Langoşi ungureşti - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Langoşi ungureşti

Langoşi ungureşti

Reţetă tradiţională din Ungaria
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 oua , 400 g iaurt, 1 plic drojdie uscata, 100 ml lapte caldut, 1 lingurita sare, faina cat cuprinde.

Mod de preparare: Se face o maia din drojdie , putin zahar, lapte caldut si putina faina. Se adauga dupa 10 minute ingredientele ouale, iaurtul, sarea si faina cat cuprinde sa fie un aluat care nu se lipeste de maini. Se lasa 30 minute la crescut. Pe o farfurioara unsa cu putin ulei se ia din coca se intinde cu mana si se pune in ulei incins. Se coc se pun la scurs pe un servetel se servesc cu branza sarata razuita, smantana sau cu mujdei.
31.797 vizualizări
1.732 tipăriri
36 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.