Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Turcia » Kabak Tatlisi |
Kabak Tatlisi
Reţetă tradiţională din Turcia
Timp de preparare: 1 h
Complexitate: redusă Ingrediente: Un dovleac de 1,5 kg, 500 g zahar, 100 g nuci. Mod de preparare: Se taie dovleacul in sferturi si se curata de simburi. Se taie bucati si se pun intr-un vas. Se presara cu zahar si se acopera cu un capac. Se lasa 4-5 ore, pina lasa zeama. Se pune apoi vasul la cuptor, acoperit, timp de o ora. Dupa ce se raceste se scoate pe platou si se presara cu nuci maruntite.
7.865 vizualizări
Versiunea printabilă944 tipăriri 2 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |