Kitoza - reţetă tradiţională din Madagascar - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Madagascar » Kitoza

Kitoza

Reţetă tradiţională din Madagascar
Timp de preparare: 5 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: Carne de vită, ciuperci, sare.

Mod de preparare: Este una dintre mâncărurile favorite în Madagascar. Carnea de vită este tăiată, aşezată pe o sârmă la uscat. Carnea se va usca în câteva ore. Feliile se pun la pârlit în aşa fel încât carnea să nu se ardă. Carnea trebuie luată de pe foc imediat ce începe să devină crocantă. Se consumă cu ciuperci, la micul dejun.
7.676 vizualizări
1.085 tipăriri
8 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.