de vinete Mustafa (Salate > Salate de legume)
27. Stufat de miel cu ceapă şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Ruladă cu caşcaval şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Supă portugheză cu pâine şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Sangria (II) (Băuturi > Cocteiluri alcoolizate)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.